O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Stavební dozor a kolaudace
Kdyz jsem dostaval stavebni povoleni (resp. ohlasku), musel jsem nahlasit stavebni firmu, ktera nam…
anetka2017
Před 7 lety
3
Instalace vody - zateplovali jste i tvarovky?
Neměly by raději být v tom křížení tvarovky, aby ty trubky neležely na sobě? Zateplovali jste i ty …
travas
Před 7 lety
4
Poničený venkovní parapet od holubů
Ahoj lidičky.. Máme venkovní parapet (asi hliník předpokládám,ale jistotu nemám ) a ten pokadili ho…
helenqua
Před 7 lety
1
Tip na šikovného projektanta nebo architekta z Vysočiny
Dobrý den , sháním kontakt na projektanta(architekta) na pomoc při úpravách studie a následnou výr…
ozzy77
Před 7 lety
2
Sprchová vanička svépomocně
Ahoj. Sprchový kout chci mít s nízkou sprchovou vaničkou. https://www.siko.cz/produkty/ostatni/spr…
r4d3k74
Před 7 lety
1
Když pálená taška, tak od koho?
Prosím o radu, od koho máte pálené tašky a jak jste spokojeni? Chceme nepředraženou kvalitu. Děku…
voky115
Před 7 lety
15
Bílá fasáda, bílá okna a černá střecha - máte někdo?
Prosím, máte někdo dům v těchto barvách? Tedy bílá fasáda, bílá okna, tmavá (černá) střecha? Do bud…
peitra01
Před 7 lety
12
Zkušenosti s interiérovými dveřmi od firmy Vltavín
Prosím o Vaše zkušenosti s dveřmi od firmy Vltavín, vzhledově se mi moc líbí, ale nenašla jsem moc …
petpokr
Před 7 lety
4
sponzor fóra
Změna územního plánu. Koupě pozemku, který je vedený jako travní porost
Ahoj, chtěli bychom koupit pozemek, moc se nám líbí, je zasíťovaný, oddrenážovaný, všechno. Jediný …
casmaria
Před 7 lety
7
Nábytek Stuva Följa (Ikea) - máte někdo s jinými úchyty?
Prosím, nemáte někdo jakýkoliv nábytek ze série Stuva Följa s jinými než těmi barevnými úchyty? Nev…
maty56
Před 7 lety
3
Je lepší Ytong nebo Ytong lambda?
Chystáme se stavět RD a nemůžeme se rozhodnout,zda jako stavební materiál zvolit YTONG nebo YTONG L…
josephporta
Před 7 lety
1
2
49
Projektant - architekt Uherský Brod, Zlín, UH a okolí
Dobrý den, chci se zeptat, zda někdo nemáte zkušenost s nějakým projektantem či architektem víz výš…
jana155
Před 7 lety
12
Malý projekt od G servisu
Zdravím všechny, kdo kupoval ten malý projekt od G-servisu než koupil celý velký projekt? A jak dl…
torpen
Před 7 lety
2
Zdivo Heluz - tloušťka 30 nebo 40?
Dobry den,chceme stavet barak z cihel heluz a nevime jaka je lepsi tloustka zda 30 nebo 40. Mate ne…
majdapes
Před 7 lety
7
Ruukki nebo Satjam
Ahoj.Potřebuji poradit v oblast rekonstrukce střechy.Plocha asi 160m2 - eternitová šablona.Chtěl by…
wwwdancer
Před 7 lety
6
Kam byste umístili v našem obývacím prostoru sedací soupravu?
Ahoj, moc rada bych vás poprosila o tipy, kam byste v našem obýváku umístili sedačku/y. Velikost …
lahm
Před 7 lety
2
Projekt bungalovu do L
Ahoj, co říkáte na náš projekt.. nějaké připomínky nebo rady ? :-)
jan1111
Před 7 lety
10
Kdo si vyráběl nábytek na terasu z palet?
Ahoj. Najde se tu někdo, kdo si vyráběl nábytek na zastřešenou terasu z palet? Pokud ano, byla bych…
koffen
Před 7 lety
4
Hledáme šikovného zedníka (y) - Velká Bíteš, Velké Meziříčí, Křižanov
Ahoj střecháčci, moc prosím, neznáte někdo šikovného zedníka (nebo 2), z okolí Velké Bíteše nebo Ve…
modroocko91
Před 7 lety
1
Zahradní dům - jaké zdivo použít?
Dobrý den,sem na vážkách co použít.Zahradni domek 3×5m. Betonová krytina 35st. Zvenku omitka. Dali …
danula85
Před 7 lety
9
Schody, dlažba a vinyl - jak sladit?
Ahoj, Vybírám podlahy, do obytných místností jsem se rozhodl pro vinyl Dub Elegant. Schody mam v…
mp77
Před 7 lety
18
Umístění vodoměru na stavbě
Zdravím, má někdo nějaké zkušenosti/nápady kam umístit vodoměr na stavbu? Později bude v domě, ale …
voky115
Před 7 lety
3
Doporučení na kvalitní dlažbu
Dobrý den střecháčci, existuje, prosím, dlažba, která vám vydrží věky, aniž by se na ní po pádu skl…
lucca13
Před 7 lety
4
Houpackovnik:)
Ahoj, mate někdo na zahradě kovovou konstrukci na zavěšení houpacek, houpadel, žebříku, kruhy..atd.…
mikulas999
Před 7 lety
13
Tip kam kouknout na obklady v Brně a okolí
Má někdo tip kam zajet pro hezké, moderní obklady za normální peníze? Byla jsem omrknout pro začáte…
awakened
Před 7 lety
7
Umístění RD na parcele dle ÚP
Dobrý den, v územním plánu je na našem pozemku zakresleno "Přípustné umístění objektu na pozemek". …
puhelin
Před 7 lety
2
Tepelná ztráta domu 8kw - jaké topení?
Ahoj, nekonečné téma-topeni😫 už jsem na toto téma psala, ale prostě pořád to je boj..budeme mít bar…
iveta_89
Před 7 lety
1
2
...
...
3
4
113
Stavěl někdo dřevostavbu v Moravskoslezském kraji? S kým?
Prosíme o zkušenosti s dřevostavbou na klíč v Moravskoslezském kraji. Na internetu je tolik firem, …
sarus87
Před 7 lety
15
Návrh kuchyně zdarma - kde udělají?
Prosím o radu,kdo nebo kde mi udělají návrh kuchyně zdarma?rozhodla jsem se o jiné řešení a nevim,z…
adjanni
Před 7 lety
1
2
48
Aplikace sádrové omítky v mrazu
Dobrý den Chtěla bych poprosit o radu, názor - od pondělí nám dělají na stavbě omítky, všechno je …
zaplik1
Před 7 lety
6
1
2
…
595
596
597
598
599
…