O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Hypotéka na koupi a rekonstrukci
Kupujeme rodinný dům k rekonstrukci a chceme to financovat hypotékou. Máme cca 20% předpokládané čá…
vladimirsvorba
Před 7 lety
3
Přímá dotčenost vlastnických práv
Při stavbě domu SÚ posuzuje, zda jsou stavebnin záměrem stavebníka PŘÍMO dotčena vlastnická práva m…
petyk88
Před 7 lety
1
Pomocné laťování pro ukládání vaty pod vazníky
Ahoj, je tu někdo, kdo si vytvořil pomocné laťování, pro ukládání vaty pod vazníkovou konstrukci ? …
voky115
Před 7 lety
10
Bungalov 5+1 nebo 6+1 - inspirace
Nestaví někdo bungalov 5+1 nebo dokonce 6+1? Potřebovala bych načerpat novou inspiraci a na netu ne…
sismato
Před 7 lety
17
Bydlení Jinočany - Jinočany development
Nekupujete nebo nekupoval jste být od tohoto developera? My jsme koupili byt s tím, že v říjnu jiz …
loginjednadva
Před 7 lety
2
Skimmerový či přelivový bazén?
Hezký den všem, ráda bych položila dotaz ohledně bazénů. Jaký typ byste zvolili? Skimmerový n…
malinela
Před 7 lety
9
Zkušeností z firmou HK-Drestav
Jaké máte zkušeností z touto firmou z nejbližší doby
jarrysek
Před 7 lety
3
Názor na projekt kuchyň s obývacím pokojem
Prosim nazor na kuchyn s obyvakem. Nevim si rady kam dat sedacku s televizi. Prijde me to stisnene …
kedzitka
Před 7 lety
8
sponzor fóra
V čem máte dřevo u krbu?
Ahoj, v čem uchováváte dřevo u krbu? My máme krb s výměníkem, takže topíme skoro pořád a zajímalo b…
matysce
Před 7 lety
25
Vestavěná skříň bez zadní desky
Chci si nechat ve starém domě udělat v ložnici vestavěnou skříň přes celou stěnu, s kolejničkovým p…
moncia
Před 7 lety
12
Sporák před oknem - nevadí to?
Dobrý den, ráda bych se vás zeptala. Plánují kuchyň a mám v ní úzké okno dlouho dva metry a teď my …
kocanda123
Před 7 lety
16
Podpis od sousedů - společné jmění manželů
Dobrý den, mám podpisy od sousedů jako souhlasy se stavbou. Každopádně jeden dům je napsán jako sp…
lucim181
Před 7 lety
6
Horní Měcholupy - rady, tipy, triky a jak se vám zde bydlí?
Ahoj všem, čeká nás s půlročním prckem stěhování z Moravy do Měchulup. Lokalitu jsme vybrali z důvo…
snehur
Před 7 lety
8
Hypotéka na pozemek, vysvětlení věty ze smlouvy
Dobrý den, bereme si hypotéku na pozemek, kde bychom chtěli následně stavět. Ve smlouvě je uvedeno …
rimmer
Před 7 lety
7
Společnost Loex, máte zkušenost?
Máte někdo zkušenosti se společností Loex? viz. loex.cz Staví z porothermu a jsou podezřele levní.…
dixi86
Před 7 lety
1
2
...
...
3
4
92
Dvougaráž - zvolit jedny nebo dvoje vrata?
Budeme mít dvojgaráž, vnitřní šířka 7m, co bude lepší jedny nebo dvoje vrata? Parkovat zde budou ur…
jirkonson
Před 7 lety
17
Použil jste někdo magnetickou barvu pod malbu?
Použili jste někdo magnetickou barvu pod malbu? jak velkou plochu jste dětem udělali? stačí jeden n…
kali.kal
Před 7 lety
7
Stoss nábytek Slavkov u Brna - recenze
Prosím nemáte někdo zkušenost s tímto výrobcem nábytku? Mám u nich rozjednanou výrobu vestavenych s…
kattyd
Před 7 lety
1
Co vysadit k plotu?
Zdravim, mame zahradu kousek od silnice. Bude tam plot a rada bych u nej nasadila neco, aby na zahr…
rostlinky_cz
Před 7 lety
7
Možnost živého plotu bez pletiva?
Zdravím, zkoušel jste někdo sázet živý plot bez pletiva? Nemáte nějakou radu co použít, jak vys…
rostlinky_cz
Před 7 lety
11
Okrasná jedlá zahrada - máte nápady?
Zdravím, poslední dobou rozmýšlím nad tvorbou budoucí zahrady (momentálně nemáme ještě ani domeček)…
rostlinky_cz
Před 7 lety
20
Žluté fleky v novém trávníku. Čím by to mohlo být?
Dobrý den , prosím o radu - v nově zasazeném trávníku se udělaly žluté fleky viz foto. Trávník jsme…
rostlinky_cz
Před 7 lety
14
Hrnce na indukci od Tescomy - recenze
Dobrý den, prosím máte někdo nějaké reference na hrnce na indukci od Tescomy. Docela se mi zamlou…
redakce
Před 7 lety
5
Elektrokotel "hučí" - co s tím?
Jdu si pro radu, jsme z toho zoufalí. Máme v novostavbě, kam se máme nastěhovat elektrokotel a v lo…
chik_chikitka
Před 7 lety
12
...aku kombinaciu farieb vybeat pre fasadu rod.domu?
Zdravym stavebnici,stavebníčky a stavebnice!!!S manželkou pokukujeme po farebných kombináciach pre …
ivaa32
Před 7 lety
3
Kuchyňská linka - poradíte?
Krásný den všem, 3 roky zpět jsme koupili řadový domeček, kde 2 roky předtím vybudovali od truhlář…
sylvik0000
Před 7 lety
10
Doporučení na střechaře - Ústecký kraj
Hledáme střechaře a někoho kdo vyrobí krov. Výstava y byla Dubí u Teplic, Ústecký kraj
xhex
Před 7 lety
3
Jak dlouho vám trval projekt?
Chtela bych se zeptat , jak dlouho trvalo vasemu projektantovi udelat vam projekt ? Dali jste mu na…
funnym
Před 7 lety
15
Frézování podlahy
Dobrý den, máme anhydrit podlahu a v koupelnách chceme dlažbu cm a zbytek litou pár mm. Hlavní d…
jumpmans
Před 7 lety
5
Tepelné čerpadlo pro ohřev vody
Zvažujeme tepelné čerpadlo pro ohřev vody, tzv inteligentní bojler. Máte někdo zkušenosti a je možn…
medunovi
Před 7 lety
3
1
2
…
514
515
516
517
518
…