O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Projekt bungalovu pro stavbu svépomocí - názory, tipy a rady
Zdravím všechny :-) Mohla bych vas poprosit o zhodnoceni projektu bungalovu? Velikost zhruba 14x9m…
bamak
Před 7 lety
19
Kam dát televizi?
Ahoj, máme dilema, kam dát v obýváku televizi, v úvahu připadá příčka ke kuchyni nebo zeď mezi okny…
ivaa32
Před 7 lety
4
Indego, systém Pax v Ikee - zkušenost
ahoj, chtěla jsem se zeptat, teď řešíme otázku skříní, pro mne a pro matku, a jelikož jsem jí slíbi…
benjik
Před 7 lety
6
Zateplený komín tvrzeným polystyrenem, máte někdo?
Ahoj,máte někdo zateplený komín tvrzeným polystyrenem?My máme na novostavbě komín Ciko a zedníci z …
wario
Před 7 lety
17
Názor na bungalov
Krásný den, co říkáte na tento bungalov? Změnili byste něco? Uvažujeme o něm, jen si nejsem jistá p…
jenye
Před 7 lety
16
Přiznané trámy - jaký použít olej?
Dobrý den, budeme mít přiznané trámy, ráda bych je měla v co nejpodobnějším odstínu jako kuchyňsko…
katkaf
Před 7 lety
13
Názor na projekt bungalovu 4+kk
Ahoj, mohli byste mi napsat připomínky k projektu přízemního bungalovu 4kk, zastavěná plocha 114 m2…
norikakaa
Před 7 lety
1
2
36
Zkrácení přesahu střechy, nevadí?
Pokrývač nám poradil zkrátit přesah střechy u terasy, včetně odřezání cca 0,5 m trámů. Přesah je ta…
8masenka
Před 7 lety
7
sponzor fóra
Orientace pozemku
Ahoj, jaké jsou podle Vás optimální orientace pozemků, stačí vzhledem k přístupové cestě? Většinou …
slabici
Před 7 lety
7
Bungalov - vaše připomínky
Dobrý den, prosím vás moc o vaše názory a připomínky k mnou upravenému nákresu bungalovu Lucie 7.…
rimmer
Před 7 lety
7
Věcné břemeno k více pozemkům, jde to?
Dobry vecer, chtela jsem se zeptat,zda mate nekdo zkusenosti se sepsanim vecneho bremene k nekoli…
markitka14
Před 7 lety
1
Stříška nad vchodové dveře
Mame zatepleny dum, novou fasadu a kdyz jsme chteli poridit plastovou nebo sklenenou strisku nad vc…
jakuda
Před 7 lety
14
Zazimování solarní sprchy
Dobrý den, jak zazimováváte solarní sprchu? Odmontováváte hlavice, vyfukujete nějak vodu atd.? D…
petrsv1000
Před 7 lety
3
Prasklé podlahy dřevostavba
Dobrý den. Prosím o radu. Již máme 3 týdny vylité podlahy v tloušťce 5 cm,pod nimy el.topné kabely …
tomas80
Před 7 lety
12
Poradíte prosím, kde najdu tento stůl?
Zdravim, docela se nam zalibil jeden stůl, ale bohužel ho nemohu najit. Ma hodne hezkou desku, tako…
syeli
Před 7 lety
5
Krbová vložka Hoxter Haka 37/50 - máte někdo?
Zdravím všechny, máte někdo tuhle vložku? Mě se zdá hrozně maličká, jak dvířka do komína, že si člo…
ptjj
Před 7 lety
29
Zkušenosti, doporučení střechy
Zdravím, máte někdo zkušenosti s polskou firmou na střechy, popř. u které firmy jste si nechávali d…
martulad
Před 7 lety
1
Projekt - prosba o názor
Prosim o názor děkuji.
ivcac93
Před 7 lety
15
Jaké členění oken zvolit u rekonstrukce starého domu?
Dobry den, potrebovala bych poradit s clenenim oken. Rekonstruujeme stary dum a prisla rada na nova…
zuzekk
Před 7 lety
14
Červená střecha s šedou fasádou
Zdravím, můžete mi někdo poradit, musíme mít červenou barvu střechy a ja bych chtěla šedou fasadu, …
antoinet
Před 7 lety
4
Posuvné dveře po zdi
Ahoj. Potřebovala bych poradit nebo slyšet názor druhých, jak oddělit obývák od chodby. Teď tam dve…
maroz
Před 7 lety
6
Harmonogram stavby svépomocí
Zdravím všechny. Je mezi vámi někdo, kdo stavěl svépomocí a poslal by mi harmonogram prací? Je mi j…
pepitocz
Před 7 lety
6
Zkušenosti s elektrickými topnými rohožemi
DObry den mate nekdo zkusenosti s elektrickymi topnymi rohozemi v novostavbe? Konkretne ECOFLOOR 41…
jakuda
Před 7 lety
10
Lze darovat část cesty, kde je věcné břemeno?
Dobrý den, k pozemku, který jsme dostali darem, vede cesta s věcným břemenem. 3/7 této cesty patří …
6miska4
Před 7 lety
1
Prodej bytu x platba za dům na klíč
Dobrý den. Chtěl bych poprosit o rady jakým způsobem nejlépe (nejlevněji) vyřešit naši situaci. Byd…
tygr80
Před 7 lety
16
Názor na kuchyň
Zdravím Vás, chtěla bych se zeptat, jak byste vyřešili kuchyň - viz přiložené pdf - je to jen nástř…
pepitocz
Před 7 lety
19
Kuchyně Bolzano z XXL, nemáte ji někdo?
Dobrý den, nemáte někdo kuchyni Bolzano z XXL z Polska? Potřebovala bych inspiraci.
1pipaa
Před 7 lety
1
Krbová vložka ve vyšší poloze
Dobry den, nemate nekdo umistenou krbovou vlozku vyse nad zemi? Standartne se pry dava 50cm na…
hanjoch
Před 7 lety
1
Velký dětský pokoj a následné rozdělení
Najde se tu někdo, kdo při stavbě domu nechal dětské pokoje jako velkou místnost a za pár let je ro…
bluetan
Před 7 lety
18
Neprůhledná okna - jakou variantu zvolit?
Dobrý den, jakou variantu jste zvolili? Chci aby varianta neubírala příliš na světle a zároveň vypa…
mirekb
Před 7 lety
4
1
2
…
519
520
521
522
523
…