O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jakou digestoř?
Zdravím, potřebovali bychom pomoc s výběrem digestoře. Nevím jaké značky stojí za to a jaké ne apod…
davex
Před 7 lety
9
Spotřebiče Gorenje nebo Beko
Hezký den, potřeboval bych poradit ohledně výběru vestavných spotřebičů do kuchyně. Já jsem vybral…
mirekb
Před 7 lety
8
Co říkáte na tento projekt?
Dobry den, mame uzkou dlouhou nudli pozemek a zaujal me tento projekt, co na neho rikate? Zmenili b…
mandy26
Před 7 lety
9
Teplovodní podlahovka - na jakou teplotu vody teď topíte?
Zdravim Vas, chtel bych se zeptat, na jakou teplotu VODY ted mate nastavene podlahove topeni? ch…
hamikaw
Před 7 lety
12
Jaké vedlejší vchodové dveře do garáže?
Řešíme výběr vstupních dveří do garáže, tedy ne hlavních, ale ze ze zadní strany domu. Z finančních…
karolmuso
Před 7 lety
3
Zkušenost se stavbou domu na klíč od firmy DK 1?
Prosim vas, ma nekdo zkusenost se stavbou zdeneho domu na klic s firmou DK 1? Dekuji
mandy26
Před 7 lety
1
Jaký vinyl k dlažbě Statuario?
Ahoj! :-) do obytných místností bysme chtěli vinyl v přírodní barvách (dub), ale na chodbu (dlouhá…
gaxga
Před 7 lety
1
Vystavuje firma která staví komín automaticky i revizi?
U nás to tak bohužel není...
zmrz_lina
Před 7 lety
4
sponzor fóra
Koupelna dřevodekor - inspirace
Ahoj, prosím mohl by někdo poslat nějaké fotky pro inspiraci? Drevodekor v kombinaci s bílou, přípa…
torpen
Před 7 lety
9
Kde nechat vyrobit skleněný obklad?
Ahoj, nemáte někdo zkušenost a reference nejlépe v okolí Olomouce na výrobu obkladu za kuchyňskou …
onetwogo
Před 7 lety
8
Názor na náš bungalov
Moc vás prosím o připomínky k našemu návrhu :) Ať už se pohneme z místa :-D Rozměry jsou zatím tako…
pepitocz
Před 7 lety
13
Tip na obkladače z Přerova
Dobry den vhodny obkladac prerov.. Dekuji
aljekim
Před 7 lety
1
Absolutní zvuková izolace
Je možné izolovat svůj byt tak, aby od nás nešel slyšet žádný (nebo jen minimální) zvuk? Dum je st…
azsinanecovzpomenu
Před 7 lety
11
Sádrokartonové podhledy
Ahoj všem. Momentálně montujeme konstrukce pro sádrokartony ale pořád ne a ne se rozhodnout, jak to…
slamer
Před 7 lety
6
Kam s koupelnou?
Dobrý den, otec zdědil po babičce domek ze 30. let. Je to malý 2+1 (obávák a kuchyň ve zvýšeném př…
gababb
Před 7 lety
14
Okenní otvor z Ytongu
Koukal jsem na jednu stavbu v okolí a narazil jsem na takhle "rovný" okenní otvor. Je to normální…
zuzana_ka
Před 7 lety
17
Granitový dřez v barvě šedý kámen
Prosím máte někdo reálnou fotku, jak vypadá granitový dřez (Franke) v barvě šedý kámen? Popřípa…
radim83
Před 7 lety
5
Podlaha-vinyl
Ahoj, zajímá mě, vy co máte vinylové podlahy, nestalo se Vám, že by byly cítit chemickým zápachem? …
lenka_bydleni
Před 7 lety
1
Kolik vás stál projekt?
Ahoj všem, chtěla jsem se zeptat kolik Vás stal projekt. Jelikož máme nad pozemkem dráty vysokého …
martyka
Před 7 lety
1
2
50
Digestoř 60 cm - doporučení
Zdravím všechny, zvažujeme nákup digestoře 60 vestavnou, podvěsnou nebo výsuvnou. Měla by mít výkon…
warflyer
Před 7 lety
2
Stůl a židle ve skandinávském stylu - ano nebo ne?
Ahoj všichni, moje vysněná kuchyně je již hotová, pouze chybí jídelní stůl a židle. Ráda bych p…
slabici
Před 7 lety
9
Kde seženu tyto obklady do koupelny? Značka a název prosím
Předem děkuji všem za info! M.
kikiwhite
Před 7 lety
7
Jaký postup jste zvolili při betonování věnce?
Zajímalo by mě, jaký postup při betonování věnce (bungalov - cca 4m3 betonu) je nejlepší v porovnán…
lysakpav
Před 7 lety
17
Cena přívodu plynu do sklepa RD
Uvažujeme o koupi RD jenž je v současné době vytápěn dřevem (starý kotel na tuhá paliva) a elektrok…
lala211
Před 7 lety
3
Návrh koupelny s obklady Marazzi Treverkhome - co říkáte?
Dobrý den, dnes nám poslali první návrh na koupelnu. Váhám mezi dvěma odstíny dřevodekoru (Marazzi …
ivaa32
Před 7 lety
10
Kolik stála vaše kuchyně?
Zdravím střecháčci. Hledala jsem v diskuzích, ale nenašla jsem konkrétní odpověď na otázku. Kolik s…
lala211
Před 7 lety
1
2
44
Dobové vchodové dvoukřídlé kazetové dveře
Dobrý den, uvažuji o výměně stávajících (v našem případě) nevkusných (takových těch tradičních pane…
chrobakv
Před 7 lety
8
Cena za zedníky
Potřebuji zahradní domek 6m x 2.5 m .Výška 2.5 m .Zajímá mne cena práce , tedy základová deska ,obv…
lala211
Před 7 lety
5
Dokončení hrubé stavby - rozpočet
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, za kolik sl myslíte, že je reálné dokončit hrubou stavbu. Díváme de na…
lala211
Před 7 lety
17
Kdo hradí opravu nad 1000 Kč? Pronajímatel či nájemce?
Dobrý den, bydlíme v pronájmu a máme problematickou troubu. První oprava stála 800 Kč, budeme řešit…
lala211
Před 7 lety
8
1
2
…
516
517
518
519
520
…