O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Sušička z větší hloubkou na pračku
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda někdo z vás nemá zkušenost: mame 45cm hlubokou pracku a chceme …
redakce
Před 7 lety
4
Kladeňáci, prosím poradíte?
Chceme s manželem a mimčem utéct z Prahy, ale zároveň tu zůstat pracovat. Líbí se nám jeden byt v K…
andrejka197
Před 7 lety
1
Jakou jídelní židli vybrat?
Mám prosbu - s manželem řešíme jaké židle ke kuchyni - ořech aida tabákový + bílý lesk, stůl bílý …
hugies
Před 7 lety
7
Tip na firmu stavbu zděděného domu z Jižní Moravy
doporučte spolehlivou firmu na jižni moravě pokud možno na stavbu zděného domu na klíč.....díky
evculinda
Před 7 lety
3
Cena sítí, vyplatí se?
Dobrý den, jdu zde otevřít diskusi ohledně ceny sítí a zároveň jdu s jedním dotazem. Máme možnost k…
neonkarybka
Před 7 lety
11
Hledám sousedy z projektu Stella Rozdělov Kladno
Kupoval jste někdo byty v tomto projektu? Jak jste zatím spokojení? Co lokalita - líbí se? :-)
andrejka197
Před 7 lety
1
Vchod na terasu z kuchyně, poradíte?
Ahoj, aktualne jsme ve fazi, kdy nam projektant kresli prvni nastrel projektu. Porad ale s muzem pr…
luj89
Před 7 lety
1
Bydlíte někdo vedle kravína?
Ahoj, zvažujeme koupi vysněného pozemku, který je bohužel situovaný v blízkosti kravína, a ráda byc…
6miska4
Před 7 lety
1
2
46
sponzor fóra
Pocitově teplá podlaha v kuchyni - jakou zvolit?
Hezký den, prosím o zkušenosti či radu. Rekonstruujeme byt a nejsem si jistá výběrem podlahy do kuc…
bluetan
Před 7 lety
9
Obklady v koupelně a wc - vaše inspirace
Dobrý den, mohu poprosit o foto koupelen/wc, kde jsou obklady červené, vínové, fialové např. v komb…
redberries
Před 7 lety
3
Jakou rozkládací postel pro hosty?
Konečně zařizujeme pokoj pro hosty / pracovnu. Je malý, tak bych chtěla nějaké lůžko, které se dá r…
jakuda
Před 7 lety
3
Jakou kombinaci dekorů podlahy, oken a parapetů?
Dobrý den, poradíte mi prosím barevnou kombinaci podlahy, oken a parapetů? Zalíbila se nám podlaha…
evculinda
Před 7 lety
7
Plastová okna s hliníkovým opláštěním
V současné době vybírám okna do mé novostavby, zatím vítězí plastový profil Trocal 88 (Decro Bzenec…
evculinda
Před 7 lety
2
Detail balkonových dveří - jak vyřešit venkovní detail?
Ahojte. Potřebuji poradit. Zítra budeme lepit XPS cca 30 cm nad nulu a nevím si rady, jak vyřešit v…
davex
Před 7 lety
3
Firma Arttec, máte zkušenost?
Máte někdo zkušenost s firmou Arttec? Máme od nich vyhlídnutý vanobox, tak bych ráda věděla nějaké …
svetkoupelny
Před 7 lety
6
Jak nejlépe vložit šamot do krbových kamen s výměníkem?
Chci se zeptat, jak nejlépe vložit šamot do krbovek s výměníkem? Dost se přehřívají kovové pláty, t…
jendad
Před 7 lety
3
Jak bezprašné zbrousit sádrovou omítku a stěrku?
Dobrý den, existuje nějaký způsob jak bezprašně (nebo alespoň co nejméně prašně) zbrousit již zp…
geodett
Před 7 lety
3
Kožešina na lavici u jídelního stolu
Dobry den, mame u jidelniho stolu drevenou lavici bez opěradla. Uvazuji, ze bych na ni koupila neja…
kocicak123
Před 7 lety
3
Kuchyně do tvaru - "L" nebo "U"?
Dobrý den, chtěli bychom poprosit o jakékoliv názory na volbu typu kuchyně. Rozhodujeme se mezi nás…
jenies
Před 7 lety
25
Je to pravda o indukci?
Dobrý večer, je pravda,že s indukci se vaří vše jinak? Prý je to tak rychlé. Bojim se,že nebudu na …
milons
Před 7 lety
17
Jaký zvolit stůl na terasu k těmto křesílkům?
Zdravím, koupili jsme šest novych křesilek na terasu, viz foto, teď sháníme vhodný stul. Mate nekdo…
rensid
Před 7 lety
6
Jdou předělat posuvné dveře bez bourání?
Ahoj, neřešil jste někdo už předělání dveří již v zabydleném domě? Máme velké terasové okna - 2…
zdenna
Před 7 lety
9
Zazimování a přikrytí bazénu. Jak řešíte?
Zdravím, Otázka je na ty co nemají zastřešení bazénu. Řešili jste přikrytí bazénu plachtou? Jak …
marco8
Před 7 lety
8
Zvětšili byste na úkor šatny raději technickou místnost, poradíte?
Chci požádat o názor, zvětšili byste na úkor šatny v ložnici raději technickou místnost? Kterou v…
puhelin
Před 7 lety
4
Jakou barvu podlahy k této kuchyňské lince?
Dobrý den , potřebuji poradit s barvou podlahy k této lince.Mám vybraná dvě barvy viz obrázky.
davex
Před 7 lety
10
Firma vazniky-strechy.eu - zkušenosti
Máte prosím někdo zkušenosti s touto firmou vazniky-strechy.eu, ať už na vazníky nemo kompletní stř…
xhex
Před 7 lety
5
Dřevostavba a vnitřní zateplení, zkušenost
Prosím,kdo řešil do dřevostavby vnitřní zateplení,byli jsme rozhodnuti pro Pur penu,ale odradily ná…
kolbik85
Před 7 lety
10
Rekonstrukce koupelny a kuchyně ve starém bytě - rozpočet
Chtěli jsme zrekonstruovat koupelnu a kuchyň ve starém bytě. Koupelnu je potřeba udělat komplet (v…
bamm
Před 7 lety
7
V rekonstruovaném domku se dělá červená plíseň - co s tím?
Zdravím, poměrně krátce žijeme v rekonstuovaném domku. V nové koupelně máme sprchový kout. Krátce p…
aedoss
Před 7 lety
13
Orientační cena příjezdové cesty
Ahoj, chtěla bych se zeptat na průměrnou cenu příjezdové cesty, kdy by měla firma zajišťovat vyb…
leninka88
Před 7 lety
8
1
2
…
524
525
526
527
528
…