O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Máte bungalov na malém pozemku?
Pěkný den všem, uvažujeme o koupi pozemku něco přes 700m2, a mým snem je bungalov, nesnáším schody.…
luckydaisy
Před 12 lety
9
Kolik stojí zděný plot?
Zdravím. Chtěl bych se zeptat na kolik cca přijde oplotit pozemek (cca1000m2) takovýmto podobným p…
linee
Před 12 lety
12
Úzký konzolový stolek, máte tip?
Prosím poraďte jestli jste někde nezahlédli hodně úzký, nejlépe 20 cm hluboký, konzolový stolek. Ne…
tanare
Před 12 lety
4
Stěhovací firma z Brna a okolí - máte zkušenosti?
Máte tip na kvalitní a ne předraženou stěhovací firmu z brněnska? Už jsem jich pár využila, ale poz…
soleilll
Před 12 lety
2
Barové židle k ostrůvku s barem, máte tip na pěkné?
:-) Máte nějaký tip na pěkné a neokoukané barové židle? Barva bílá nebo fuchsiová :) Díííík :-N
petulka_zdenda
Před 12 lety
5
Barové židle, máte tip na pěkné neokoukané?
Máte nějaký tip na pěkné,neokoukané barové židle za rozumnou cenu ... barva bílá nebo fuchsiová ? :…
petulka_zdenda
Před 12 lety
1
Je možné zkrátit interiérové dveře?
Dobré ráno :). Chtěla bych se zeptat, zda je možné zkrátit interiérové dveře. Budeme pokládat nov…
stikobijec
Před 12 lety
7
Přitápět v novostavbě k plynu i krb. vložkou s výměníkem?
Pořád máme dilema, zda přítápět v novostavbě k plynu ještě krbovou vložkou s výměníkem. Někdo říká…
otoron
Před 12 lety
4
sponzor fóra
Ako spájate pracovnú dosku kuchynskej linky?
Akym sposobom spajate pracovnu dosku( napr. v rohu) a ako riesite krivost stien (uhol sa otvara/zat…
kviitko
Před 12 lety
3
Oplachujete nádobí po umytí čistou vodou?
Když myjete ručně nádobí, oplachujete ho po umytí čistou vodou ? Moje máma ho oplachuje vždycky a ú…
lucinkafr
Před 12 lety
1
2
45
Stavební dozor - Opava - můžete doporučit?
Hledáme schopného člověka na stavební dozor, doporučte prosím.
mimunka
Před 12 lety
2
Pouzdro do hotové stěny 10 cm, jak široká byla příčka?
nechali jsem na stavbe prostor na posuvne dvere (pouzdro) ted jsme ale narazili, jedna z pricek je …
baxi
Před 12 lety
2
Stupačky-výměna trubky, sousedi nebudou moci pouštět vodu
Dobrý den, při bourání jádra se nám podařilo urvat trubku(odbočku) na odpad, musíme si pozvat firmu…
sendoska
Před 12 lety
1
Hajany u Brna - pozemky v restituci
Chteli jsme s manzelem kupovat stavebni pozemek v Hajanech pro stabu rodinneho domu. Nicmene kamara…
monicka_m
Před 12 lety
3
Ručně vyráběný nábytek, doporučte truhláře
Prosím o radu, doporučení skutečně top kvalitního truhláře, který má zkušenost s ručně vyráběným at…
alyjn
Před 12 lety
2
Čím jste oblepili dřevěná okna?
Můžu prosím použit na přilepení igelitu na dřevěná okna tu papírovou pásku?? Bojím se aby to něco n…
breberka
Před 12 lety
5
Co byste změnili při projektu/stavbě?
Kdyby jste měli ještě jednou možnost, na co by jste si dali při projektu/ stavbě pozor, co by jste …
lat
Před 12 lety
4
Poraďte prosím s návrhem kuchyně
Toto je první návrh naší kuchyně, byla bych ráda za každou radu, změnu co se týče umístění oken, dř…
monicka_m
Před 12 lety
15
Mám dát na vnitřní příčky nenosných zdí překlady?
Měla bych otázku,na vnitřních příčkách nemáme na nenosné zdi udělané překlady,špajska,koupelna-šířk…
misadan
Před 12 lety
3
Výměna venkovních dveří do bytu, svépomocí x firma?
Za měsíc se budeme stěhovat a rádi bychom v první řadě vyměnili dveře včetně zárubně s novými klíči…
misadan
Před 12 lety
5
Jaký bazén na zahradu?
Ahoj, prosím o doporučení, jaký bazén by byl lepší, nemohu se rozhodnout ;-) http://www.hawaj.c…
godi1
Před 12 lety
5
Kdy má přijít kominík na vymetání komína?
Máme krbová kamna, používme od 12/2O12 .Nemužu najít v dokumentech, kdy se má obj kominík na vymetá…
kacka.va
Před 12 lety
3
Společnost Ecobydlení – bydlení jinak s.r.o.
Máte někdo zkušenosti s touto firmou? Jsou relativně noví, ale na veletrhu forArch 2013 nás docela …
tibot
Před 12 lety
1
Stavba domu (novostavba), u jaké firmy? Východní Čechy
Dobrý den chci se zeptat zda někdo začínáte letos stavět dům? a u jaké firmy nebo s čím máte zkušen…
asen
Před 12 lety
16
Máte ostrůvek v kuchyni? Kam jste dali varnou desku?
A jake jsou Vase zkusenosti? Nemuzeme se rozhodnout jestli dat varnou desku na ostruvek nebo ke zdi…
pedagogus
Před 12 lety
18
Jaké kotvy do fasádního polystyrenu?
Plastové nebo s kovovým trnem? Se kterými to jde lépe do 20 cm fasádního polystyrenu a ytogu? díky …
petraxname
Před 12 lety
5
Jak uděláme pískoviště?
Vy, co jste dělali doma pískoviště (ne kupované), poraďte jak nejlépe pískoviště vyrobit, máme doma…
muffi10
Před 12 lety
8
Měření radonu, jak se pohybují ceny? Zlínský kraj
Ahojte, zajímalo by mě jak se pohybují ceny měření radonu na stavebním pozemku. Nejlépe Zlínský kra…
kikinka1986
Před 12 lety
14
Hydromasážní box. Máte zkušenost?
Dobrý den Předěláváme byt a chtěli by jsme tam hydromasážní box, ale nevím jestli ano nebo ne :-(…
vesely_karel
Před 12 lety
5
Stihneme ještě letos začít stavět?
:-| mám dotaz- máme nachystanou smlouvu na koupi pozemku,k projekt. dokumentaci nám chybí už jen ko…
kikinka1986
Před 12 lety
6
1
2
…
1087
1088
1089
1090
1091
…