Odpověď na příspěvek od johnykatka:
Ahoj všem. Chtěla jsem se zeptat na ovládání venk… @johnykatka Ovládání máme u okna i u vstupu do místnosti.Odpověď na příspěvek od kofejn:
@johnykatka Ovládání máme u okna i u vstupu do mí… @kofejn Aha, no ale nechci mít tolik vypínačů a zásuvek po domě :-( Co používáte nejvíc ?Odpověď na příspěvek od johnykatka:
Ahoj všem. Chtěla jsem se zeptat na ovládání venk… @johnykatka Mám ovládanie cez loxone appkou a tlačítkami pri každom okne. Používam to tak 50 na 50.Odpověď na příspěvek od johnykatka:
@kofejn Aha, no ale nechci mít tolik vypínačů a … @johnykatka Nejvíc jede automatika. Na vstup na zahradu podle toho kdy si kdo vzpomene, spíš je to okno. Pro buzení dětí do školy je to zase u dveří. Na ovládání z apky manželku neukecám.Odpověď na příspěvek od kazihorka:
Dobrý den, my máme pouze ovládání přes aplikaci, … @kazihorka Strašne záleží na tom, aká logika tie žalúzie ovláda, ale u mňa bola investícia do 200,- za 1 tlačítko vrátane kabeláže a samotného tlačítka. Systém, do ktorého je zapojené už som i tak mal. A kto to bude ako používať je tiež individuálne. U mňa je to väčšinou automaticky, ale používam aj tlačítka a to dosť. Je to rýchlejšie ako liezť do appky. Chodím do práce nepravidelne a po nočných si zatváram žalúzie. Keby mám na to programovať automat, tak by bol extrémne zložitý a nepokryl by všetky situácie. Takto ťuknem do tlačítka a je to.