O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jaký máte názor na tento návrh domu 4+kk?
Tento návrh už je několikátý, tento se mně zdá být rozumný ale to samé jsem si myslel i tom předešl…
werisska
Před 6 lety
25
Znovuvydání čísla popisného, lze to?
Mohl by mi prosím někdo poradit ohledně znovuvydání stejného čísla popisného? Měli jsme starý dům…
geodett
Před 6 lety
8
Žádost o vydání stanoviska - ůčel stavby
Dobrý den, aktuálně řešíme potřebné dokumenty a stanoviska pro ohlášení stavby a na spoustě žádo…
michalowic
Před 6 lety
10
Omítky - sádra vs. vápenocementová omítka
Ahoj všem, je tu někdo, kdo již má nějakou chvíli sádrové omítky a mohl by nám o nich něco říct? Na…
p92
Před 6 lety
19
Dlažba černobílá nebo černožlutá kombinace, máte někdo?
Ahoj,prosím máte niekto dlažbu kombináciu čiernobielu alebo čiernožltu?Páči sa mi len sa neviem roz…
stazina1
Před 6 lety
1
Věncový systém Velox na bungalov
Máte někdo zkušennosti s tímto věncovým systémem Velox na věnec domu? jednalo by se o bungalov z 5…
qwero
Před 6 lety
9
Číselný systém od projektanta - jsou hodnoty dostačující?
Dobrý den projektant nam navrhl tento číselný systém bohužel tomu moc nerozumím můžete poradit jest…
vladimirsvorba
Před 6 lety
2
Zastavitelnost vs. realita
Ahoj, dokážete mi prosím někdo vysvětlit, jak je možné, že v obci, v níž je dána max zastavitelnost…
moncicak2
Před 6 lety
8
sponzor fóra
Systém Stavsi svépomoci - máte zkušenosti?
Zdravím, nemá tu někdo zkušenost se systémem STAVSI pro svépomoc? Chtěli bychom z toho zkusit pos…
ookami_hime
Před 6 lety
6
Netkaná textilie pod kůru - nepropouští vodu
Prosím o radu.Dávali jsme do záhonu pod kůru netkanou textilii,která má být dobře propustná vodou.M…
kakastromet
Před 6 lety
15
Z čeho je nejlepší stavět bungalov?
Zdravím, chtěla bych se zeptat, z čeho podle vás je nejlepší stavět bungalov blízko Brna. Řešíme je…
qwero
Před 6 lety
15
Filtrace a změkčovaní vody
Ahoj, Zacinam premyslet o filtraci pitne vody s radu. Mame trochu i tvrdci vodu tak nejake zmekcco…
zdenna
Před 6 lety
5
Jak omezit průhlednost plotu?
Zdravim vsechny a prosim o vase napady a rady. Mame hotovy plot z wpc plotovek s KB bloky ( viz.fo…
plaintruth
Před 6 lety
16
Nakreslila jsme si kuchyň, prosím o názor
Zdravim, pokusila jsem si nakreslit kuchyň vzhledem k tomu že jsem amatér a byla jsem zvyklá na min…
xhex
Před 6 lety
17
Přeložení elektrické přípojky souseda
Dobrý den, jdu si pro radu. jsme ve fázi stavby RD. ale vyskytl se problém se sousedovou elektricko…
jardaxr
Před 6 lety
2
Bungalov - vlastní návrh před schůzkou s projektantem - prosba o názor
Předem děkuji za jakékoliv konstruktivní připomínky :-) Stavět budeme svépomocí, takže se snažíme o…
panlorenc
Před 6 lety
23
Od jaké firmy máte sprchovou skleněnou zástěnu walk in?
Doporučte prosím firmu která dělá i montáž 😬 Potřebujeme 120cm a váháme na koho se obratit, aby to…
svetkoupelny
Před 6 lety
17
Boj s myší
Ahojte, zjisili jsme že nám kolem žaluzií (venkovní žaluzie nad okny utopená v polystyrenu) pobíhá …
candat
Před 6 lety
13
Zkušenost s firmou Deufol
Nemá někdo zkušenosti s touto firmou? Díky za odpověď.
minervaaa
Před 6 lety
3
Vikýře nebo střešní okna?
Řešíme jestli dát vikýře nebo střešní okna. Jaký jsou výhody/nevýhody, co byste spíše volili?
jumpmans
Před 6 lety
12
Stavební úřad nedovoluje černou střechu, jak řešit?
Zdravím, mám na Vás velkou prosbu. Chtěla jsem černou střechu, ale paní na stavebním úřadě nam ji n…
vrajmantak
Před 6 lety
1
2
46
Kolik je minimální tloušťka zdiva pro rozvodnou skříň?
Potřeboval bych poradit. V technické místnosti kde by měla být rozvodná skříň mám tlouštku zdiva 15…
vrajmantak
Před 6 lety
3
Nesrovnalosti s hranicí pozemku, co s tím?
Dobrý den, prosím o radu k následujícímu problému: Před rokem a půl jsme koupili menší domek na …
vrajmantak
Před 6 lety
9
Drtič odpadu - ano či ne?
Má tady prosim někdo zkušenost s drtičem odpadu? Je to dobrá nebo zbytečná investice. Jaké výhody a…
vrajmantak
Před 6 lety
24
Rekonstrukce bytu 3+1 - řemeslník či firma, cena?
Vybírám firmu či řemeslníka ke kompletní rekonstrukci bytu 3+1 63m2. Bude se jednat o kompletní rek…
vrajmantak
Před 6 lety
12
Koupit dům na dluh, když máme splacený byt a nic nás nepálí?
Ahoj. Máme v Praze splacený byt 3+kk (73m2) a k tomu 2 děti (3+5 let). Barák, ve kterém bydlíme, m…
vrajmantak
Před 6 lety
27
Záložní bateriový zdroj na výpadek elektrického proudu
Ahoj kutilové, řešil tu někdo záložní zdroj na výpadek el. proudu? Přemýšlím jestli je nějak možné…
vrajmantak
Před 6 lety
11
Umyvadlo - litý mramor nebo keramika
Kdo má litý mramor prosím? Dali by jste znovu? Nejaké nevýhody oproti keramickému? Děkuji :-)
qeszi
Před 6 lety
5
Laminátové podlahy Meister - zkušenosti
Ahoj. Chtěla bych se zeptat na zkušenosti s laminátovou podlahou od firmy MEISTER. Líbí se mi u nic…
fidorka86
Před 6 lety
5
Byt/pronájem/koupě nového
Naše situace je taková,že jsme v pronajatém bytě,ale táta se stěhovat nechce a byt se mu líbí,já(js…
panda6
Před 6 lety
1
1
2
…
500
501
502
503
504
…