O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Pračka a sušička značky LG nebo AEG - recenze
Plánujeme koupi sušičky a pračky. Váháme nad značkami AEG a LG. Jaké značce byste dali přednost a p…
nanyska
Před 7 lety
5
Stavebni bouda Ostrava a okoli
Dobry den, shanime stavebni boudu v Ostrave a okolí. Jestli máte tip,prosim,ozvěte se. Děkuji…
jajin17
Před 7 lety
2
Žádost o potvrzení existence stavby - je nějaká lhůta?
Dobrý den, je tu nějaký odborník, který se vyzná ve lhůtách SÚ? Dne 7.2.2018 jsme dali na SÚ všec…
anetka2017
Před 7 lety
5
Stavební firma - možný problém s kolaudaci
Zdravim, barak mi stavi firma, ktera vsak podle obchodniho rejstriku "nema povoleni k stavbe domu".…
anetka2017
Před 7 lety
2
Tip na projektanta z Českých Budějovic a okolí
Zdravím, prosím vás, nevíte o nějakém šikovném projektantovi z Českých Budějovic a okolí? Někoho, k…
anetvl
Před 7 lety
1
Betonová stěrka Moravskoslezský kraj
Prosím o doporučení člověka, který by mi udělal betonovou stěrku do kuchyně za vcelku dobrou cenu. …
lucianap
Před 7 lety
1
Změna tloušťky obvodového zdiva před dokončením stavby
Zdravím stavebníci, Měl bych jednu otázku, při plánování projektu jsme zvolily tloušťku OZ 440mm…
anetka2017
Před 7 lety
9
Lednice bez funkce No frost
Je funkce no frost opravdu tak nutná? Asi je to super věc, jen když se mi líbí lednice tak jí nemá.…
kristyn.g
Před 7 lety
31
sponzor fóra
Obklady Rako rock - máte někdo?
Máte někdo koupelnu s obklady od Rako rock? Moc se nám líbí tak mě zajímá jak jste spokojeny. díky …
kubickovi
Před 7 lety
3
Okno ze sousedova domu. Můžu ho nějak clonit?
Dobrý den, chci se zeptat - chystám se koupit nový pozemek, a v podstatě jediné, co mi vadí, je …
ekidna
Před 7 lety
6
Umístění kotle a bojleru
Ahoj, muze byt kondenzacni kotel v prizemi v kotelne a neprimotopny zadobnik na TUV hned nad nim v…
doog
Před 7 lety
5
Firma Pozemní stavby Znojmo - zkušenosti
Zdravím, máte prosím někdo zkušenosti se stavební firmou Pozemní Stavby Znojmo? Přemýšlíme, že jim…
alicere
Před 7 lety
1
Stavba příček - zasekat do nosných zdí nebo kotvit pomocí pásků
Dobrý den, rád bych znal zkušenosti při stavbě příček. Příčky budou tloušťky 14cm porotherm. Je lep…
zaplik1
Před 7 lety
12
Potrubí Rehau - zkušenosti
Dobrý den, v projektu domu jsme měli navrženo pro ZTI potrubí Rehau - pro vodu Rehau RAUTITAN a kan…
kattyd
Před 7 lety
1
Umístění spotřebičů v kuchyni. Varná deska v jedné linii se dřezem?
Stále tápu nad umístěním dřezu v kuchyni. Nakonec jsme se rozhodli, že dřez a myčka nebudou pod ok…
verunky
Před 7 lety
12
Neznáte nějakého projektanta z Českých Budějovic a okolí
Zdravím, prosím vás, nevíte o nějakém šikovném projektantovi z Českých Budějovic a okolí? Někoho, k…
anetvl
Před 7 lety
1
Jaká plot vybrat k tomuto domu?
Dobrý den, prosím vás o radu. Řešíme momentálně plot a nevíme, jaký plot by ladil s naším domem a z…
vigileo
Před 7 lety
1
Jižní Louky (Zbuzany u Prahy)
Stavíte někdo nebo ideálně bydlíte už někdo?
syremselle
Před 7 lety
8
Firma na Strojní sádrové omítky v okolí Berouna a Příbrami
Doporučíte někdo opravdu spolehlivou firmu na strojní sádrové omítky v okolí Berouna,Příbrami,Dobří…
sklenaro
Před 7 lety
2
Projekt bungalovu 165m2 - prosím o názor
Prosím o názor na projekt domu, postavení a velikost místností, vytápění...atd. Porfix 30cm + 20cm…
pajusd
Před 7 lety
13
Jaké máte zkušenosti s parní troubou Electrolux?
Uvažuji nad nákupem parní trouby electrolux. Můžete mi poradit vaše zkušenosti, případně, jakou mát…
bohyska
Před 7 lety
1
Externí oběhové čerpadlo ke kondenzačnímu kotli kvůli podlahovému topení
Prosím, musel někdo z vás mít ke kondenzačnímu plynovému kotli ještě externí oběhové čerpadlo, aby …
pzad
Před 7 lety
5
Vestavěná vinotéka do kuchyně - doporučení
Zdravím, sháníme vestavěnou vinotéku do kuchyně, byli jsme se na nějaké podívat v elektrech, ale na…
leesina
Před 7 lety
8
Koupě starého domu - názor na rekonstrukci
Dobrý den, objevili jsme s přítelkyní starý dům, který se nám moc líbí. Dům je asi 70 let starý, a…
fyii
Před 7 lety
18
Co všechno máte na zahradě?
Co všechno máte na zahradě a na co nezapomenout při plánování? Máme v plánu na zahradu umístit pe…
mikulas999
Před 7 lety
22
Povolená mezera mezi tvárnicemi Ytong
Dobrý den, stavím z Ytongu (ne pero-drážka) a když už je hrubá stavba, tak vidíme, že mezi boky cih…
ytongcz
Před 7 lety
3
Povolení stavět na pozemku, který je veden jako zahrada
Ahoj, s manželem chceme stavět na pozemku, který je veden na katastru jako zahrada. V územním plán…
leknina92
Před 7 lety
1
Parkety - renovace a možná změna barvy
Dobrý den, zvažujeme, zda ve 2 pokojích (obývák + dětský pokoj) zachovat stávající parkety, nebo j…
verucka
Před 7 lety
3
Kde si nechat navrhnout obklady do koupelny?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jakou máte zkušenost s výběrem obkladu do koupelny? Nechali jsme …
agnessa
Před 7 lety
2
Kombinace dekoru podlahy a podhledu v kuchyni
Do domku chceme bílou kuchyňskou linku se světlým dekorem dřeva. Podhledy nechceme s SDK, ale budou…
lahm
Před 7 lety
2
1
2
…
598
599
600
601
602
…