O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jakým způsobem je možné zabezpečit dvoukřídlé okno bez sloupku?
Dobrý den, otázka na ty, co mají nějak zabezpečená okna (příp. dvojité balkónové dveře). Jakým způs…
baja31
Před 7 lety
3
Montáž oken- detail u překladu Porotherm Vario Uni
Ahoj, jdu si opet pro radu...Pomalu se pripravujeme na montaz oken, mame postaveno z porothermu 50 …
pepitocz
Před 7 lety
4
Dobrý architekt, Brno. Doporučte
Ahoj holky, potřebovala bych poradit,neznáte nějakého dobrého architekta v Brně popř. okolí, kte…
iveta_89
Před 7 lety
25
Zhodnocení projektu
Ahoj, i ja poprosim o napady jak vylepsit nas projekt. Budu rada i za zmineni pozitiv. Sever je cca…
78marcela
Před 7 lety
1
2
50
Pod oknem pracovní deska, jak máte vyřešené osvětlení?
Kdo má prosím pod oknem pracovní desku, jak to máte večer vyřešené s osvětlením? :) nemám ráda, kd…
llama
Před 7 lety
6
Přípojka elektro - kabely, chráničky a rozváděče
Začátkem ledna mi zřídí čez na hranici pozemku přípojku elektřiny. Postaví mi kompaktní pilíř ss100…
gondekp
Před 7 lety
12
Počet přípojek VaK na pozemku
Dobrý den, vlastním pozemek, na kterém jsou současně i přípojky na vodu a kanalizaci (cca 6 let). N…
crixallis
Před 7 lety
5
Výběr plemena psa
Pekny den, hladame plemeno psa do domku a ku detom. Prosím o doporučenie podla Vašich zkušeností…
malinela
Před 7 lety
1
2
55
sponzor fóra
Jak chodí ježíšek?
Ahoj, jelikož se blíží první adventní neděle a tím, že letos si chceme poprvé udělat Vánoční nadílk…
romik67
Před 7 lety
28
Mytí oken - Karcher nebo Vileda?
Ahoj, jelikož je v plánu hodně oken, snažím se vymyslet co nejlepší prostředek, který ušetři spoust…
broskevnik
Před 7 lety
21
Spor o hranici pozemku
Dobrý den. Byl jsem od r. 1972 s otcem majitelem 1/2 domu a vedle něj, jsem sám za sebe v zahra…
lala211
Před 7 lety
26
Zlatý dub a stříbrná okenní klika
Dobrý den, mohl by se se mnou podělit o fotku, prosím, ten, kdo má okna zevnitř v dekoru zlatý dub …
elcza93
Před 7 lety
4
Prosím o podněty k plánům rekonstrukce RD
Ahoj, zkouším to ještě jednou, k původním nákresům se mi nikdo nevyjádřil. Koupili jsme řadový dům…
bubbligum
Před 7 lety
15
Bezpečnostní kamera, je prostor před domem braný jako veřejný?
Ahoj. Mám dotaz ohledně pravidel snímání venkovního prostoru před garáží, který je naším pozemkem, …
melin6
Před 7 lety
14
Zkušenost s firmou dřevostavby Telnar a dřevostavby Bartoš
Dobrý den, máte někdo zkušenost s firmou Dřevostavby Telnar nebo Dřevostavby Bartoš (z Herálce na V…
milda1234
Před 7 lety
1
Co dát na vjezd ke garáži a na parkovací stání?
Ahoj, přemýšlím o tom, co dát na vjezd ke garáži a na garážové stání. Nejsem moc příznivcem velké p…
utety
Před 7 lety
3
Realizace parkovacího stání před RD - jaká je cena?
Dobrý den Dokončujeme stavbu RD a řešíme terénní úpravy před domem. Mimo jiné i parkovací stání,…
lala211
Před 7 lety
23
Dokáže někdo odhadnout cenu základu?
Ahoj, na jaře bych se chtěl konečeně pustit do stání na auta s místností a předním plotem. Dokázal …
zdenna
Před 7 lety
14
Tip na stavební dozor (technický dozor investora) pro pasivní dům
Krásný den! Máte někdo doporučení na schopného stavebního dozora v okolí Prahy, který zná specifika…
vladimirsvorba
Před 7 lety
5
Tepelné čerpadlo voda-voda, jaký je potřeba průtok vody za den?
Je tu někdo kdy by doma používal tepelné čerpadlo voda- voda? Potřebovala bych vědět jaký je asi po…
radusko01
Před 7 lety
2
Koupelnová baterie, která se dobře udržuje?
Zdravím, máte někdo zkušenosti s koupelnovými bateriemi, na kt.nejde vidět pernamentně vodní kámen …
kirstinie
Před 7 lety
28
Máme podlahové topení, zapojili jsme, ale netopí
Ahoj, mám dotaz. Máme podlahové topení, zapojili jsme Honeywell evohome a netopí to. Prvky teoretic…
rad5
Před 7 lety
5
Zhodnocení projektu - podkrovní domek
Dobrý den, připojuji se k ostatním a chtěl bych vás poprosit o názory na naše studie. Sever je u vj…
kikiwhite
Před 7 lety
12
Sklo nebo zeď mezi umyvadlo a sprchu?
Ahoj, jdu si opět pro radu... V dolní koupelně máme jen sprchu a umyvadlo. Vzhledem k velikosti jse…
jani_ha
Před 7 lety
5
Změna bytů: z 2+1 a 2+1 na 1+1 a 3+1
Dobrý den, poradí mi někdo ohledně papírování při změnách dispozice 2 družstevních bytů? Tak nějak …
nikikiki32
Před 7 lety
1
Jak mám dodatečně podat oznámení o zahájení stavby?
Prosim, jak dodatecne mam podat oznameni o zahájení stavby. Zacaly jsme v říjnu, tak zda tam mam da…
davex
Před 7 lety
6
Návrh koupelny, poradíte prosím
Ahojky všem. Nevíte prosím o nějaké aplikaci či programu, kde se dají navrhnout koupelny? Popřípa…
zdenna
Před 7 lety
2
Prosím o názor na dispozici kuchyně
Zdravim, jsem ve fazi planovani na papire. Mam pevne dany rozmer kuchyne (rekonstrukce) - 380x430cm…
rimmer
Před 7 lety
7
Doporučení na projektanta z Blanenska
Pěkný den, můžete prosím doporučit dobrého projektanta v lokalitě Blanensko,Brno? Nejlépe aby děl…
lukim
Před 7 lety
3
Rozpočet na bungalov 4+kk s garáží, muže být?
Dobrý den všem, mohla bych vás zkušenější poprosit o zkudnocení mého hrubého odhadu rozpočtu na sta…
pepitocz
Před 7 lety
1
2
53
1
2
…
511
512
513
514