O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Tepelné čerpadlo vzduch-vzduch, máte zkušenost?
Jaké máte zkušenosti s tepelným čerpadlem vzduch-vzduch, vyplatí se?
melin6
Před 7 lety
1
2
...
3
81
Japonské stěny a rolety - doporučte od koho
Dobrý den všem. Od koho jste si nechali dělat stínění do oken? Můžete mi doporučit nějakou vyzkouše…
venkovskamys
Před 7 lety
11
Jakou plechovou krytinu?
Ahoj, prosím o radu jakou jste dávali plechovou krytinu na střechu. Jedná se nám o pokrytí vazníkov…
milan1965
Před 7 lety
4
Nápad na změnu dispozice? 2+1 -> 2kk
Krásný den všem. Sleduji to tady již delší dobu, cca před rokem jsem se dokonce i registroval, abyc…
jenies
Před 7 lety
6
Nesplnění objednávky a reklamace bez reakce
Zdravím, Co krom soudu se dá ještě použít jako páka na řemeslníka. Objednali jsme si vjezdov…
deto_oesya
Před 7 lety
9
Jakou máte zkušenost s obklady Paradyz?
Mám konečně doma obklady nea beuge a segura beige. A jsem v šoku jako to má barvu a ty modré tečky …
shadowmilan
Před 7 lety
2
Kuchyňské skříňky dekor dřeva - vaše inspirace
Ahojky všichni, moc moc prosím o fotky pro inspiraci ty, kteří mají skřÍňky v kuchyni v jakémkoliv …
jakuda
Před 7 lety
12
Jaký systém podlahového topení?
Potřeboval bych poradit se sytémem podlahového topeni tak nějak jsem si vybral 2 typy a to sýstém p…
kiss732
Před 7 lety
5
sponzor fóra
Jak je to s vydáním stavebního povolení?
Ahoj všem. Mám dotaz na nějakého odborníka ze stavebního úřadu, nebo aspoň na někoho, kdo tomu roz…
nikive
Před 7 lety
10
Domácí telefon z patra do patra
Ahoj, prosím o radu. Existuje nějaký bezdrátový telefon z patra do patra? Něco jako ten dětský z po…
ivko20
Před 7 lety
15
Zástěna ke sprše v technické místnosti - z čeho? tipy
Nechám si doporučit tipy, jak vyřešit zástěnu ke sprchovému koutu v technické místnosti. Máme vyspá…
karl32
Před 7 lety
14
Jakou značkou barvy vymalovat?
Zdravím, s jakou značkou barvy máte zkušenost? Jedná se mi o bílou barvu. Chceme vymalovat novostav…
karl32
Před 7 lety
4
Sousedův pes, mám z něj strach - co dělat?
Sousedi mají vlčáka, kterému se věnují a z mého pohledu je poslouchá. Problém nastává když nejsou d…
gargamell
Před 7 lety
7
Dřevodekor a krémové obklady do koupelny - bude to ladit?
Včera jsme už museli koupit obklady a dlažbu do koupelny . Vybrala jsem si krémovou barvu segura be…
gargamell
Před 7 lety
1
2
38
Projektant a architekt z Českých Budějovic - tip
Prosím vás, doporučte nám šikovného projektanta, se kterým máte osobní zkušenosti, z ČB. Moc děkuj…
veraplb
Před 7 lety
3
Jak rychle se vytopí dům?
Dobry den..mam dotaz na vytapeni..prave nam dokoncili novostavbu..jedna se o zdeny bungalow 120m2 s…
jumpmans
Před 7 lety
13
Jaký vybrat plynový kondenzační kotel?
Prosím, jakou značku kotle byste doporučili? Zatím váháme mezi VAILLANT nebo BAXI, co myslíte,přípa…
melin6
Před 7 lety
13
Uspořádání koupelny - vaše názory
Zdravím, neumím se rozhodnout které uspořádání koupelny zvolit. Které by jste vybrali vy? Nebo poku…
ladislavpetra
Před 7 lety
13
Na čem vařit - indukce vs. plyn?
Dobré ráno, poradíte mi s rozhodováním o koupi nové varné desky? Přistěhovali jsme se do bytu, v…
dalen1
Před 7 lety
1
2
...
3
63
Poradíte, kde sehnat bojler s menší šířkou - 140l+
Zdravím ve spolek. Mohl by mi někdo poradit zdali se vyrábí bojler se šířkou menší než obvyklích 5…
dawe323
Před 7 lety
1
Pračka a sušička na chodbě, jak zamaskovat?
Ahoj, prosím jak máte řešenu pračku a sušičku na chodbě v chalupě, myslím tím zamaskování. My je bu…
ivko20
Před 7 lety
6
Terasová okna - chlad
Ahoj, máme docela velké terasové okno a ať máte jak chcete izolaci přes ty tabule to v zimě de cít…
ivko20
Před 7 lety
4
Spotřeba elektřiny u novostavby, přijde mi obrovská
Zdravím vás, zajímal by mě váš názor na naši spotřebu elektřiny. Máme novostavbu, ve které bydlí…
katka_katousek
Před 7 lety
1
2
51
Konzultace u projektanta - přibližná cena
Nemáte prosím někdo ponětí, kolik stojí konzultace u projektanta, pokud máme několik požadavků ohle…
nepet
Před 7 lety
21
Sleva do Sika z DM drogerie, platí na všechny dlažby?
V Dm drogerie ve slevové knížce za 150 bodu je sleva 15% do Sika. Nevíte někdo zda to platí na všec…
cfox007
Před 7 lety
23
Osvětlení interiéru novostavby bungalovu
Zdravím všechny stavitele, řešitele, na baráčku mě čekají SDK podhledy a tak bych potřeboval i doř…
mirek_dusin
Před 7 lety
1
2
...
3
86
Rosení parotěsné folie na půdě
Dobrý den. Setkal jste se někdo s tímto problémem? Nad podkrovím mám nezateplenou půdu a dnes jsem …
r4d3k74
Před 7 lety
9
Zakoupení pozemku, co dál?
Ahoj všichni, koupili jsme pozemek, kde je základová deska, původně zde měla stát garáž cca 100m2. …
iiilinka
Před 7 lety
3
Úprava projektu se změnou před dokončením
Zdravím vespolek. Mám otázku, není li zde, popř. nevíte li o někom v Brně a okolí, nejlépe do á …
luboscharvat
Před 7 lety
9
Samonivelační laser, jaký?
Máte někdo tipi na samonivelační laser? Jde mi jen o výšky a běžné domácí používání, máte někdo tip…
petros4
Před 7 lety
12
1
2
…
631
632
633
634
635
…