O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jak se bránit proti vnikání zvířat od sousedu?
Dobry den. Mame problem s vnikanim kone, slepic a psa od sousedu. Plot je z leve strany, snazili se…
llama
Před 7 lety
4
Návrh koupelny v 3D
Prosím nenašel by se tady někdo,kdo by zpracoval jednoduchý návrh koupelny v 3d ,nemusí být top pro…
specnaz84
Před 7 lety
6
Obchody s nábytkem v Polsku
Poradíte nějaký větší obchod s nábytkem v Polsku? Něco jako tady Moebelix, Asko apod. Na stavebniny…
pale
Před 7 lety
3
Jaké uchycení záclon a závěsů zvolit?
Přiznám se, že jsem nikdy neměla záclony a u našich byly jen klasické žabky. Teď potřebujeme objedn…
torpen
Před 7 lety
7
Vinyl na "click" do kuchyně. Hodně špatný nápad?
Chtěla bych do obývacího pokoje spojeného s kuchyní vinylovou plovoucí podlahu, bud fatraclick, pro…
morcice
Před 7 lety
14
Stavěl někdo z Durisolu?
Stavil tady nekdo prosim z Durisolu?
vess
Před 7 lety
10
Změny požárního hodnocení stavby - jak řešit?
Hezký den všem. Nenašel jsem vhodnou kategorii, tak to píšu tady. Na úřadě mi řekli, že mohu provés…
mishon
Před 7 lety
3
Krov - včetně podbití?
Zdravím Vás, zajímal by mě Váš názor na dodatečné nacenění podbití přesahů střechy tesařem u realiz…
tulda27
Před 7 lety
7
sponzor fóra
Betonový plot se skládaným kamenem
Ahoj všem, můj dotaz bude směřovat na takový ten klasický betonový plot, který má vzor skládaného k…
jaroslav1987
Před 7 lety
14
Staví nebo bydlí někdo v Kralupech nad Vltavou?
Ahojte, chci se zeptat, nestavi nekdo v Kralupech? Anebo nebydli tam uz nekdo?
adulik777
Před 7 lety
3
Vyvýšený záhon - z jakého materiálu?
Dobrý den všem, na novou zahrádku plánujeme vyvýšené záhony, viz první foto. Určitě je ale nechceme…
jahooodka
Před 7 lety
15
Broušení lepidla do hladka - jak a čím?
Dobrý den, ráda bych se zeptala. Nyní máme na zdi lepidlo - perlinka - lepidlo. Místy se nám nepoda…
zateplenifasady
Před 7 lety
12
Zkušenost s firmou Lignia dřevostavby - reklamace
Dobrý den, kdo máte nějaké novější zkušenosti s Lignia dřevostavby - konkrétně K. Komiha? Jedná se…
victoria2011
Před 7 lety
1
Doporučení firmy na stavbu RD
Ahoj. S přítelem sháníme firmu na stavbu RD. Zatím nejsme zcela rozhodnuti, zda dřevostavbu nebo kl…
janararikova
Před 7 lety
6
Interierové schodiště - kombinované či celodřevěné?
Ahoj vsem, chystame se do finale s nasim RD a zaciname resit schodiste. S manzelem se nam libi scho…
radim83
Před 7 lety
3
Renovace dřevěného schodiště
Máte, prosím, někdo zkušenost s renovací dřevěného samonosného schodiště? Řešíme zda schodiště úpln…
morcice
Před 7 lety
2
Kytky v podkrovním bytě
Zdravím, omlouvám se za hloupý dotaz, ale vrtá mi to hlavou... Budeme budovat podkrovní byt a já…
soleilll
Před 7 lety
8
Hydroizolace podlahy v koupelně. Jaký máte názor?
Ahoj, stavíme dřevostavbu a chci se poradit ohledně hydroizolace do koupelny pod obklady a dlažbu. …
vitkovi
Před 7 lety
9
Zateplení soklu - napojení na fasádu
Ahoj, prosím o názor. Řeším zateplení soklu a nezdá se mi napojení pěnou na fasádu resp. se bojím, …
wwwdancer
Před 7 lety
19
Jak pracuje čerpadlo v jímce na dešťovou vodu?
Ahoj, možná velmi, velmi hloupý dotaz. U domu plánujeme jímku na dešťovou vodu, která bude sl…
viados
Před 7 lety
19
Dával někdo do podlahy šedý polystyrén?
Zajímá mě, zda jste někdo dával šedý, zda ve dvou vrstvách, nebo v jedne klasika a ve druhé šedý? J…
wwwdancer
Před 7 lety
14
Pracovní deska z umělého kamene Hanex
Máme nabídku na pracovní desku z umělého kamene Hanex, ale nikde nejsou žádné uživatelské recenze :…
cell
Před 7 lety
1
Svažitý pozemek - dodatečné náklady
Ahoj všem, po prvním kole hledání pozemků máme 2 finalisty - jeden z nich má krásný výhled, komplet…
ozzy77
Před 7 lety
8
Do čeho zalít podlahové topení?
Prosím o radu do čeho zalít el.podlahové topení? Bohužel Anhydrit kvůli ceně nepřipadá v úvahu což …
jumpmans
Před 7 lety
18
Váš názor na tento pozemek pro stavbu malé farmy
Vybirame pozemek v prirode a nemame tolik zkusenosti. chci se zeptat na plusy a minusy tohoto pozem…
milos54
Před 7 lety
27
Cena interiérových dveří
Za kolik tak pořizujete interiérové dveře prosím? Máme v domě 14 ks dveří a cenové nabídky mě podla…
blahova_andrea
Před 7 lety
1
2
50
Může být pod krbem anhydrit? A jaká je velikost obestavěné krbové vložky?
Může být pod krbem anhydrid? Jaká je zhruba půdorysná velikost obestavěné krbové vložky, kde nesmí …
petuliiik
Před 7 lety
3
Dětské pokoje - oddělené nebo spojit?
V projektu mame dva oddelene podkrovni pokojicky cca 3x4m a dcery 4 a 2roky a ja premyslim zda spoj…
chocolate22
Před 7 lety
28
Zkušenost s firmou A+A Vama
Dobry den, mate nekdo zkusenost, at uz kladnou ci negativni s firmou A+A Vama? Segra chce rekonstru…
pestas
Před 7 lety
7
Garáž z betonového plotu
Zdravím nemá někdo zkušenosti se stavbou garáže z betonového plotu? případně nějaké fotky? přijde m…
marwei
Před 7 lety
1
1
2
…
568
569
570
571
572
…