O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Máte někdo okna tmavý dub v interiéru?
Máte někdo okna v barvě tmavý dub v interiéru? Můžu poprosit foto + jakou k tomu máte podlahu a int…
ivvke
Před 7 lety
1
Skrývka ornice před vydáním stavebního povolení
Zdravím všechny. Ráda bych se zeptala, zda máte někdo zkušenost se skrývkou ornice před vydáním sta…
dan_z_liberce
Před 7 lety
20
Podlaha Fatra dub toskánský v lepených vinylových dílcích
Zdravím všechny zde na střeše :-) Potřebovala bych poradit... máme vybraný z Fatra clik odstín Dub …
wekaa
Před 7 lety
3
Vany Kaldewei - zkušenosti
Dobrý den, kdo má doma vany Kaldewei, prosím o zpětnou vazbu po nějaké době používání. Jste spokoje…
lucik_k
Před 7 lety
1
Obklad ze série Rako majolika - nemáte někdo?
ahoj, máte někdo doma obkladačky ze série Rako Majolika ?? konkrétně šedé, nebo béžové ? prosím moc…
mr_falko
Před 7 lety
6
Indukční varná deska Elektrolux - zkušenosti
Ahoj, možná se to tu už někde probíralo, ale nechce se mi hledat😐 má někdo indukční varnou desku el…
misadan
Před 7 lety
29
Návrh interiéru pokojíku. Poradí někdo?
Dobrý den, byla bych ráda za tipy na zařízení dětského pokoje pro tříletého kluka, nemám na toh…
kvetoslav123
Před 7 lety
17
Hettich sklopná tyč do Ikea skříně
Ahoj, nemate prosim zkusenost s tim, zda by slo navrtat hettich sklopnou tyc na obleceni do satni s…
syeli
Před 7 lety
1
sponzor fóra
Lícování pracovní desky ze spodníma skříňkami - ano či ne
Dobrý den, máte zkušenost s lícováním pracovní desky se spodníma skříňkama a úchyty tvaru J (vlastn…
luckapol
Před 7 lety
1
2
33
Převod domu v družstevním vlastnictví do OV
Dobrý den, prosím někoho, kdo má s tímto zkušenost, o radu. Vyhlídla jsem si byt, o který velmi s…
joy_
Před 7 lety
7
Přejímka oken. Na co si dát pozor?
Dobrý den, můžete mi prosím tí kteří jste již znalí poradit na co si dát pozor při přejímce oken…
jejeku
Před 7 lety
7
Projekt bungalov 5+kk
Dobrý den, prosím o zhodnocení půdorysu našeho bungalovu 5+kk. Je to zatím jen pracovní verze a ro…
kaci01
Před 7 lety
21
Řadový dům (patrový) 200m2 - je reálné postavit za 2,5mil.?
Ahoj ve spolek...u nás ve městě se prodávají parcely na řadové domky za docela pěknou cenu i s proj…
evice21
Před 7 lety
16
Stavební povolení vs. regulativa v územním plánu
Zdravím, máme stavební povolení na bungalow ale dle územního plánu - regulativ z roku 1999 dané ob…
martinhh
Před 7 lety
11
Jak jste se rozhodovali pro firmu na plastová okna?
Mám dvě nabídky. Třetí byla o dost dražší, navíc nedávala na jeden rozměr oken záruku, což mi přišl…
dejvj
Před 7 lety
1
2
...
...
4
5
133
Vyplavená podlaha. Jak jí nejefektněji vysušit?
Zdravím, měl bych dotaz ohledně vysoušení vyplavené podlahy. V pondělí nám nainstalovali TČ a ve st…
demolitionman
Před 7 lety
8
Partners Financial Services, a.s. - zkušenost s hypotékou
Máte někdo zkušenosti? Je dobré přes ně řešit hypotéku? Je zpracování nabídky zadarmo jak tvrdí? D…
kristiasi
Před 7 lety
7
Kombinace dřeva a barev v interiéru
Ahoj všichni, zajímá mě, jak máte zkombinovaný nábytek, výmalbu, podlahy, dveře. Strašně se …
kristiasi
Před 7 lety
4
Osmo olejová lazura na zahradní nábytek - zkušenost
Dobrévodpoledne, máte někdo zkušenost s olejovou lazurou Osmo odstínem bazaltově šedá nebo patina??…
carisima
Před 7 lety
1
Realizace stropních nosníků
Zdravím, prosím nerealizoval někdo napojování domů? .. v projektu máme realizaci stropních nosníků …
leksie
Před 7 lety
2
Kdy je potřeba oslovit firmu na střechu při stavbě svépomocí?
Ahoj všem stavebníkům, letos z jara budeme stavět částečně svépomocí RD, ale střechu nám bude dě…
pf2907
Před 7 lety
24
Osvětlení vchodových dveří na pohyb. Jak řešit?
Dobrý den, řeším osvětlení vchodových dveří do bytu. Mohl by mi prosím někdo poradit? Jde mi …
moozaj
Před 7 lety
7
Odstranění zbytku stavby z pozemku - povinnosti
Dobrý den, koupili jsem pozemek na kterém byla vyhořelá ruina domu. SÚ již o odstranění jednal asi …
patiperra
Před 7 lety
2
V čem udělat návrh domu - 3D program?
Zdravim chci se zeptat jestli mate neco 3d program na navrh domu? Za kazdou info dekuji 😉
specnaz84
Před 7 lety
4
Stropní panely partek vs. alidal - jaký je rozdíl?
Je rozdíl mezi stropními panely partek a alidal. Když mám v projektu napsaný partek a dám tam alida…
brantec
Před 7 lety
3
Zvýšení pozemku souseda
Prosím o vaše názory a rady. Koupili jsme pozemek v mírném svahu. Právě jsme dokončili projekt domu…
napoleoniii
Před 7 lety
17
Samolepicí soklová lišta místo soklu z dlažby
Dobrý den , Máme v domečku všude dlažbu . Nelíbí se nám sokl z dlažby . Chtěli by jsme samolepící…
redkev
Před 7 lety
1
Projektant a stavební dozor v jedné sobě
Zdravím vás všechny, mám dotaz na situaci, kdy se nám zamlouvá hodně stavební dozor ale už méně pro…
andrew1
Před 7 lety
12
Římské rolety a látkové rolety z Českých Budějovic a okolí
Dobrý den, kde jste si nechali na Českobudějovicku udělat římské rolety? Chtěla bych do nového domu…
evter
Před 7 lety
1
Umístění pojistné skříně
Kde mate umistenou pojistnou skrin (el. rozvadec) v dome? My ho mame mit v zadveri, ale ted pred re…
walckiers
Před 7 lety
15
1
2
…
600
601
602
603
604
…