Cenová nabídka na okna

Profilova fotka
Muze nekdo poprve nacenit cca 10 oken na 70 tis. Á po zamereni to ve finale nacenit o 100tis. Navíc? Jsou v tom zapocteny 4 plastove dvere. ;-(
Odpovědět
1
2
@jirkonson no hodně záleží na tom, co se od té doby změnilo (v požadavcích) .. bohužel taky některé firmy v prvotní nabídce nemají řešení utěsnění připojovací spáry a nebo montáž ... co máte za okna? ono teda my nemáme extra velký dům, ale zrovna dveře (nejen vchodovky, i "obyč") byly dost podstatná položka..
Odpovědět
My jsme dostali cenovou nabídku, nabídku jsme několikrát dopřesňovali. A po zaměření byla cena asi o 6 tisíc níž. Ale ty čtvery plastové dveře v tom můžou hrát roli. Já tam dveře nepočítám, ty byly mimo původní poptávku, i když teď je budeme brát od stejné firmy.
Odpovědět
Profilova fotka
Nemuze stat 4ks dveri 100tis. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Malem sem spadnul ze zidle :-)
Odpovědět
@jirkonson aha, já původně pochopila, že celková nabídka byla za 70 a pak za 100 ? Jinak nám dveře z garáže na zahradu nacenili na dvacku, takže ... :D:D takže ty dveře v tom původně nebyly, v té nabídce...?
Odpovědět
jestli ty dveře jsou navíc, tak kvalitní vchodový dveře za 40K je normální cena a 3x za 20K nějaký obyčejnější ..akorát to odpovídá...
Odpovědět
@jirkonson Taky jsem se malem vyvratila kdyz jsem videla cenu dveri. Nejobycejnejsi za 16 tisic, vchodove za 40...ale tam jsme si trochu vymysleli a byly nejake priplatky.
Odpovědět
Teď jsem na to koukala. Máme tam jedny plastové dveře a jsou za 20K bez DPH. Takže klidně čtvery můžou vyjít na 100.
Odpovědět
Profilova fotka
@kataw bylo to bez dveri ale pocital jsem cca 120 i 130tis ale 170?
Odpovědět
My máme dvoje plastové dveře, jedny vchodové za 40 a jedny vedlejší asi za 20. Takže 4 dveře, proč ne..
Odpovědět
Profilova fotka
Hlavni vchodove bez dph 32tis.
Odpovědět
@jirkonson no jedny dveře cca 20 tisíc ... odkud kam všechny ty dveře vedou ?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Jdu suchou nohou do garaze. Hlavni vchod. Vlevo v predsini vstup do garaze.v pravo vstup do domu a zadni dvere z garaze na terasu.
Odpovědět
tak min. mezi garáž a dům by se asi daly dát nějaké obyčejnější ?:) z venku dovnitř by se asi šetřit nevyplatilo :) Jinak 170k s tolika dveřmi je podle mě slušná cena :) odkud je ta nabídka? jaký profil? trojsklo?:)
Odpovědět
@jirkonson počkej ještě, chápu tě správně, že si takhle poptával i dveře z předsíně dál do domu ... ?? (Vlevo v predsini vstup do garaze.v pravo vstup do domu) pak bych ty dveře předsíň / chodba zrušila .... tam bych dala normální interiérové dveře. Z garáže do domu to my budeme asi řešit nějak jinak, ještě nevíme přesně jak :D
Odpovědět
Profilova fotka
@kataw Jo vstup do domu do druhe predsine jeste nejsou interierove. Nevim proc vsechny dvere nechal jako bezpecnostni. @kataw jedna se o trojsklo.
Odpovědět
@jirkonson hele upřímně se trochu ztrácím v těch Vašich dveřích :-) my měli mít troje: exteriér / dům exteriér / garáž garáž / dům ... A vy?
Odpovědět
@jirkonson mate trosku predverovano...ja bych za zadveri do garaze uplne zrusila /jdete suchou nohou I pres venek a nebudete mit v zadveri smrad/ nebo dala interierove, ale pak bych zrusila ty z venku do garaze, muzete chodit branou. A vstup ze zadveri do domu taky interierove.
Odpovědět
Profilova fotka
z garáže do domu jsem u všech viděla klasické interiérové. proč dávat jiné nechápu. sama tedy neposoudím. nemáme garáž. máme jen vstupní dveře, za to ty dost drahé :-N ze zádveří do domu taky přece nejsou potřeba venkovní dveře. jestli si to tedy představuji správně. něco jako se dělalo dřív, že vstupní vedly třeba na "verandu" a pak další už do domu do předsíně? jen v modernějším pojetí?
Odpovědět
Profilova fotka
nahoře v tom trojúhelníku jsou troje dveře.
Odpovědět
@jirkonson tak v tom trojúhelníku bych dala jen ty zevnitř ven, zbytek bych řešila interiérovými nebo mezi tou předsíní a garáží nějakými obyč z baumaxu ... :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jirkonson no ale proč tam trváš na třech exteriérových? mě to hlava nebere. přece stačí jen ty přímo zvenku. ty další dvoje už jsou uvnitř objektu
Odpovědět
@jirkonson zvlastne vymyslene, neda se to zbourat :-D , nebo nechat jen jako nadstresene zavetri? Usetrite jedny dvere a zbytecnou mistnost.
Odpovědět
Profilova fotka
ja na nich netrvám oni mi to takthle navrhli a nacenili.
Odpovědět
@jirkonson no ty jim musíš říct, co od nich chceš a co ne ... všechny dveře interiér/interiér bych z poptávky škrtla... :) rázem budeš tak na 130k? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jirkonson přesně jak píšeš @kataw. ty si musíš říct, co po nich chceš, co nechceš a to ti nacení. to, že ti oni vnucují exteriérové dveře neznamená, že ty nemáš jinou volbu. prostě uprav poptávku, tím se upraví i nabídka ;-)
Odpovědět
@jirkonson do je to oni? =-) , ty nejsi investor?
Odpovědět
@bamak Hele tak treba mu to ti 'ONI' i plati, ne? :-)
Odpovědět
@mirekb proto se ptam, treba to plati nikdo jiny.
Odpovědět
@bamak @mirekb @mirekb myslím, že měl fakt jen na mysli firmu na okna :-) @jirkonson jak jste to rozlouskli? :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?