O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Svépomocná výstavba - dotazník
Dobrý den, v rámci svého studia na VUT a rovněž díky mému osobnímu zájmu jsem se rozhodl provés…
teron
Před 7 lety
13
Plastová okna Schüco. Máte zkušenost?
Dostali jsme nacenění na plast.okna Schüko. Musím přiznat, že se mi hrozně líbí, ale nenašla jsem n…
sismato
Před 7 lety
1
2
45
Zamítnutí stavebního povolení - negativní stanovisko
Dobrý den , setkal jste se již někdo se zamítnutím v tomto roce, my podávali 3.1.2018 a hned 14.1.1…
petros4
Před 7 lety
13
Tip na LED pohybové světla do KU68
Dobrý den, doporučíte někdo prosím LED pohybové světlo do zdi u země, které pasuje do univerzální k…
walckiers
Před 7 lety
1
Klika u HS portálu posuvných dveří na balkon
Prosím máte někdo okna barvu winchester (světle hnědá taková) s bronzovou klikou? budeme mít uvnitř…
hbboy
Před 7 lety
5
Egger Dub Hamilton nebo dub nebraska přírodní - máte někdo?
Dobry den, nemate nekdo prosim kuchyni s pracovni deskou, popr. korpusy od EGGERA bud hamilton (ne…
sweeddy
Před 7 lety
3
Hypotéka - odmítnutí kvůli platbám telefonu
Ahojte mam takovy dotaz-muzou nam odmitnout hypoteku z duvodu opozdenych plateb za telefon? Mame vs…
effka84
Před 7 lety
4
Kolik zásuvek do bungalovu?
Ahoj všem střechařům, stavíme si bungalov a právě jsme ve fázi, kdy se má jít sekat elektrika a …
hbboy
Před 7 lety
26
sponzor fóra
Jaký vybrat materál na kuchyňskou linku?
Dobrý den, Mohla bych Vas poprosit o Vaše tipy a zkušenosti na /s materiály na výrobu kuchyňské …
syeli
Před 7 lety
13
4+kk se dvěma šatnami, poradíte?
Dobrý den, rád bych se na vás obrátila s prosbou o kritiku změny půdorysu. Chceme dvě koupelny, urč…
petradum
Před 7 lety
3
Zkušenost s firmou HP Domy
Právě jsme dostavěli dům s firmou HP DOMY, máme nějaké potíže s reklamacemi, chtěla bych najít něko…
kikiwhite
Před 7 lety
4
Stavba chaty do 25m² - orientační cena
Vubec nemam predstavu kolik muze stat stavba chaty :-) jake jsou vase zkusenosti? Dekuji
sedmikraska008
Před 7 lety
8
Podlahové topení jenom v přízemí a radiátory v patře
Ahoj. Chtěla bych se zeptat tech co mají patrove domky jak to řešili s topením? Byli jsme přesvědče…
hbboy
Před 7 lety
1
2
38
Hypotéka na dům i pozemek
Dobrý den, moc prosím o pomoc a vyjádření se, jsme s přítelem ve slepé uličce. Rozhodli jsme se…
janabednarikova91
Před 7 lety
19
Projekt RD - prosím o zhodnocení
Dobrý den, zdravím všechny a prosím o posouzení projektu níže.. co byste změnili? Pozemek je rov…
bamak
Před 7 lety
16
Architekt, projektant, bytový designér - koho na rekonstrukci?
Dobrý den, Prosím o radu, koupili jsme starý dům v historickém centru města - cca 100 let starý. …
wegar
Před 7 lety
2
Znečištěná dlažba od výrobce, mám ji vyreklamovat?
Od výrobce nám byla dodána dlažba v tomto stavu. Nevím jeslti ji nemám hned vyreklamovat, anebo s…
marthiana
Před 7 lety
3
Stojan na pánve Metaltex. Máte někdo zkušenost?
Ahoj, nemate prosim zkusenost s pridavnym stojanem na pánve Metaltex? Konkretne me by zajimalo, zda…
syeli
Před 7 lety
1
Dodavatel na sítě do oken z okolí Prahy
Zdravím vás, chystáme se pořizovat sítě proti hmyzu do oken + terasových posuvných dveří a tak b…
lpilar
Před 7 lety
1
Refinancování hypotéky
Zdravím. Chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo nějaké zkušenosti s refinancováním stávající hypo …
vladimirsvorba
Před 7 lety
5
Tepelný čerpadlo vs. krb - co byste si vybrali vy?
Dobrý den, prosím o Váš názor. 1. Krb. vložka Hoxter + aku nádrž (s el. patronou) + bojler + podl…
akoinac
Před 7 lety
10
Okna 1500x750 - jedno nebo dvoukřídlé?
Rádi bychom se zeptali, zda má někdo v domě okna o rozměru cca š:1500 x v:750 ve dvoukřídlém proved…
rejsecka
Před 7 lety
5
Berou banky v úvahu i příjem z DPČ?
Dobrý den, ráda bych se zeptala zda jste někdo v poslední době řešil stejnou situaci - mám HPP,…
vladimirsvorba
Před 7 lety
8
Šikovný a precizní truhlář z Prahy
Pěkný den, rozhlížíme se po šikovném truhlářovi do našeho budoucího bytu v Praze (může být i mim…
miskule666
Před 7 lety
8
Prosím o porovnání cenové nabídky
Dobry den vsem, momentalne resim kuchynskou linku, potrebovala bych porovnat cenu, linka 3,9m spo…
nikus30
Před 7 lety
24
Co je to za dlažbu?
Dobrý den, věděl by někdo z vás, co by to mohlo být za dlažbu? Děkuji za možné tipy
stefi1997
Před 7 lety
3
Tepelné čerpadlo vs. plyn
Ahoj, nyní se nám kreslí projekt na RD a já bych už se měl kvůli stavebnímu povolení rozhodnout jak…
petr13
Před 7 lety
10
Musím vést stavební deník, pokud se jedná o dům pod 150 m2?
Chci se zeptat zda je povinnost vést stavební deník vždy? Slyšela jsem, že pokud je dům menší než 1…
roman_stavitel
Před 7 lety
3
Betónová dlažba imitace dřeva
Ahoj máme příjezdovou cestu zhruba 13x5 m (plus nějaké chodníčky kolem domu). Máte nápady co tam po…
deto_oesya
Před 7 lety
3
Jakou zdravotně nezávadnou barvou natřít dětskou dřevěnou postýlku?
Prosím, poradí někdo, jakou barvu zvolit, aby byla vhodná na dřevěnou dětskou postýlku? Děkuji
jakuda
Před 7 lety
3
1
2
…
609
610
611
612
613
…