Kanadské sruby a zkušenosti s ním.

Zobraz úvodní příspěvek
Ahooj tak chceme stavět teda nechat si postavit kanadský srub...máte ho někdo? vaše zkušenosti co ano či co ne, jaká jsou negativa.....? Dík
Odpovědět
1
696
697
Jsou to srubove domy Haniš z HK.(na netu maji www...) Mají krásné domy, jsou spolehlivý,cenově střízlivý a reference na ně jsou jen v pozitivech. A i podle přístupu jsou ideální. Uvažovali jsme i o jedné pražské firmě s názvem Polární kanadské sruby a ty teda hrůza děs,přístup děsný ,mají jen své projekty nemůžes do toho moc mluvit a navíc je to pálka co mají za stejný tip srubu jako Haniš. A pak jsme měli i nějakou firmu z Brna a ty ceny jsou o poznání drastičtější... My hlavně když už zjišťujem tak jaký mají přístup,reference a cena a termín stavby na klíč a zda do toho můžeš mluvit a předelávat jim jejich projekty a na tohle vše haniš vyhrál.
Odpovědět
mon-a můžu se zeptat jako firmu jste vybrali, popř. o jakých jste uvažovali a dle čeho jste se rozhodli?
Odpovědět
to my máme už i firmu a všechno a my teda holdujem opravdu jen těm kulatinám...jen nemám žádné negativní info...včichni říkají že je to super ale já holt chci i negativa abych nebyla překvapená. Ale nejvíc jsme nadšený jak to v tom domečku voní tím dřevem a napořád :-)
Odpovědět
sonik a už máte vybranou firmu? roubenka nebo srub je můj sen, ale momentálně to vůbec nejde....., nicméně chci být v obraze-dřevěnou aspoň chatičku si pořídím nejpozději na důchod :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj my jdem taky do roubenky ;-) effi kdy začínáte, jak jste daleko?
Odpovědět
Mně se ty sruby strááášně líbí, kdybysme někdy stavěli, chci ho taky,ale bohužel neporadim..
Odpovědět
chmm.asi ti moc nepomůžu..my zase chceme stavět roubenku, takže ne kulatiny, ale tramy...no na netu o tom všem kupa info.. leč osobní zkušenost zatím žádná :-| snad se někdo najde ;-)
Odpovědět
doufám že se někdo najde kdo bydlí ve srubu z těch kulatin. ;-)
Odpovědět
1
696
697
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?