O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Cena přípravy pro novou kychyni, Praha
Dobrý den, mám objednanou kuchyň včetně montáže v kuchyňském studiu. Ale potřebuji připravit elektr…
lusice
Před 7 lety
1
Tip na zedníka z Berounska
Ahojte, chceme letos na jaře stavět bungalov na Berounsku, znáte prosím nějakého šikovného a spoleh…
kikea
Před 7 lety
12
Změna územního plán k horšímu
Dobrý den, mám dotaz na zkušené. Máme rodinné pozemky, které v roce 2011 územní plán změnil na …
jitkapetka
Před 7 lety
2
Dřevostavba poptávka materiálu
Dobrý den.Plánujeme dřevostavbu svépomocí a hledáme truhláře či firmu, která nám připraví materiál …
kukackovi
Před 7 lety
1
Povolení na plot
Zdravím, co jsem tu prošla, diskuse tu nějaké jsou, ale starší. Žijeme na vesnici a chceme po ix l…
jumpmans
Před 7 lety
23
Zahradní architekt na realizaci zahrady z Vyškova
Dobrý den,poradil by nám někdo někoho šikovného na realizace zahrad v okolí Vyškova? Raději živnost…
ppavlinecka
Před 7 lety
2
Zahradní architekt - Brno a okolí, znáte šikovného?
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda někdo znáte šikovného zahradního architekta v Brně nebo okolí…
ppavlinecka
Před 7 lety
10
Jak vybrat dřezovou nástěnnou baterii?
Ahoj poradí prosím někdo.Chci vyměnit starou vodovodní baterii v kuchyni..Ta stará je nástěnná a no…
helenqua
Před 7 lety
10
sponzor fóra
Velikost otvoru umyvadla
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat ohledně umyvadla.Vybrala jsem si s otvorem 55x26x13 cm.Nejsem si ji…
helenqua
Před 7 lety
13
Čím ošetřit dřevo s kůrou?
Dobrý den, prosím o radu všechny kutily... Čím ošetřit uříznutý "koláč" z kmene stromu včetně kůry…
luciemilf
Před 7 lety
1
Jakým způsobem jste pokládali podlahový EPS?
Ahoj. Čeká mi objednání podlahového EPS a tedy musím vyřešit skladbu celé podlahy. Moje otázka: Jak…
hbboy
Před 7 lety
13
Odhad ceny patrového domu 5+1
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jakým způsobem jste v počítavali cenu za dům. Máme v plánu stavět…
nikive
Před 7 lety
24
Jaké vybrat závěsy?
Prosím o radu! Konečně jsem se dostala do fáze, na kterou se velice těším a onou fází jsou "záclony…
venkovskamys
Před 7 lety
1
2
42
Jak vydláždit vjezd u domu a garáže?
Dobry den, prosim o radu jak a čím vydlazdit tuto plochu? I s pristreskem u garáže to je 140 m2 …
j.b.
Před 7 lety
7
Postup realitních kanceláří
Dobrý den :) chceme řešit koupi domu přes RK a neznáme žádné postupy. Nyní máme i sjednanou prohlíd…
zuzekk
Před 7 lety
8
Litinová krbová vložka s výměníkem - doporučení
Zdravím všechny. Už nějakou dobu se peru s problémem sehnat kvalitní , pokud možno celolitinovou kr…
mat11
Před 7 lety
10
Obklad Avangarde z koupelny Jas. Jste spokojeni?
Ahojky, máte prosím někdo obklady Avangarde z koupelny jas? Jak jste spokojeni a jaká je údržba. P…
strapecek
Před 7 lety
3
Zamitnuti hypoteky i kdyz vse bonitne vychazelo mate nekdo zkusenost?
Ahoj chci se zeptat zda mate nekdo zkusenost konkretne u ceske sporitelny se zamitnutim hypoteky? V…
anetink
Před 7 lety
1
2
44
Jak se dostat ke komínu?
Ahoj, řešíme kudy ke komínu, kvůli kominikovi,jestli z baráku nebo po střeše. Budeme mít krbova kam…
ivaa32
Před 7 lety
20
Dispozice koupelny, prosím o radu
Ahoj všichni, Jak by jste prosím vyřešili dispozičně naší podkrovní koupelnu, mě to takhle prost…
nikus30
Před 7 lety
15
Úroky z hypotéky na pozemek
Je zde někdo, kdo si uplatňuje v daňovém přiznání úroky z úvěru na pozemek, který aktuálně není ved…
sarkatr
Před 7 lety
10
Jaký odstín podlahy vybrat k nábytku v dekoru bardolino?
Ahoj, prosím o radu, jaký odstín podlahy vybrat k dekoru bardolino ? V tomto dekoru bude kuchyň i …
blahova_andrea
Před 7 lety
3
Vchodové dveře materiál - s jakým jste spokojený?
Dobry den,zajimal by mě material s kterych mate vchodove dvere a jste spokojeni???
neonkarybka
Před 7 lety
5
Kondenzační kotel do novostavby RD
Dobrý den, poradíte mi prosím vhodný kondenzační kotel do novostavby přízemního RD? TZ jsou vypočít…
melin6
Před 7 lety
2
Stavební firma Lysá n. Labem, Nymburk, Brandýs n. Labem a okolí, doproučte
Prosím doporučtě solidní stavební firmu v okolí Lysé n. Labem, Nymburk, jedná se o výstavbu zděného…
pppavel
Před 7 lety
9
Odsavač pár bez komínu
Ahoj prosím potřebovala bych poradit. Nemáme možnost v bytě dát digestoř komínovou a tak by jsme …
elimis1
Před 7 lety
6
Hypotéka a změny během fixace
Zdravím, před dvěma lety jsem si s rodiči vzala hypotéku. Samotné by mi ji nedali, proto šli rodi…
mitoma
Před 7 lety
4
Betonování schodů v zimě
Čim přikrýt betonové schody, když je v noci minus 5?
krumpac
Před 7 lety
2
4+kk bungalov, jak řešit klidovou část?
Dobrý den, rád bych se na vás obrátila s prosbou o kritiku změny půdorysu. Chceme dvě koupelny, urč…
hkprosecco
Před 7 lety
6
Základová deska a piloty - máte zkušenost?
Plánujeme postavit obytný dům, který má dvě podlaží a půdorys cca. 14,3x7,8m. Dům bude zděný. Necha…
dvorakova_d
Před 7 lety
8
1
2
…
608
609
610
611
612
…