O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Krbová kamna - které vybrat?
Dobry den, rekonstruujeme dum a rozhodujeme se mezi dvema typy krbovych kamen. Romotop Esquina neb…
martinam76
Před 7 lety
3
Prodloužení komínu, řešení
Zdravím, mám takovej malej problém, zjistilo se že komín má malej tah a bude potřeba udělat nástav…
viados
Před 7 lety
24
Poradíte co vylepšit - bungalov 4kk + garáž a garážové stání
Hezký večer. Vím, že podobných diskuzí je tu 100+1, nicméně i já budu ráda, pokud mi napíšete názor…
pepitocz
Před 7 lety
9
Jakou barvu obkladu k bílé kuchyni a tmavé desce?
Hezký den všem, prosím o názor na barvu obkladů, nějak se nemohu rozhodnout. Celá kuchyně bude matn…
jitpa
Před 7 lety
8
Zásuvková skříň - jakou vybrat a jaké jističe?
Zdravim chtel bych si koupit zasuvkovou skrin a pripevnit antonicek zezadu, jde mi o to jaky vybrat…
petrsv1000
Před 7 lety
9
Bungalov 873, máte někdo postavený?
Prosím,má někdo postavený bungalov 873 od euroline?Děkuji moc Petra
hrape
Před 7 lety
1
Dát umělý kamen za TV stěnu - ano nebo ne?
Zdravím všechny laické i profi designery, kteří si zařizujete domečky. Ráda bych vás oprosila o rad…
pepitocz
Před 7 lety
2
Dotace na dešťovou nádrž - ano či ne?
Má někdo zkušenost s realizací dešťovky na dotaci? Co je výhodnější - udělat svépomocí nebo na dota…
nitro
Před 7 lety
5
sponzor fóra
Návrh a volba osvětlení domácnosti
Ahoj všem, protože už přišel čas a já o této problematice moc nevím, rád se zeptám na rady. Budem d…
atilius
Před 7 lety
6
Jak máte řešené okno nad kuchyňskou linkou?
Prosim jak mate resene okno nad kuchynskou linkou? Pracovni desku protazenou i misto parapetu, neb…
pe.martina
Před 7 lety
13
Půdorys kuchyně do tvaru G - prosím o rady a tipy
Ahoj lidičky, jsem na takové věci úplně amatér, proto prosím o rady Vas zkusenejsich, zda je tam ně…
mitote
Před 7 lety
25
Zděná stavba Brno - doporučení na dobrou firmu
Dobrý deń, viete mi odporučiť stavebnú firmu z Brna na zděnú stavbu? Ideálne firma, ktorá má skúsen…
zzikk
Před 7 lety
5
SJM podíl na manželku
Dobrý den,chtěl bych manželku zahrnout do SJM zkolaudovaný RD. Do této doby vlastnim vše já. Nevíte…
danula85
Před 7 lety
11
HS portál nebo balkonóvky?
Potřebuji brainstorming, kdo se přidá? Otázka zní, dřevěné francouzské okno - dvoudílný HS portál s…
ptjj
Před 7 lety
1
2
35
Okna v odstínu Quarzgrau, nemáte někdo?
Ahoj všem, potřebovala bych radu..:)) Nemáte někdo barvu oken RAL 7012 Baseltgrau, RAL 7039 Qu…
zzlib
Před 7 lety
3
Okna u vchodových dveří - zajímá mě váš názor
Ahoj lidičky co si myslíte o tomto rozložení oken u vchodovych dveří ..s rozdilem, že místo těch tř…
dvvv
Před 7 lety
1
Projektant vs. architekt - zkušenosti, řešení a otázky
Plánujeme stavbu nového domu. Máme možnost koupit pozemek se starým domem, který není vhodný k reko…
pepitocz
Před 7 lety
10
Pískování dlažby - ano nebo ne?
Zdravim kolegy stavitele, mam dotaz ohledne piskovani dlazby, resp. tech spar mezi dlazdicema :-…
rad5
Před 7 lety
2
Bungalov a obdélníková okna, máte někdo?
Dobrý den, máte někdo bungalov s oknama od koupelny a WC na straně u hlavního vchodu? Vychází nám t…
mirekb
Před 7 lety
14
Vizualizace kuchyně - poradíte
Ahoj, v ikea planovaci jsme vytvorili tri navrhy kuchyne. Co se vam na nich libi/nelibi? Ktery byst…
verunky
Před 7 lety
11
Cena tohoto domu
Dobrý den, s manželkou jsme uvažovali o stavbě tohoto domu, ale vůbec netušíme celkovou cenu domu.…
josef_vavra
Před 7 lety
12
Někdo na vrtanou studnu z Příbramska?
Hezký den, máte tip/doporučení na někoho šikovného a spolehlivého na vrtané studny (Příbramsko)?…
pavelmortos
Před 7 lety
1
Dotace 2018 na nízkoenergetické domy s využitím rekuperace
Takze kazdy o tom asi cetl, ale zeptam se. Nove nizkoenergeticke domy (ktery stavime) maji pri vyuz…
darauk
Před 7 lety
9
Jak často na konzultaci s projektantem?
Zdravím a prosím názor / radu, možná trošku úsměvnou / přiblblou:-), takže prosím o shovívavost:-) …
kikiwhite
Před 7 lety
4
OSB desky pod plechovou střešní krytinou - odvětrávaná mezera?
Co si myslíte o použití OSB desek pod plechovou střešní krytinou? Máte to někdo? Není pak v praxi p…
kntsz
Před 7 lety
18
Povolená velikost oken
Prosím o vaše zkušenosti.Jednám s firmou o nacenění malého domu do 80m2.Paní po mě chce velikost …
xhex
Před 7 lety
10
Montáž dveří od FM podle videa
Dobrý den, máte někdo FM - dveře? Chtěla jsem se zeptat, jestli montáž těchto dveří probíhá stejně …
adellinka5
Před 7 lety
1
Auta na LPG v garážích pod námi
Dobrý den, bydlíme v bytě v přízemí, pod námi jsou garáže, kde se nesmí parkovat auta na LPG a přes…
chrobakv
Před 7 lety
15
Jak je nejvhodnější řadit kuchyňské věže?
Ahoj, jsou nejaka pravidla, jak je nejvhodnejsi radit kuchynske veze? Budeme mit potravinku, lednic…
verunky
Před 7 lety
5
Jak nejlépe rozebrat laminátovou podlahu?
Zdravím všechny kutily, potřebuji poradit. Jak nejlépe rozebrat laminátovou podlahu? Největší prob…
radimuh
Před 7 lety
3
1
2
…
520
521
522
523
524
…