Odpověď na příspěvek od zuzenale:
Aktuálně teď řešíme pojištění domu a narazil jsem… @zuzenale to se takhle tezko rika... zalezi co budete pojistovat zda nemovitost nebo domacnost ci obe. A dale jake plneni cekate. Dulezite u vsech pojistek projit VOP, setkate se ze max vyse plneni neznamena ze kdyz vas nekdo vykrade ze to pojistovna zaplati vsechno ale muze rikat ze max vyse plneni pro kradez je 20% pro pozar 50% atd.... Dale pokud resite hlavne kvuli kradezi prekontrolovat zda splnujete pozadavky na zabezpeceni. Nebo pokud jsou pro vas dulezite jina rizika tak zamerit na ne ve VOP a projit.Odpověď na příspěvek od zuzenale:
Aktuálně teď řešíme pojištění domu a narazil jsem… @zuzenale obecně hlavně doporučuji zajistit si pojistku přes člověka, který když nastane pojistná událost, tak vám s nakladením a procesem vyřízení pojistné události provede k vaší spokojenosti. Ono totiž pak při likvidaci záleží pomalu na každém slovíčku. A hlavně vás seznámí a pojistnymi podmínkami. Mnohdy se specifikují například i průměry visacích zámku a někteří se pak mohu nemile divit, Když pojišťovna neplní.Odpověď na příspěvek od miiisek:
Já jsem třeba absolutně neměl ponětí o tom, jaké … @miiisek Srovnávače sú drahšie, doporučujem kontaktovať poisťovňu napriamo. Raz som srovnávač využil, už nikdy tam nezadám svoje skutočné číslo. Tých telefonátov, čo som zrazu mal každú chvíľu, strašne otravné. A pani mi dala "najväčšiu neverejnú zľavu" a po kontaktovaní poisťovne napriamo som dostal o 30-40 % lepšiu ponuku nx úplne totožnú poistku.