Názor - půdorys

Profilova fotka
Zdravím. Máme pozemek se vstupem (bohužel) z jihu a na sever zahrada, kam bychom chtěli samozřejmě co nejvíce koukat. Já si tak předběžně kreslím, jak by nám to asi vyhovovalo. Co vy na můj přibližný půdorys? Nemám nikoho se zkušenostmi nebo zájmem, s kým bych to mohla probrat. Vyšly mi rozměry cca 13x8,5 m Počet místností sice vyšší, ale jsme fakt velká rodina. Jo a ještě... když se dělá rekuperace, je potřeba dělat digestoř?
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a v tech pokojích nahoře samozřejmě chybí střešní okna, jen nevím, jak je dokreslit 🤷
Odpovědět
Dobrý den, půdorys vypadá v celku fajn, jen jak píšete, že jste velká rodina, není ten obyvák s kuchyní prostorově menší. Určitě tam budete trávit nejvíce času, tak jen ať se tam vejdete. Ono 35m2 není mnoho.
Odpovědět
Přízemí se mi celkem líbí (jen bych nechala větší prostor okolo jídelního stolu a lépe zónovala kuchyňskou linku). V patře je příliš mnoho výkusů, které vám budou komplikovat zařizování. Jinak digestoř je třeba i s rekuperací.
Odpovědět
Dává to smysl. V patře bych ubral nějaký ten metr ze šatny u ložnice a přidal jej k DP, ať tam není ten výkus a zeď od dveří jde dál rovně. Co se digestoře týče, tak je nutná i u rekuperace, ale počítejte pouze s nějakou recirkulační, nemusíte řešit případný výfuk někam na fasádu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?