O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Filtr na vodu, co je za problém?
Dobrý den, bydlím 4 měsíce v novostavbě a mám pocit, že se na oblečení objevují hnědé fleky. Filtr…
viados
Před 7 lety
7
Nosnost podlahy pod sestavou pračka a sušička
Zdravím, řešili jste někdo nosnost podlahy v koupelně v podlahovým vytápěním pod sestavou pračka + …
kkaccullka
Před 7 lety
3
Parozábrana do stropu před hotovýma podlahami. Nezvlhne fólie?
Můžu si nachystat parozábranu do stropu ještě před tím než začnu dělat podlahu? Nezvlhne mi ta fóli…
agis
Před 7 lety
12
Plastová okna do kamenného domku r. 1907
Neuzavře se domek a nebude docházet k plísním?
kafr
Před 7 lety
6
Kdy vyjmout pozemek ze ZPF?
Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat, kdy se vyjímá pozemek ze ZPF? Musí to být před stavebním…
mirekb
Před 7 lety
9
Stavební firma z Berounska - doporučení
Ahoj všem, ráda bych se zeptala uživatelů z Berounska, zda by nám mohli doporučit kvalitní a cenově…
inkajanakova
Před 7 lety
2
Hledáme spolehlivý stavební dozor z Vysočiny (Velkomeziříčko, Velká Bíteš)
Dobrý den, sháníme spolehlivý stavební dozor (ke stavbě domu svépomocí) z okolí Velkého Meziříčí,…
modroocko91
Před 7 lety
2
Jak začít na pozemku a udělat si zahradu?
Prosím radu: je pozemek a co teď s tím, dům, plot, jímka OK a jak začít s trávou? Celé to nějak zor…
casmaria
Před 7 lety
6
sponzor fóra
Usazení domu na pozemku - prosím o pomoc s rozhodnutím
Chtěl bych znát váš názor na umístění domu na pozemku. Dům bude HELENA od DJT. Máme dva návrhy, a …
mirekb
Před 7 lety
9
Jaký polystyren do podlahy garáže?
Přeji všem hezký sváteční den :-) Poraďte prosím, jaký druh polystyrenu zvolit do garáže? Celková…
jumpmans
Před 7 lety
6
Cena projektu a statika pro půdní výstavbu
Dobdrý den, máte někdo zkušenost kolik může stát projekt půdní výstavby? Popř co je v projektu důle…
kossakowski1980
Před 7 lety
2
Pasivní vs. Ned dům, jaký je rozdíl?
Zdravim lidi chtěl bych se zeptat jaký jsou rozdíly mezi Ned a Pasivnim domem kromě nuceného větrán…
melin6
Před 7 lety
1
2
38
Tip na firmu rekonstrukce koupelny a WC ze Zlínska
Doporučíte nějakou firmu na rekonstrukci umakartové koupelny a WC ze Zlína, případně nejbližšího ok…
sedmiteckas
Před 7 lety
1
TČ země-voda Nibe f1226, jste spokojeni?
Dobrý den,chci se zeptat jestli má někdo Tč země/voda od nibe a nebo IVT,zajímalo by mě spíš jak to…
ondra_cha
Před 7 lety
4
Novela zákona 2018 oplocení. Do jaké výšky to jde bez souhlasu souseda?
Dobrý den. Nikde nemohu najít v novele zákona část, kdy je možné postavit plot do výšky 2m bez souh…
boert
Před 7 lety
9
Reklamace Bosch indukční desky
Zdravím, máte někdo zkušenost s reklamací indukční desky od Bosche? Začla nám blbnout, když zapnu s…
ecarua
Před 7 lety
10
Půdorys - chceme váš názor
Ahoj, koupili jsme starý stateček a chystáme se na jeho rekonstrukci. V první fázi to bude rekons…
terkaz95
Před 7 lety
7
Stavební povolené 2018 a vyjmutí ze ZPF
Ahoj, dnes jsem si přečetla následující článek http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/2339599-n…
ladislavpetra
Před 7 lety
4
Interiérový designer z Pardubic a Hradce Králové - doporučení
Prosím o radu na designera, potřebovali bychom navrhnout pouze centrální místnost (kuchyň, jídelna,…
fidorka86
Před 7 lety
4
Je lepší na vanu panel nebo obklad?
Manžel chce obklad i ho máme koupený ale mě se líbí panel ale ta cena 6000 kč za panel....Jde mě o …
blahova_andrea
Před 7 lety
18
Půdorys bungalovu tvaru L - váš názor
hojte vidíte někdo nějakou chybu? Měli bychom už do 14 dní mít konečně jasno. Několikrát jsme troch…
martinam76
Před 7 lety
18
Jednotka větrání do jedné místnosti, má to význam?
Zdravím, Chtěl bych e Vás zeptat, jestli to má smysl nebo ne. Budeme stavit dřevostavbu. Bude se j…
lasted
Před 7 lety
24
Vzdálenost garáže od komunikace
dobrý večer,chci se zeptat jaká je možná nejmenší vzdálenost umístění garáže od komunikace,před poz…
melin6
Před 7 lety
1
Interiérové dveře - natření stávajících zárubní vs. obložení
Hezké odpoledne, v příštím roce nás čeká za pochodu kompletní rekonstrukce domu (ale s minimálními …
barter
Před 7 lety
4
Obývák bez TV, máte někdo?
Máte někdo obývák bez TV? Nebo aspoň zařízený tak, že televize není středobodem (je třeba schovaná …
marrwin
Před 7 lety
6
Stavba domácí udírny - máte někdo zkušenost?
Ahoj, chystam se pristi rok udelat na zahrade udirnu. Mate nekdo zkusenosti ze stavbou? Nejlepe nej…
kopca89
Před 7 lety
2
Vějířové Hmoždíky Bulldog-spoj krokve a vaznice
Zjišťovali jste někdo, jestli tam tyto podložky ve skladbě krovu máte? Je to nutnost, nebo jen dopo…
fujit
Před 7 lety
4
Hliníková okna Aluprof, jste spokojeni?
Ahoj, podělí se někdo o zkušenosti s hliníkovými okny z profilů Aluprof (ideálně MB-86)?
zerro
Před 7 lety
1
Venkovní žaluzie černé barvy - jaká je údržba?
Ahoj, má někdo z vás venkovní žaluzie černé (nikoliv antracit) barvy? Pokud ano, tak jestli se jedn…
zerro
Před 7 lety
1
Jak vyřešit obklad do kuchyňské linky?
Dobrý den, prosím o radu. Koupili jsme novostavbu, do které řešíme kuchyňskou linku. Návrh viz n…
marketg
Před 7 lety
9
1
2
…
629
630
631
632
633
…