Koupelna dlažba

Dobrý den, rekonstrujeme koupelnu , zvolili jsme obklad mramor kombinace bílá a černá. Nyní se rozhodujeme pro dlažbu. V prodejně je vystavena hnědá, která se mi líbí. Zajímá mě zda to nebude moc přplacane. Nebo zda vybrat např.. Šedé? Děkuji moc za názor.
Odpovědět
@davokk nechala bych jen 2 vzory a nedávala bych tam třetí. Taky vybraný vzor je pěkný, ale na větším formátu by vynikl ještě více
Odpovědět
@davokk jakou podlahu budete mit v ostatních místnostech? Pokud bude dlažba, dala bych stejnou i do koupelen a je jedno jestli to bude dřevodekor nebo nějaká šedá/betonová. Jinak dřevodekor tu místnost hezky zútulní a zjemní.
Odpovědět
Děkuji moc za rady. V ostatních místnostech (kuchyň, obývák) bude dlažba drevodekor viz foto. Do koupelny jsem bílou ani černou dlažbu nechtěla.. Připadala do úvahy šedá. Ale to zase moc nevím jak sladit s nábytkem. No asi jsme měli udělat graficky návrh. Na toto moc představivost nemám. Každopádně moc děkuji.
Odpovědět
@davokk Mramor sám o sobě na mně působí chladným dojmem. Já bych volila dlažbu v dřevodekoru. A tím spíš, když jí budete mít i jinde. Navíc je i celkem praktická - drobné nečistoty na ní nejsou vidět. V původním nájemním bytě jsme ji měli v koupelně také. Nyní, opět v nájemním bytě, je dlažba okr/písková. Kdejaké smítko je okamžitě vidět a to je pro mně utrpení. Nechci trávit celý den v koupelně úklidem světlé dlažby. P.S. Uklízíme normálně, běžně. Ale tohle je fakt horor!! V domečku bude šedá. 👍🏻
Odpovědět
Profilova fotka
Proč ne, kresba dřeva ji alespoň zjemní celú koupelnu, protože imitace mramoru bude působit chladně. Není na škodu to takhle zkombinovat, na té fotce, kterou jsi zveřejnil, to taky vypadá dobře.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?