O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Sousedovo okno do našeho dvora. Můžeme před něj něco postavit?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Chceme koupit domek, kde do dvora je okno od souseda. Zřejmě to j…
petrmm
Před 7 lety
12
Přístavba jedné místnosti k RD. S čím začít a zkušenosti?
Dobrý den zvažuji, že přistavím jednu místnost cca 4 x 4 metrů, v obou patrech. Tím dojde k propoj…
alfonss
Před 7 lety
22
Výběr vchodových dveří do starého domečku
Dobrý den, vybírám nové vchodové dveře do staršího baráčku v rekonstrukci, mohly byste sem prosí…
pettkaaa
Před 7 lety
1
Pochozí podlaha na vazníkové konstrukci - jak řešit?
Ahoj, neřešil jste někdo náhodou jak vyřešit pochozí podlahu na vazníkové konstrukci, když nad vazn…
skochovi
Před 7 lety
14
Kamenné umyvadlo - údržba a odtok vody
Prave vybirame vybaveni koupelny a vybrali jsme si v Siku obdelnikove kamenne umyvadlo. Bohuzel nam…
nanyska
Před 7 lety
4
Kolik času s Vámi strávil projektant na projetku?
Dobrý den, včera nám projektant vytknul, že už chce mít ten projekt hotov, že už je s námi na štíru…
lenkabaumg
Před 7 lety
26
Vypínače ABB Levit - jak svítí led?
Ahoj, Mame v dome komplet vypinace abb levit a mame variantu bilo/cerne. Cerna je jak na ramecku t…
zdenna
Před 7 lety
3
Máte někdo kuchyň z Kika. Jste spokojeni?
Ahoj,máte někdo kuchyň z Kika? Jak jste spokojený? My si ji dnes byli nechat nacenit a jsme mile př…
zeneva
Před 7 lety
5
sponzor fóra
Lze darovat pozemek při zákazu zcizení bankou?
Zdravím, nemáte někdo prosím zušenost s tím, jestli banka povolí převod části pozemku, když je na n…
bamak
Před 7 lety
8
Koupelna a WC ze sádrokartonu. Nevýhody?
Máte někdo zkušenost s koupelnou a WC ze sádrokartonu? Jaké jsou nevýhody? Díky za info.
syeli
Před 7 lety
8
Návrh koupelny bílá a dekor dřeva
Ahojky prosim mohl by mi nekdo poradit. Jak by se dal udelat jeste jinak oblozeni koupelky? Mistnos…
lucii_eri
Před 7 lety
19
Krbová vložka - s výměníkem nebo bez?
Dobrý den, chystýme se ke stavbě RD - bungalovu o zastavěné ploše 170 m2, jako hlavní zdroj plánuje…
tomasmartinek
Před 7 lety
1
Jaký zvolit typ vytápění?
Zdravim, budu stavet bungalov zast. 130m2 s pultovou strechou, tvar obdelnik, stena 30 porotherm+26…
melin6
Před 7 lety
23
Poškozená glazura na střešních taškách
Dobrý den, na střešních pálených taškách máme na položené střeše na několik místech v rozích tašky …
walckiers
Před 7 lety
1
Plecháček - zkoušel jste někdo doma předělat?
Ahoj, zajímalo by mě, jestli by se tu nenašel nekdo, kdo doma zkoušel předělat plecháček? Jak jste …
pale
Před 7 lety
1
Stavba svépomoci - jak ušetřit?
Ahoj,prosim o realne rady a zkusenosti, jak na stavbe RD usetrit. Mam na mysli veci typu: jednoduch…
luj89
Před 7 lety
9
Ťukanec na okapu
Nechali by jste to vyklepeat? Bojím se následného popraskání barvy....
pajjass
Před 7 lety
2
Sprchový kout napojený přímo na vanu. Máte někdo?
Prosím vás máte někdo napojený skleněný sprchový kout přímo na vanu? Můžu poprosit o foto nebo typ …
sejny
Před 7 lety
2
Kolik si může stát říct za m2 pozemku?
Dobrý den, chtěli bychom stavět na pozemku, který je, ale moc úzký ( 6m2 ), tak proto jsme podal…
lentilka2013
Před 7 lety
1
Německé montované domy - recenze
Ahoj, máte někdo zkušenosti s těmito domy? http://www.norgeshus-nova.de/property/fertighaus-nov…
jendad
Před 7 lety
2
Malý zahradní domek do 25m2
Dobrý den, chceme stavět zahradní domek (1 podlaží) a dle zákona, pokud nebude pobytový a ani s vyt…
radar64
Před 7 lety
1
2
41
Rigistabil vs. sadrokartón do konstrukce dřevostavby
Co je lepsi do konstrukce drevostavby rigistabil 12,5 nebo staci sadrokarton? (sadrokartonovy podhl…
kacasa
Před 7 lety
1
Firma HP-Domy, zkušenosti
Krásný podvečer všem, rádi bychom se Vás poptali na zkušenosti se stavební formou HP-Domy. Oslov…
cechovas
Před 7 lety
7
Venkovní žaluzie na dálkové ovládání
Zdravím, jaké máte zkušenosti na venkovní žaluzie na dalkove ovládání? A popřípadě, když vypadne pr…
blahova_andrea
Před 7 lety
23
Zaseknutý Dremel minibruska
ahoj poradí někdo ohledně mini brusky Dremel(viz foto)...zasekl se mi v ní brouscí nástavec a nejde…
helenqua
Před 7 lety
1
Jaké zvolit tepelné čerpadlo - Stiebel, Eltron nebo Nibe?
Dobrý den, chystám se s výstavbou rodinného domu, jedná se o bungalow o zastavěné ploše 150 m2,…
mp77
Před 7 lety
15
Jakou indukční desku zvolit?
Ahoj střecháčci, budeme pořizovat novou kuchyň a místo plynu chci indukci, ale nevím, kterou zn…
blahova_andrea
Před 7 lety
21
Tepelné čerpadlo vs. elektrický kotel
Dobrý den, chystáme projekt jedno podlažního bungalovu o zastavěné ploše 170 m2 bydlet zde budou 3 …
jakuda
Před 7 lety
14
Okno v ložnici nebo dveře na terasu
Dobrý večer, mám dilema a mám rozhodnout já...Mame možnost udělat v ložnici velké okno směřující na…
jenhel
Před 7 lety
27
Doklady ke stavebnímu řízení
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte doma vzory žádostí například na odbor životního…
puhelin
Před 7 lety
8
1
2
…
611
612
613
614
615
…