Venkovní elektrické žaluzie - ovládání

Ahoj všem. Chtěla jsem se zeptat na ovládání venkovních žaluzií. Dálkové ovládání je jasné, ale máte ke každému jednotlivému oknu spínač - vypínač ? A pokud ano, kde ho máte umístěný ? Děkuji.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od johnykatka:

Ahoj všem. Chtěla jsem se zeptat na ovládání venk…
@johnykatka Ovládání máme u okna i u vstupu do místnosti.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od kofejn:

@johnykatka Ovládání máme u okna i u vstupu do mí…
@kofejn Aha, no ale nechci mít tolik vypínačů a zásuvek po domě :-( Co používáte nejvíc ?
Odpovědět

Ahoj všem. Chtěla jsem se zeptat na ovládání venk…
@johnykatka Mám ovládanie cez loxone appkou a tlačítkami pri každom okne. Používam to tak 50 na 50.
Odpovědět

@kofejn Aha, no ale nechci mít tolik vypínačů a …
@johnykatka Nejvíc jede automatika. Na vstup na zahradu podle toho kdy si kdo vzpomene, spíš je to okno. Pro buzení dětí do školy je to zase u dveří. Na ovládání z apky manželku neukecám.
Odpovědět
Dobrý den, my máme pouze ovládání přes aplikaci, případně jsou tlačítka ještě na BOXu (tuším 3 programovatelné), který ovládá všechny žaluzie. Zatahování/vytahování řídí automatika (scénaře), ani do aplikace nechodíme. Za mě tlačítka zbytečnost - peníze + instalace.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od kazihorka:

Dobrý den, my máme pouze ovládání přes aplikaci, …
@kazihorka Strašne záleží na tom, aká logika tie žalúzie ovláda, ale u mňa bola investícia do 200,- za 1 tlačítko vrátane kabeláže a samotného tlačítka. Systém, do ktorého je zapojené už som i tak mal. A kto to bude ako používať je tiež individuálne. U mňa je to väčšinou automaticky, ale používam aj tlačítka a to dosť. Je to rýchlejšie ako liezť do appky. Chodím do práce nepravidelne a po nočných si zatváram žalúzie. Keby mám na to programovať automat, tak by bol extrémne zložitý a nepokryl by všetky situácie. Takto ťuknem do tlačítka a je to.
Odpovědět
Profilova fotka
taky mame tlacitka vedle vypinacu svetel. chtel jsem puvodne loxone ale zjistil jsem, ze to neni vec kterou ybch potreboval, osvedcilo se nam cele leto nechat zaluzky dole a jen ovladat naklon. vecer/rano a to jen na dvou oknech - detsky, loznice, jinde to je porad otevrene a dela to i tak dost tepelneho odstineni. v zime jsou porad vytazene
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?