O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Nesouhlasné stanovisko - projekt
Dobrý den, Potřebuje se poradit, zdali se někdo setkal s podobnou situací a jste to dál řešili. …
monibohcov
Před 6 lety
19
Návrh kuchyně - varianta 1 či 2 co se barevnosti týče?
Prosím o názor, která z variant se líbí více? Upozorňuji, že dekor dřeva je v reálu na podlaze i ku…
ivaa32
Před 6 lety
16
Jak přinutit partnera vyhodit nepotřebné věci?
Zdravím všechny, potřebovala bych poradit nějaké páky, jak přinutit partnera, aby při vyklízení…
ptjj
Před 6 lety
1
2
50
Bungalov půdorys šířka 15 m - váš názor
Ahoj, můžu poprosit o názory na náš návrh bungalovu? Jsme omezeni šířkou pozemku. 15m šířka, z obou…
pepitocz
Před 6 lety
12
Vodní podlahové vytápění, jaký typ potrubí máte?
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jaky typ potrubí máte v podlaze např (pex-al 16x2 atd...) kolika g/…
netmaster
Před 6 lety
7
Dvířka pro psa. Jaké jsou lepší?
Chystame se stavet domecek, vzhledem k tomu, ze mame maltezacka, je pro nas i zasadni, aby kdykoli …
mirka1558
Před 6 lety
26
U koho si půjčit na auto?
Ahojte, zvažuji nad koupením ojetého auta a zvažuji, zda-li si půjčit od banky nebo jít prostě do …
petr13
Před 6 lety
4
Výpočet závěsů a záclon
Hezký den, mohla bych vás poprosit o radu s výpočtem množství závěsů a záclon? Dočetla jsem se že s…
kocicak123
Před 6 lety
2
sponzor fóra
Obec odmítá respektovat nový územní plán
Zdravím všechny, mám takový dotaz ohledně ohlášení stavby. Věc je trošku složitější, tak to vezmu…
viados
Před 6 lety
1
2
33
Elektrické topné kabely a klikovací vinyl - ano či ne?
Vím, že se téma vinylu řeší stále dokola, ale už mě to nebaví, jak se nejsme schopni dopídit, jestl…
honzik75
Před 6 lety
5
Může mít NED tepelné ztráty 8kW?
Ahoj všichni :) Není tu někdo, kdo by se vyznal ve výpočtech TZ apod.? Podle projektu nám pro dvou…
e346
Před 6 lety
1
2
39
Které vybrat - Nibe F1245-6S nebo IVT PremiumLine EQ C6?
Zdravim všetkych,po nekonečnom ,,Googlení"a čítaní som sa rozhodol pre TČer.+plošný kolektor ,Tstr.…
radusko01
Před 6 lety
1
Názor na projekt
Zdravim chtel bych slyšet váš názor na nakres meho budouciho domu jedna se o podkrovi s predsini …
subsomi
Před 6 lety
18
Společné povolení ke stavbě - ohláška, uplynutá doba 30 dnů a nic se neděje?
Dobrý den, je to již více než měsíc, kdy jsme podali žádost o společné povolení ke stavbě. Z úřadu…
puhelin
Před 6 lety
2
Barva omítky Weber bílá káva nebo pci (51)S0907-Y30R
Ahoj nemá někdo foto jak vypadá na baráku weber bílá káva OU1H nebo pci (51)-S0907-Y30R? A co spíš …
ivaa32
Před 6 lety
5
Podlahy Vepo - reálné fotky
Dobrý den, nemáte prosím někdo reálnou fotku dekorů Moravia, Bavaria a Bohemia? Děkuji.
ivca_ch
Před 6 lety
2
Křivý lem akrylátové vany - co s tím?
Prosím poraďte. Reklamaci mi uznají, ale musela by se sundat přední Ytong podezdívka s obklady a za…
walckiers
Před 6 lety
1
Program na projekt - střecha
Ahoj, znáte někdo program, kde lze udělat na domě i střecha? Nemůžu nic najít, děkuji :)
rimmer
Před 6 lety
2
Nájem - energie psané na mě a předčasné ukončení smlouvy. Hrozí penále?
Ahoj Pokud pujdu do najmu bytu a energie (elektřina, internet, případně plyn) budou psané na mě - …
lucka_dc
Před 6 lety
5
Skleněná stěna do sprchového kouta
Potřeboval bych poradit. Sháním skleněnou zástěnu do sprchového kouta kde čistá míra mezi kachličky…
warflyer
Před 6 lety
2
Dřevený plot. Jaký druh dřeva jste použili?
Zdravím kutilové, z jakých prken - druh dřeva jste dělali své ploty? Chceme vodorovná prkna neco ja…
zeneva
Před 6 lety
18
Prosím o radu ohledně projektu
Ahoj, právě jsme ve fázi dokončení projektu přízemního domu. Docela se nám návrh od projektanta líb…
pepitocz
Před 6 lety
10
Kolik máte okruhů podlahového topení?
Dobrý den. Otázka je jasná. U nás 100m2 podlaha na podlahovku, topenář nám říká že to bude cca 17-1…
zubr487
Před 6 lety
1
2
53
Oprava výšky anhydritové podlahy
Dobrý večer, velice prosím o radu a zkušenosti... Plně nadšeni jsme se dnes poprvé byli s r…
tomekpetr
Před 6 lety
15
Myčka Miele, vyplatí se?
Dobrý den zde na střeše, vybírám myčku do nové kuchyně.Stojím před rozhodnutím jestli koupit Bosch…
zimmerhi
Před 6 lety
23
Bílé dveře s černou klikou
Ahojte, máte někdo prosím bílé dveře s černou klikou? Sháním hlavně tu černou kliku :-) Děkuji za f…
karol93
Před 6 lety
8
Ohnutá kari síť na záhony - zkušenost
Zdravím všechny zahrádkáře, manželka viděla někde na záhonu pravděpodobně zahnutou kari síť, jako t…
radim83
Před 6 lety
1
Základová deska, použití pásu na desku C 20/25
Projektant nám navrhl beton do pasu i na desku C 20 / 25, můžeme použít i něco jiného, levnějšího?
jiri_1477
Před 6 lety
16
Jak změnit pozemek z orné půdy na stavební parcelu, kvůli prodeji?
Dobrý den, vlastním pozemek o výměře 2150 m2, pozemek je situován v zastavěné oblasti (proluka mezi…
tulda27
Před 6 lety
22
Stabilizační panely pro štěrk a drť - zkušenosti
Ahoj, na webu jsem narazil na ACO Self Stabilizační panely pro štěrk a drť a celkem mě to zaujalo …
jakuda
Před 6 lety
3
1
2
…
475
476
477
478
479
…