O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Severní svah - podsklepený dům
Zdravím lidičky, koumáme nad projektem domečku, máme severní svah, ideal sklon na podsklepení (2m n…
kossakowski1980
Před 7 lety
2
Branku a 2 křídlou bránu nebo posuvnou bránu?
Dobrý den. Pomalu začínáme řešit oplocení rodinného domu a narazili jsme na otázku zda udělat brank…
nitro
Před 7 lety
7
Kolik stojí cena řadové demolice přízemní stavby? (typ Okál)
Dobrý den, nevíte kolik stojí řádově demolice přízemní dřevostavby typu Okál s plochou 80m2? Lok…
noemi77
Před 7 lety
7
Dřevěná kuchyně, jaký obklad zvolit?
Prosím o inspiraci,kdo má světlou dřevěnou kuchyni,nevím,co za ní,aby to nevypadalo kýčovité;-(líbí…
kolbik85
Před 7 lety
6
Čím zasypat drenáž kolem soklu?
Dobrý den. Mam zateplený sokl cca 50cm do hloubky a 30cm nad povrch. Přes EPS je nopová folie a dre…
jiri_1477
Před 7 lety
2
Hrubá stavba z Ytongu, za jak dlouho mohu zateplovat?
Jak dlouho jste čekali se zateplením na nějaké to zaschnutí? A zateplit ještě teď před zimou, nebo …
dvvv
Před 7 lety
2
Cena vizualizace interiéru
Prosím, nevíte jak se zhruba pohybuje cena vizualizace interiéru? Řeším, zda si ji nechat udělat na…
topvideo1
Před 7 lety
13
Vnitřní parapety, jaké?
Ahoj, máme čerstvě osazena okna a dveře v novostavbě a tak už předem přemýšlím, jaké dát vnitřní pa…
ivaa32
Před 7 lety
14
sponzor fóra
Kam byste radili umístit dveře v ložnici?
Mohla bych poprosit o radu, kam byste posunuli dveře do ložnice? Potřebuji získat prostor na postýl…
puhelin
Před 7 lety
12
Názor bungalov 4+kk
Prosím o názor k projektu,pozemek jde do špice a je úzký,proto je obývák na severu,na straně techni…
japona
Před 7 lety
28
Rezavé skvrnky na stropě, co s tím?
Ahoj všem, mám nově vymalovaný byt a na stropě se mi v místě, kde vede traverza, objevily rezavé sk…
closen
Před 7 lety
2
Ipa pod příčky - vaše rady
Ahoj, nevím zda to patří sem nebo do jiné kategorie, ale zkusím to tady. Jsme ve fázi, kdy máme hot…
bullseye
Před 7 lety
9
Čím máte uchycenou desku pod umyvadlem?
Ahoj všem :-) prosím o radu, čím máte uchycené desku pod omyvadlem? Desku budeme mít od truhláře na…
davex
Před 7 lety
2
Máte někdo fólii na oknech?
Mate nekdo folie na oknech? Muzu vedet jake mate jak jste spokojeni a odkud je prosim mate. Dekuji
cassis1
Před 7 lety
1
Venkovní žaluzie za dobrou cenu - Praha, Kralupy nad Vltavou
Zdravím, prosím o radu, jestli má někdo typ na firmu, která dodá venkovní žaluzie za dobrou cenu. S…
petta33
Před 7 lety
1
K čemu je tato část Geberitu?
Prosím o info, k čemu jsou ty červeně označené trubičky na fotce? Nemůžeme o tom nikde najít žádné …
davex
Před 7 lety
2
Musí být dřez pod oknem? Proč?
Chtěla bych se zeptat na Váš názor - pokud je v kuchyni okno, musí dřez být pod ním? Nebo proč to j…
veronickalongipes
Před 7 lety
1
2
50
Bezdotykové baterie v domácnosti
Máte někdo doma bezdotykové baterie? Plusy - mínusy? Přemýšlíme o nich do nového, kvůli údržbě, …
davex
Před 7 lety
4
Pracovní deska nebraska, jak doladit dveře?
Zdravim, prosim o radu s výběrem. Mame kuchyn v bilem lesku, pracovni deska nebraska, podlaha dub k…
lusil13
Před 7 lety
7
Koupě nemovitosti v dražbě. Máte zkušenost?
Ahoj, nemáte náhodou někdo zkušenost s koupí nemovitosti v dražbě? Jak to probíhá, jak dlouho trvá …
petrheller
Před 7 lety
26
Vodoměrná šachta - připojení
Zdravím všechny! Mám asi úplně blbý dotaz. Na pozemku máme vodoměrnou šachtu. Stavba je zatím v ned…
llama
Před 7 lety
12
Hypotéka, hypoteční poradce Východní Čechy
Zdravím Vás, nemáte někdo kontakt na kvalitního dobrého finančního poradce z Východních Čech? Chc…
ceccek
Před 7 lety
9
Kolikrát může stavební úřad požadovat dodatečné podklady ve stavebním řízení?
Dobrý den, chci se zeptat, kolikrát úředník požadovat nové doplnění podkladů ve stavebním řízení? …
kluzo
Před 7 lety
9
Přechod ze stavebního rozvaděče na elektřinu v domě při nedokončené stavbě
Zdravíčko, pomalu se blížím do fáze, kdy budu potřebovat přepojit elektřinu ze stavebního rozvaděče…
davex
Před 7 lety
2
Jak obezdít Geberit kombifix, odpad vede do boku?
Prosím o radu, máme dva Geberity Kombifix, budou předezděné (5cm ytong), ale neíme jak je obezdít a…
svetkoupelny
Před 7 lety
6
Výběr komínového systému
Prosím o radu ohledně výběru komínového systému, jedná se o komín pro novostavbu RD (bungalov), kom…
jendad
Před 7 lety
6
Jaké máte doma termostaty pro podlahové topení?
Ahoj všem :-) jaké máte doma termostaty pro podlahové vytápění? Potřebujeme jich celkem dost a peně…
boert
Před 7 lety
4
Koupelna - otevírání dveří dovnitř nebo ven?
Chtěla bych poprosit o radu a docela to spěchá, jelikož se chystáme zdit vnitřní příčky. Jak byste …
pepitocz
Před 7 lety
15
Příprava pozemku před vydáním stavebního povolení
Dobrý den všem. Potřeboval bych poradit. Příští týden dáváme projekt na stavební úřad a u nas stave…
xhex
Před 7 lety
18
Štěrková příjezdová cesta - stavební úřad chce asfaltovou
Dobrý den, prosím o radu k příjezdové cestě, kterou musíme vybudovat. Nejlevnější varianta pro nás …
jose10r
Před 7 lety
7
1
2
…
518
519
520
521
522
…