O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Podlahové topení při rekonstrukci bez vybourání podlahy? Systém Renova
Ahoj, plánujeme rekostrukci, stavbu patra a úpravu současného obytného prostoru pouze v rámci dispo…
sydnygrygera
Před 7 lety
2
Stavební dozor - ano či ne?
Prosím vas měli jste stavební dozor? Je to lepší? A na kolik vas to vyslo? Děkuji
llama
Před 7 lety
15
Izolace domu - napojení EPS na sokl
Dobrý večer. Řeším nyní detail napojení již hotového soklu z XPS na zateplení celého domu z EPS. …
lukoid
Před 7 lety
5
Kolem krbové vložky praská sádrokartón - co s tím?
Dobrý den, chtěla jsem se s Vámi poradit. V RD máme krbovou vložku, jako vrchní materiál kolem ní m…
kuba262
Před 7 lety
2
Ok-stavebniny.cz - máte zkušenosti?
dobrý den, znáte někdo? mají fakt super ceny všeho.. ale je to jen eshop a sidlo firmy je v panelak…
voky115
Před 7 lety
3
Doporučíte firmu pro venkovní zábradlí
Jedná se o zábradlí před francouzské okno. Doporučujete spíše nerez, nebo stačí hliník, či povrchov…
morcice
Před 7 lety
7
Bezdrátový zvonek - máte tip?
Ahoj, prosím Vaše typy k bezdrátovým zvonkům. Od brány k domu je to cca 30m. Cenové rozmezí je růz…
misadan
Před 7 lety
5
Škudci na fasádě - co s tím?
Zdravim, mozna je to prispevek o hov..., ale neda mi to spat :-D. Koupili jsme dum a v patre se na …
ebra01
Před 7 lety
7
sponzor fóra
Podlaha Thermofix Dub kouřový - nemáte někdo?
Zdravím.Mohla bych poprosit Ty z Vás,kteří máte podlahu od Thermofixu - dub kouřový, o ukázku, jak …
andreja17
Před 7 lety
12
Tip na obkladače z okresu Zlín
Máte prosím někdo tip na dobrého, opravdu šikovného obkladače?? Máme velké formáty keramiky na obkl…
nataliepodol
Před 7 lety
3
Vinyl vs. dlažba
Prosím o vaše zkušenosti. Řešíme podlahy v bungalovu, vinyl termofix od fatry, v top výběru máme du…
bluetan
Před 7 lety
11
Podlaha do koupelny a WC - dlažba nebo vinyl?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat co preferujete více, zda klasickou dlažbu nebo vinyl do koupelny …
bluetan
Před 7 lety
19
Změna barvy oken po stavebním povoleni
Zdravím nás všechny stavitele☺ Chtěla jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s tim,že jste s…
puhelin
Před 7 lety
5
Dřevěné parapety - kontakt na někoho z okresu Hodonína
Dobrý den, máte někdo dřevěné parapety? Potřeboval bych sehnat někoho kdo mi je udělá, nejlépe okre…
geodett
Před 7 lety
10
Může tohle způsobit sokrat?
Zdravím, posílám foto s dotazem jak vyřešit tento problém při prvním malování na nových omítkach. N…
demolitionman
Před 7 lety
6
Přídavný bidet - ano či ne?
Zdravím, můj dnešní dotaz se týká WC. Pomalu dáváme dohromady vizualizaci koupelny a docela se mi n…
jumpmans
Před 7 lety
2
Měření hluku - jak probíhá a kolik jste platili?
Dobry vecer, dum bude stat u hlavni cesty, takze nas asi nemine mereni hluku pro hygienu. Kolik.jst…
xmaya25
Před 7 lety
9
Kam odkládáte horký plech?
Zdravím a prosím o radu. Kam prosím (resp. na co) odkládate horký plech? Máme pracovní desku z lami…
torpen
Před 7 lety
13
Špatně odvedená práce při pokládce podlahy. Jak postupovat?
Ahoj všem. Zitra si máme převzít položenou laminátovou podlahu. Firma zvolila špatný postup a ješ…
hadeline
Před 7 lety
20
Oprava špatně položené dlažby
Dobrý den, Lze nějakým způsobem odstranit dlažbu bez poničení dlaždice a je možné opětovné položen…
davex
Před 7 lety
7
Jaké máte zkušnosti s dřevostavbou?
Chtěli bychom s přítelem příští rok stavět a jsme trochu finančně omezeni, myslíte, že vyjde lépe d…
aneri53
Před 7 lety
10
Levné LED osvětlení do RD - doporučení
Ahoj, v celém domě budeme mít vestavěné LED bodovky (průměr 12 cm). Jelikož se stavba uchyluje ke k…
mirekb
Před 7 lety
7
Stříška nad komín - kdy je potřeba?
Chystáme v RD komín pro zapojení krbových kamen nebo krbu (výhledově) a přemýšlíme, jestli už teď ř…
jendad
Před 7 lety
2
Hliníkové dveře Ablak, na co se zaměřit?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda je tu někdo, kdo má zkušenosti s hliníkovými dveřmi od firmy Ablak…
leny_en
Před 7 lety
1
Omítky sádrokartoném na Ytong
Ahoj,dělal někdo omítky sádrokartonem na Ytong?
1sadrokartonypraha
Před 7 lety
21
Byt s ustředním vytapěním a vlastní kotelnou - problém nebo ne?
Dobrý den, chci se zeptat.. líbí se nám jeden byt ale má teda vytápění domu ústřední, s vlastní kot…
bamak
Před 7 lety
18
Kuchyňské studio Dušek Brandýs nad Labem - zkušenosti
Ahoj, má někdo zkušenost s kuchyňským studiem Dušek Brandýs nad Labem? Nebo kde jinde pořídit kuc…
kikiwhite
Před 7 lety
6
Máte někdo zkušenost s koupí pozemku od hlavního města Prahy?
našla jsem malý pozemek nezastavěný ve vlastnictví hlavního města Prahy a chtěla bych ho koupit, ne…
tulda27
Před 7 lety
17
Našel by se někdo na výpočet TZ u novostavby?
Dobrý den, našel by se někdo ochotný kdo by ná vypočítal TZ rodinneho domu novostavba?samozrejme ne…
pumpycz
Před 7 lety
1
Dřevěná podlaha po pár letech. Jaká je údržba a odolnost?
Zdravím, hledám kohokoliv, kdo by byl ochoten sdílet se mnou zkušenosti s dřevěnou podlahou ve vzta…
rebe
Před 7 lety
6
1
2
…
566
567
568
569
570
…