Ovládání rekuperace - manualně? Na dálku?

Dobrý den, nabízí nám k rekuperaci modul pro připojení na wifi a tedy hádám dálkové ovládání jednotky. Je to prosím k něčemu, využíváte to?
Odpovědět
@bayt Naše rekuperačka má taky možnost dálkového přístupu, ale vyhodnotil jsem to jako zbytečnost. Co využívám, tak jsou vstupy s pro sepnutí předvolených otáček třeba po použítí hajzlíku, když se váří nebo když přijde návštěva. Vstup pro krb či centrální vysavač nevyužívám, prototože je nemáme.
Odpovědět
@kofejn Me napadlo jedine vyuziti, a to asi pri zvoleni nocniho provetravani za ucelem chlazeni v lete. Nejsem si jista, jestli to u nasi jednotky jde automaticky na zaklade teploty.
Odpovědět
Máme rekuperaci připojenou na internet, ale nepoužíváme to. Chvíli trvalo, než jsme vychytali nastavení co nám sedí, ale nyní dlouhodobě nemáme potřebu s tím nějak šachovat. Máme nastavené režimy přes den, přes noc. Když jsme třeba něco kolem domu dělali a raději jsme vypínali reku, ať nám to netahá prach do filtrů, tak jsme to vypli manuálně, je rychlejší jedno stisknutí na displeji, než startovat aplikaci.
Odpovědět
@bayt Naše to má, ale nečekejte nějaký extra přínos. Při běžných větracích průtocích to moc nepomůže a když si zvýším otáčky na max, tak už je vzduchna dost slyšet. Takže to supluju v automatu signálem pro návštěvu, který zvýší otáčky a na nějakých 45% a musí být venkovní teplota nižší než prostorová.
Odpovědět
@peju @kofejn Děkuju za zkušenosti, tak na tohle kašlem 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?