O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Dlažba od Nowa Gala - Travertino. Máte ji?
Nemáte někdo tuto dlažbu? Na internetu se mi moc líbí, ale nemůžu jí nikde sehnat ve vzorkovně, aby…
vernee
Před 14 lety
1
Fouká vám horký vzduchu z trouby při pečení?
Chci se zeptat, zda vám také fouká horký vzduch z trouby při pečení? Jedná se o vestavěnou troubu E…
atrama
Před 14 lety
6
Flekatá plovoucí podlaha od Balteria. Jak ji čistíte?
Ahoj všem. Chtěla bych poprosit o radu jak čistíte plovoucí podlahy? Koupili jsme si lepší podlahu…
peff
Před 14 lety
5
Jak skladovat sáčky a igelitky?
Použité, ale čisté mikrotenové sáčky a igelitky nevyhazuji. Léta si marně lámu hlavu, jak je doma u…
maskacka
Před 14 lety
9
Mix do základů z Vranovic. Kolik Vás stál?
Ahojky nebraly jste někdo mix do základu s Vranovic? A na kolik jedno auto vyjde cenově? :-)
werusicka
Před 14 lety
1
Jsem tady nová - amruska
:-) zdravim domorodce, stranky jsem objevila shodou nahod a to jen diky tomu, ze hledam info o podl…
jennyska
Před 14 lety
2
Rigidur nebo Fermacell? Máte zkušenosti? Co doporučíte?
Ahoj, plánuju v dřevostavbě příčky a obložení stěn. Nechci tám dávat sádrokarton který má nižší no…
trada
Před 14 lety
4
Půdní vestavba v bytovém domě. Máte zkušenosti?
Ráda bych se zeptala jestli máte někdo zkušenost s realizací půdní vestavby v bytovém domě. Bydlíme…
dripik
Před 14 lety
3
sponzor fóra
Rekonstrukce domu či výstavba nového? Co je lepší?
Ahoj. Do ted jsme byli rozhodnuti koupit pozemek a postavit si novostavbu. Nicmene se nam naskytla …
mitote
Před 14 lety
18
Za kolik lze postavit přízemní dům 3+1+garáž?
Konečně jsme se rozhodli, že budeme stavět. Jsme teprve na začátku, takže se rozhodujeme, jak velký…
cincula
Před 14 lety
6
Krbová kamna od firmy ABX. Jak jste s nimi spokojeni?
Ahoj holky, prosím kdo máte od této firmy kamna, jak jste spokojené??? Chceme pořídit zřejmě od nic…
nemec
Před 14 lety
2
Jakou střešní krytinu použít na střechu?
Můžete mi poradit, jaká krytina je vhodná na střechu, která má sklon 15-22 stupňů? Je to přízemní d…
radvankak
Před 14 lety
1
Poraďte s výmalbou/tapetou do obýváku.
Ahoj, chtěla bych poradit s výmalbou popřípadě použitím tapety do obýváku :) Obývák - stejně jako …
ferinka
Před 14 lety
29
Kdy lze nejpozději založit (zasít) trávník?
Konečně jsme dokončili terénní úpravy kolem domku, a nyní bychom rádi ještě zaseli trávu (zřejmě te…
hugo58
Před 14 lety
7
Oprava balkonu. Kam se máme obrátit?
předěláváme balkón a chceme z něj udělat sestup na dvorek, kde je sezení. Obhlížíme nějaké schody v…
lucina12
Před 14 lety
2
Levný projektant - okolí Olomouce. Poraďte
Chtěli bychom zbourat kuchyň (chodbu,koupelnu a záchod) a zvětšit ji, zvýšit stropy atd....Potřebuj…
klariska1241
Před 14 lety
1
Firmy fa Haas nebo IPS, máte zkušenost?
Ahoj. Má někdo zkušenosti se stavebními firmami Haas či IPS? Nemůžeme se rozhodnout, kterou firmu p…
bominda
Před 14 lety
1
Rodinný dům Siesta od G Servisu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda již někdo postavil nebo staví RD Siesta od firmy Gservis. …
apendixcz
Před 14 lety
5
Sousedské vztahy - potřebuji pomoc s pozemkem
zdravím, zase otravná doufámžeužbudoucístavařka, ale zatím to moc nevypadá. prosím o pomoc něko…
lucousina
Před 14 lety
16
Stavba inženýrských sítí - voda, plyn. Kdy nám je pustí?
Právě u nás probíhají výkopové práce přivedení vody a plynu ke stavbě. Zajímalo by mě, kdy nám pust…
ajika
Před 14 lety
1
Voda v rámu střešního okna. Poraďte
Zdravím,mám střešní okno od firmy ROTO a v zimním období se rám okna naplní vodou,která pak vytéká …
breberka
Před 14 lety
2
Strop dětského pokoje vymalovaný jako obloha
Nemáte někdo v albíčku uložený dětský pokoj se stropem vymalovaným jako obloha? Někde jsme to tu z…
yenn
Před 14 lety
2
Jsem tady nová - petrafisa
Ahoj, moc zajímavé stránky, už sem nahlížím delší dobu..... a nyní jsem potřebovala názor, zkušenos…
jennyska
Před 14 lety
2
Obkládání stěn. Řezat obkládačku u stropu nebo u podlahy?
Když jste obkládali koupelnu/wc kachličkama, řezali jste poslední kachličku u stropu nebo u podlahy…
ski555
Před 14 lety
5
Pojízdné dveře jezdící jinak než po zdi. Jde to?
bydlíme ve starém domě a mezi halou a jídelnou máme klasické dřevěné dveře. chtěli bychom veliké po…
kucirlib
Před 14 lety
5
Dveře Swing 48, jednobarevné (slonová kost). Zkušenost?
ahoj, nemáte někdo nové dveře v provedení barvy "slonová kost" - jsou v nabídce od Sapeli. máme tot…
acimedaca
Před 14 lety
1
Kolik procent strhnout firmě za špatně odvedenou práci?
Jedná se o rekonstrukci bytu 3+1. Komplet nové rozvody, SDK stropy, nové omítky, obklad WC, koupeln…
sylviiik
Před 14 lety
1
Jak osvětlit schodiště? Oknem nebo prosklenými dveřmi?
Dali byste si nad schodiště střešní okno? Řeším dvě věci: umývání okna a v létě přehřívání, protože…
ykram
Před 14 lety
3
Jaká spárovací hmota do dlažby Essencia světle šedá?
Kdo máte dlažbu od RAKO Essencia - světle šedá, jakou jste použili spárovací hmotu? Přemýšlím nad …
ajika
Před 14 lety
1
Co na měkkou podlahu? Čím ji ošetřit?
budeme mít na chatě prkennou podlahu, buď smrk nebo borovici. Jestli máte někdo taky takovou podlah…
knapikovad
Před 14 lety
6
1
2
…
1204
1205
1206
1207
1208
…