O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
"Odfláknutá" práce řemeslníka - jak řešit?
Krásný den všem, prosím o radu, zkušenosti, cokoliv... Nechali jsme si u truhláře zhotovit pr…
ivankafiury
Před 7 lety
24
Prosím o názor na cenu projektu
Zdravim! Poustime se do rekonstrukce dvoupatroveho domu (ZP 68m2), ke ktere chceme do elka jeste cc…
lala211
Před 7 lety
11
Minimalistická stavba PD - B.2
Zkousel nekdo spocitat, na kolik Kc by vysel postavit na rovinné zahrade, s vyhledem na jih, jen ta…
lala211
Před 7 lety
10
Kuchyně Oresi nebo Hanák. Jáké máte zkušenosti?
Ahoj holky, máte některá zkušenost s kuchyněmi Oresi nebo Hanákem? Oresi nám spíš vyhovuje cenově,…
dunaj35
Před 7 lety
1
2
...
...
13
14
398
Jak máte velké wc s menším umyvadlem?
Ahoj, chtela jsem se zeptat, jak mate velke wc s umyvadlem? Chceme dodelat pricky a vahame, jestli …
pepitocz
Před 7 lety
21
Živý plot Turkestánský brest vysazený hned v blízkosti pletiva
Zdravim,planujem vysadit živý plot - Turkestánský brest v tesnej blizkosti pletivoveho plota. Mate …
no_a_co
Před 7 lety
19
Jak upravit pás zahrady okolo domu?
Zdravím,chtěla bych se informovat a ráda bych,pokud jste někdo dělal přidat i fotky,kde bych se moh…
rostlinky_cz
Před 7 lety
19
Zabezpečení domu, má smysl?
Tak jak jste na tom, má smysl dávat nějaké zabezpečení? Budeme bydlet v městské části - vesnice hne…
dzonyby
Před 7 lety
1
2
40
sponzor fóra
Klimatizace Toshiba Daiseikai 9 - vyplatí se?
Zdravím. Chtěl bych se zeptat, zda se vyplatí klimatizace TOSHIBA DAISEIKAI 9, na internetu jsem če…
dusan25
Před 7 lety
2
Geocore čerpadlo, máte někdo zkušenost?
Máte někdo zkušenost s firmou Geocore? Dostali jsme ně tip na tepelné čerpadlo, ale nikde žádné ref…
kativka
Před 7 lety
5
Poraďte firmu na teplovodní podlahové vytápění
Radi bychom se zeptali jestli nám někdo může doporučit firmu na teplovodní podlahové vytápění a říc…
cisi_
Před 7 lety
1
2
33
Izolace zdi - přístavba prosklené zimní zahrady na kuchyň
Chtela bych poprosit o radu, jak nejlepe isolovat. Chystame se prestavet prosklenou zimni zahradu n…
llama
Před 7 lety
8
Jaký materiál použít na zeď - přestavba ze prosklené zimní zahrady?
Dobry den, chtela jsem se zeptat - jaky material pouzit (a jakou izolaci) na prestavbu prosklenne z…
evitagarcia
Před 7 lety
1
Výměna kliky za madlo u vchodových dveří, půjde to?
Chtela bych se zeptat, zda by to slo vymenit kliku za madlo u vchodove dvere? Me se libi dlouhe mad…
jakuda
Před 7 lety
5
Sprchový kout - je to možné předělat?
Mám tu jeden malej dotaz na někoho kdo to už nškdy řešil nebo by věděl jestli je to možné. Máme …
ivankafiury
Před 7 lety
21
Co si myslíte o koupelně přiložené na fotce, prosím?
Otázku pokládám pro získání více názorů pro představu, jak tuto koupelnu vnímají ostatní, já svůj n…
ivankafiury
Před 7 lety
16
Máte někdo hnědou fasádu a kamenným obkladem?
Zdravím, chtěla jsem se optat, zda máte někdo fasadu do hnědé barvy zkombinovanou s nějakým kamenný…
tess188
Před 7 lety
1
Jak dlouho trvá úředníkovi zpracování ohlášky ke stavbě?
Zdravím všechny, zajímalo by mě, zda máte někdo reálné zkušenosti s tím, jak dlouho úředníkovi z…
puhelin
Před 7 lety
2
Barva profilu plast. okna stejná s venk. i vnitřní barvou
Aktuálně řeším plastová okna do novostavby, které chci v barvě tmavé antracit grau zvenku i zevnitř…
hamikaw
Před 7 lety
15
Cena za okna, vrata a žaluzie
Zdravím vás, potřeboval bych poradit. Řeším objednávku oken, garážových vrat, hlavních a vedlejších…
jani_ha
Před 7 lety
4
Je nějaká možnost rozdělat obložky a doplnit pěnu?
Ahoj, Zjistil jsem za kdyz mi montovaly oblozky tak penou vyfoukali jen casti a ne cele do kola. J…
oskar83
Před 7 lety
5
Vytápění jen elektrokotlem v novostavbě?
Dobrý den, Máme stavební povolení ze 17.11.2012. Dům spadá do kategorie B. Původně byl v plá…
slabici
Před 7 lety
23
Malování při vysoušení podlah - nevadí to?
Dobrý den. Možná hloupá otázka. Jede nám vysousec na zbytkovou vlhkost betonu na podlahy. Vadí kdyb…
neonkarybka
Před 7 lety
3
Stavební dozor - razítko osoby oprávněné k provádění staveb
Je v případě výstavby rekreačního domu do 150 m2 stavebním úřadem vyžadováno razítko osoby oprávněn…
puhelin
Před 7 lety
2
Závěsy na francouzské okna, kde sehnat?
Dobrý večer, strechačci. Potřebuji poradit, mám v obýváku dvě fr.okna, 3metry šířka a cca 220cm vý…
carisima
Před 7 lety
2
Rekonstrukce - novostavba
Vážení diskutující, po přečtení desítek různých diskuzí, fór a článků se raději optám i zde. Máme p…
elefantino
Před 7 lety
12
Česká spořitelna - hypotéka s prémií, máte ji?
Jedná se o snížení úrokové sazby o 0,3 % za 3000,- Kč a finanční prémii na začátku každého dalšího …
monika_1982
Před 7 lety
1
2
32
Přehození záchodu - jak vyřešit?
Ahoj, kvůli odpadu musíme přehodit záchod místo žebříku 😕 jak by jste to udělali s umyvadlem a žebř…
ivaa32
Před 7 lety
1
Vinylová podlaha - jakou třídu zátěže volit?
Dobrý den, plánujeme koupit vinylovou podlahu v click systému, chtěla jsem se zeptat jakou třídu zá…
ajkaza
Před 7 lety
1
Jak na zpětný spoj?
Dobrý den, právě řeším jak napojit svislou hydroizolaci na vodorovnou. Napadly mě 3 varianty …
nalim15
Před 7 lety
11
1
2
…
513
514
515
516
517
…