O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Ostrůvková digestoř - potrubí vedené podlahou
Ostruvkova digestoř- kdo má prosím potrubí od digestoře vedené podlahou ven? Potřebovala bych se na…
fiatek
Před 7 lety
3
Rekontrukce půdy na byt k pronájmu - problém se vchodem
Dobrý den, dělal někdo zde rekonstrukci půdy a daný prostor pak pronajímal? Koupili jsme veliký dům…
zuzekk
Před 7 lety
4
Pokládka dlažby na terče na starou dlažbu
Bydlím v bytě s nekrytou terasou 35m2 (terasa tvoří střechu části bytu pode mnou). Rád bych stávají…
lojzak
Před 7 lety
1
Jak propojit dlažbu s plovoucí podlahou v chodbě?
Ahoj, řešil někdo podlahu v chodbě tak že u vstupu je dlažba a dál pokračuje plovoučka?
catle
Před 7 lety
4
Střecha - šikmá nebo rovná?
Zdravím :) Máme s manželem dilema. Nemůžeme se rozhodnout, zda dát střechu rovnou či šikmou na jedn…
qeszi
Před 7 lety
5
Projekty Euroline od HP/Qhouse
Ahojte, Je možné, že tu tento dotaz už je,ale nenašla jsem ho.. Zajímalo by mě, jak je to s pro…
jiri_1477
Před 7 lety
3
Dřevěná podlaha v pergole
Chtěla bych se zeptat, jak máte řešenou podlahu ti z vás, kteří máte pergolu se dřevěnou podlahou. …
morcice
Před 7 lety
11
Dřevo Bangkirai na terasu - nemáte zkušenost?
Ahoj, nemáte někdo zkušenost se dřevem bangkirai na terasu? Popř s tímto dodavatelem? http://www…
morcice
Před 7 lety
9
sponzor fóra
Bazén vs. jezírko
Rada bych zda by jste mi nekdo vypichl klady vs zapory...vystavba, udrzba, financni narocnost....de…
geodett
Před 7 lety
26
Dřevěné vchodové dveře. Jste spokojeni?
Dobrý den, máte prosím někdo dřevěné vchodové dveře? Jak jste s nimi spokojeni? Kdo Vám je dělal…
zdenek_klement
Před 7 lety
4
Bydlíte někdo celoročně v mobilním domě?
Ahojte, chtela jsem se zeptat, zda ma nekdo zkusenost s celorocnim bydlenim v mobilnim dome (mobile…
tulda27
Před 7 lety
5
Věnec - jaký přesah jste dávali při svazování roxoru?
Pěknou neděli přeji, Mám dotaz ohledně podélné výztuže ve věnci. Jaký přesah jste dávali při svazo…
davex
Před 7 lety
6
Bungalow 14?kdo uz v nem bydli a pochlubi se s fotkami.
Kdo uz v nem bydli?
mmartass
Před 7 lety
1
Kuchyňská baterie z Lidlu - je kvalitní?
https://www.lidl-shop.cz/Pakova-kuchynska-baterie/p100224603?gclid=Cj0KCQjwmPPYBRCgARIsALOziAPstGUP…
zmrz_lina
Před 7 lety
2
Zdil jste někdo hrubou stavbu sám bez zedníka?
Krásný den, Zdil jste někdo hrubou stavbu sám, bez zedníka? Vypadá to, že náš domluvený zedník neb…
luckiesj
Před 7 lety
29
Co říkáte na takovéto provedení komína?
Je to komín Ciko, kominická firma má od nich i certifikát. Naprosto nechápu. Nechat zbourat, nebo t…
mrazekrad
Před 7 lety
3
Instalace WC sedátka softclose Vitra Shift Duroplast RN030S
Ahoj, máme WC Vitra Shift Duroplast RN030S se softclose prkénkem, které se ale na keramické míse uv…
davecom
Před 7 lety
3
Ytong stěny - udělat nové omítky?
prosím o rady - v roce 96 jsem si nechala vybourat byt a postavit znovu, ale zprasili mi omítky, pr…
milan1965
Před 7 lety
18
Jinak poskladané místnosti v patrech než je zvykem - pozemek ve svahu
Prosim o vas nazor nebo i zkusenost.Dneska jsme mluvili s projektantem,byla to nase prvni schuzka.M…
januliiik86
Před 7 lety
11
Vlhký sklep u novostavby
Dobry den, novostavba, prosim o nazor k tomuto. Mame vlhle streny ve sklepe. Pravdepodobne j…
olivie82
Před 7 lety
1
Zlomený sekáč v sds kladivu
Dobrý den.Povedlo se mi zalomit v bouracím kladivu sds sekáč.Porádí někdo jak vytáhnout ten zalomen…
maweryk
Před 7 lety
7
Hledá se zájemce o koupi pozemku napůl-Praha 4-Šeberov, Újezd u Průhonic
Nenasel by se nekdo ke spolecne koupi stavebniho pozemku v Praze 4-Seberove nebo Ujezdu u Pruhonic.…
luxik75
Před 7 lety
6
Katalogy projektů RD
Ahoj, akorát přemýšlíme o stavbě RD a začali jsme hledat náš snový domek. Včera jsme utratili 29…
milionovaholka
Před 7 lety
9
Předokenní rolety - jakou značku jste volili?
Máte někdo předokenní rolety? jakou značku jste zvolili? Popřípadě mě zajímá i svépomocná montáž v …
jumpmans
Před 7 lety
3
Malý domeček - jak se vám žije?
Máme pozemek na vesnici s celkem dobrým dopravním spojením a plánovali jsme výhledově postavit dům …
rabies
Před 7 lety
1
2
44
Dřez u okna - ano či ne?
Prosím dřez u okna. Výhody vs nevýhody? Klidně prosím vložte fotku pro inspiraci. Moc děkuji :)
matinak
Před 7 lety
4
Nábytek do dětského pokoje pro ročního syna - kde sehnat?
Prosím o tipy, kde sehnat pěkný nábytek do dětského pokojíčku pro ročního chlapečka?
makymj
Před 7 lety
20
Garážová vrata - sekční nebo rolovací
Měl bych na tohle dotaz, chci na nově postavenou garáž vrata, rozměr je 5000x2220mm, kvuly místu se…
ivankafiury
Před 7 lety
2
Jeřábnik/zednik s jeřábem k uložení íček - traverz, znáte?
Hezký den, sháním někoho kdo je schopen a s vlastním jeřábem uložit statikem nařízené traverzy do s…
lucca13
Před 7 lety
4
Doporučení na plynový gril
Ahoj, chci pořídit plynový gril. Chtěla bych plotýnky/pláty a rošt. Prosím o rady a případně typy, …
koffen
Před 7 lety
1
1
2
…
567
568
569
570
571
…