O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Rekonstrukce panelákového bytu 3+1 - vaše názory
Ahoj všem, chtěl bych Vás požádat o názory na naši plánovanou rekonstrukci. Kupujeme byt 3+1 a bud…
baltazarek
Před 6 lety
13
Bungalov Euroline 971, máte ho někdo postavený?
Dobrý den,přemýšlíme o svavbě bungalovu -Euroline 971.Nemáte někdo tento bungalov postavený?:)
ladkavap
Před 6 lety
1
Frézovaná dvířka lesk - mat, jaká je údržba?
Ahoj, kdo máte v kuchyni dvířka frézovana tak jako na obrázku, jak jste spokojení s údržbou? Chtěla…
annakar
Před 6 lety
3
Zbourání příčky a vliv na statiku domu
Dobrý den, rekonstruujeme rodinný dům. Ze dvou místnotí bychom chtěli udělat jednu velikou zbour…
krumpac
Před 6 lety
9
Co byste doporučili nasadit do opěrné zdi u kamenů?
Dobrý den, prosím o tipy, co byste doporučili nasadit do opěrné zdi z kamenů? Díky.
kocicak123
Před 6 lety
2
Z čeho máte opěrnou zídku mezi vaším pozemkem a pozemkem souseda?
Možnosti: 1. ztracené bednění - levné, možnost proarmování, ne tak hezké na pohledové straně u so…
kocicak123
Před 6 lety
2
Oprava dřevěné podlahy
Prosím o radu,mám 53 ročný starší dom bez základov-/položený na kamennom cokli/ a chcem opraviť dre…
fero65
Před 6 lety
1
Obklad dojet k vaně nebo vanu přirazit k obkladu?
Mezi obklad a vanu pak silikon. Nebo tam někdo dává i hydroizolační banáž? Díky za rady.....
edcbubu
Před 6 lety
4
sponzor fóra
Rekonstrukce střechy a schodiště, jaký je potřeba projekt?
Dobrý den, kupujeme domeček na kterém budeme dělat kompletní rekonstrukci střechy + vnitřní úpravy …
ivulka89
Před 6 lety
3
Obezdění vany - jakou variantu vybrat?
Ke zdi za vanou zbývá 50cm. Máme 2 varianty: 1. nechat prostor volný, i když těžko přístupný kvůli…
walckiers
Před 6 lety
11
Zateplená střecha Kingspan - zkušenosti
Zdravím všechny budovatelé, letos mě čeká rekonstrukce střechy a přemýšlím i nad variantou zatepl…
kostik146
Před 6 lety
1
Zastavěná plocha domu do 60 m2, máte někdo?
Ahoj, nemáte někdo prosím dům nebo se nechystáte stavět dům do 60 m zastavěné plochy? My máme 58,4,…
luciedob
Před 6 lety
1
2
50
Nová střecha, prosím o názor
Zdravím ve spolek, prosím o názor. Začali nám dělat střechu a nahoře na hřebenu nepřetáhli folii př…
ajagachova
Před 6 lety
1
Pozemek na nezastavitelné území, dá se s tím něco dělat?
Zdravím stavebníky, dnes jsem si vyzvedl hotový projekt a projektant mi řekl, že musel změnit …
xczc
Před 6 lety
16
Bungalov nebo i dům s obytným podkrovím 3-4+kk do 100 m se vstupem od jihu - inspirace
Zdravím všechny, začínám teprve rozvažovat, jak na to. Máte někdo zkušenosti s optimálním umístěn…
ookami_hime
Před 6 lety
19
Rozměr okna v kuchyni (150x110), máte někdo?
Ahoj, nemáte prosím někdo, někde okno o rozměru (šxv) 150 x 110cm? Tento rozměr nám vychází v kuchy…
ivaa32
Před 6 lety
4
Firma na plynovou přípojku - tip z Liberce nebo Jablonce nad Nisou
Dobrý den, prosím nemáte někdo typ na firmu která dělá plynové přípojky. ( okruh Liberec, Jablonec,…
kocanda123
Před 6 lety
1
Zakrytí konvektoru v podlaze
Dobrý den, máme u okna v podlaze klasickou konvektorovou mřížku. Potřebovali bychom prostor využ…
warflyer
Před 6 lety
2
Jak navýšit hypotéku?
Zdravím, mám otázku. Máme hypotéku na 2,5 mil, ale rozpočet firmy, co bude stavět dům je přes 3 m…
tomikovci
Před 6 lety
29
Převod hypotéky
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s hypotékou od společnosti wüstenrot? Především mi jde o převod h…
damada
Před 6 lety
16
Granitový dřez ikea Hallviken nebo Blanco Dalago 6?
Dobrý den, máte někdo granitový dřez ikea HÄLLVIKEN nebo Blanco Dalago 6? A jste s dřezem spokojen…
hbboy
Před 6 lety
2
Vestavné spotřebiče Beko - zkušenosti
Dobrý den, vybírám do nové kuchyně vestavné spotřebiče ,a byla mi doporučena značka Beko. Máte něk…
warflyer
Před 6 lety
14
Střecha KM Beta elegant x briliant, jaký je rozdíl?
Prosím nevíte někdo jaký rozdíl je mezi taší elegant a briliant? Je to jen o vzhledu nebo i ve funk…
p92
Před 6 lety
14
Čidlo na venkovní žaluzie - ano či ne?
Dobry den, porizujeme si na velka okna na horach venkovni zaluxie Climax Z90 a zvazujeme zda invest…
jumpmans
Před 6 lety
2
Developerský projekt byty Stupkova Olomuc, bydlí tam někdo?
Je tu prosím někdo kdo bydlí v těchto nových bytech? Jak se vám zde líbí, proč zrovna v této oblas…
skunkos
Před 6 lety
4
Zvlněný terén po zimě - co s tím?
Ahoj, minulý rok, konkrétně v únoru 2018 jsme srovnávaly terén, navozila se hlína a pak se udělala…
kocicak123
Před 6 lety
9
Minimální rozměr na samostatný záchod
Dobrý večer, jdu si pro radu, spíše pro vaše zkušenosti. Jaký je vhodný minimální rozměr samostatné…
alinka1234
Před 6 lety
13
Základová deska bez povolení
Obracím se s dotazem, jak moc velký je risk začít stavět základovou desku bez povolení? Územní souh…
kikina357
Před 6 lety
1
2
40
Kolik si myslíte, že by mohla stát tato základová deska?
Dobrý den dostal jsem kalkulaci od pár firem na zakladavou desku od 800000 do 1100000 na kolik to v…
iveta_89
Před 6 lety
17
Doporučení střechař - Boskovice, Brno, Blansko
Dobrý den, měl by jste někdo tip na šikovné střechaře v okresu Boskovice, Brno, Blansko? Moc děku…
charlotka05
Před 6 lety
1
1
2
…
482
483
484
485
486
…