Jak dlouho vám trvalo stavební povolení od podání všecho na stavební úřad?

Ahoj, zajímá mě jak dlouho vám trvalo stavební povolení od toho co jste vše podali na úřad. Nyní vše již elektronicky. V zákoně je že se mají ozvat do 30 dnů a pak jako max. do 60 dnů. My to máme již déle a stále nic.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od suu88:

Ahoj, zajímá mě jak dlouho vám trvalo stavební po…
@suu88 klasika... my čekáme 3,5 měsíce jen na rozdělení parcely :)))))
Odpovědět

@suu88 Kontaktujte úrad, možno im niečo chýba. My sme to mali za dva týždne. Všetky vyjadrovačky a podpisy pred podaním nám zabrali necelé dva mesiace. Ale máme malý úrad v malom meste, kde sa zas toľko nestavia, tak majú čas.
Odpovědět
Profilova fotka

@suu88 v roce 2015 cca 5 mesicu, ale byla to demolice se stavbou dohromady a jeste restitucni problemy na sousednim pozemku
Odpovědět

@suu88 Od roku 2017 do 2025. :D Zdrželo se to kvůli námitkám souseda.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od tancez:

@suu88 Od roku 2017 do 2025. :D Zdrželo se to kvů…
@tancez 8 rokov kvôli námietkam suseda? To ale museli byť oprávnené, alebo ste čakali, kým umrie, nie?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@tancez 8 rokov kvôli námietkam suseda? To ale mu…
@roman_ Oprávněné nevím, ono se to posílalo i na P1 a pak od toho odešel původní projektant a nějakým záhadným způsobem se to natáhlo na takovou dobu. Poslední vyjádření posílal nějak v roce 2024, kdy se mu nelíbilo, že díky naší stavbě tam bude málo míst na parkování(protože na konci ulici parkujou venku...), že mu naše stavba sníží hodnotu té jeho, že mu budeme stínit a bude mít ošklivou zahradu nebo že máme navrženo hodně pokojů apod., jestli to jsou oprávněné tak asi jo. Samozřejmě barák budeme mít větší než má soused. Nakonec to SÚ vyřešil tak, že námitky souseda ddůvodnil vždy soudním rozhodnutím podobných námitek a tím nám udělil povolení - podotýkám, že třeba vzdálenost máme 5m a napříkladu balkony sme odstranli úplně, aby měl soukromí. Předpokládám, že jsme měli vše v pořádku, když nám to nakonec povolili, paní se omluvila, že to trvalo tak dlouho, ale chtěli být pečliví, protože soused si najal 2 právní firmy proti nám a tak to nechtěli odfláknout. :) Takže přeju všem pevné nervy a snad nikdo nepotká ten náš osud, je třeba mít štěstí na souseda. :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?