O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Krbová vložka + akumulační nádoba
Ahoj vsem. Rad bych se podelil o.svuj zamer. Chystam se instalovat plynovy kondezacni kotel a nepri…
stepna
Před 7 lety
3
Parotěsná páska u oken, dělali vám okenáři?
Zdravím. Chtěl bych se optat máme nyní hotová okna u kterých máme nalepené pásky, ale dělníci mne j…
paveler
Před 7 lety
14
Obklad svépomocí, poradíte
Prosím o radu, zda oškrábat malbu před pokládkou obkladu, nebo zda nenést rovnou penetraci a začít …
agenz
Před 7 lety
4
Dispozice přízemí, kterou variantu zvolit?
Moc prosím o komentáře k půdorysu našeho domu. Stále nemůžeme najít tu nejvhodnejší variantu. Už js…
blahova_andrea
Před 7 lety
31
Může se udělat skrývka ornice v zimním období?
Může se udělat skrývka ornice teď v zimním období? Výhody X nevýhody? Nyní je na pozemku lehký pop…
geodett
Před 7 lety
10
Vchod u bungalov z boku - co na to říkáte?
Dobrý večer,chtěl bych se zeptat na tadyten půdorys zejmena na řešení vchodu do domu jak je takhle …
melin6
Před 7 lety
5
Kde rychle koupit kancelářské potřeby?
zařizuji si novou pracovnu. Kde rychle koupit kancelářské potřeby.
mikulas999
Před 7 lety
1
Rozvrhnutí koupelny - vaše názory
Už bych měl mít jasno, jak bude vypadat koupelna...původně tam bylo wc, ale 3 záchody v baráku jsou…
ladislavpetra
Před 7 lety
6
sponzor fóra
Regulace TUV
Dobrý den, v novostavbě RD mám kondenzační plynový kotel s průtokovým ohřevem vody pro podlahové…
dawerius
Před 7 lety
10
Provětrávané zárubně od firmy CAG - zkušenost
Dobrý den, má někdo zkušenosti se zárubněmi s provětráváním firmy CAG? Máme v domě rekuperaci, t…
sapic11
Před 7 lety
1
Lze do kuchyňské linky, kde je radiátor umístit myčku a dřez?
Plánuji novou kuchyň, ale na místě pod oknem, kde plánuji dřez a vedle myčku mi překáží radiátor. D…
miriln
Před 7 lety
7
Projekt - rada od projektanta
Zdravím, je tady prosím nějaký projektant, který by mě zodpověděl pár dotazů?? Děkuji
henduk
Před 7 lety
1
Prosím hledám dveře tohoto typu
Neviděl někdo takové v nabídce? Já nemohu nikde najít :-(
mikulas999
Před 7 lety
7
Jak utěsnit vchodové dveře?
ahoj, máme bezprahové vchodové dveře (dveře nejsou v celorámu, ale mají jen malý prážek). Bohužel, …
mikulas999
Před 7 lety
14
Plastové profily Rehau - špatně zasklená, jak řešit?
Prosím, kdo má okna s plastovými profily Rehau. Firma, která okna vyrobila s těmito profily podle š…
cesilka
Před 7 lety
5
Tip na firmu na výměnu vstupních dveří z Jablonce a okolí
Plánujeme v domku výměnu vstupních dveří. Další změna by měla být náročnější. Máme v.obyvaku trojdí…
brindik
Před 7 lety
1
Televize naproti francouzskému oknu
Ahojte, šířku obýváku budu mít 6m (sojený s kuchyní). Na jedné straně velké francouzské okno, před…
topvideo1
Před 7 lety
5
Přírodní styl koupelny - inspirace
Zdravím, chtěla jsem poprosit o inspirace koupelen v přírodním stylu - barva béžové, hnědá bílá. Ne…
puhelin
Před 7 lety
9
Velikost obývacího pokoje s kuchyní
Zdravím, chci se zeptat jak máte řešený prostor kuchyně, jídelna a obývací pokoj. Chci to mít do L.…
kojot100
Před 7 lety
13
Na co dát nejvíc pozor při koupi starého domu?
Pěkný den všem, Moc bych vás chtěla poprosit o názory zkušenějších...plánujeme změnu bydlení-pane…
yvettka83
Před 7 lety
12
Protiradonová ochrana - jakou byste doporučili?
Zdravím, jakou by jste doporučili protiradovovou ochranu na základovou desku při středním radonu v …
jumpmans
Před 7 lety
3
Koupě domu od nezletilé osoby a opatrovnický soud - máte někdo prosím zkušenost?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda někdo nemá zkušenost s opatrovnickým soudem. Chceme kupovat domeče…
glami
Před 7 lety
3
Přístřešek na auto - rada krytiny
Zdravím, mám dotaz na profíky co to už řešili. Budeme u domu dodělávat stání na 2 auta - jen příst…
zdenna
Před 7 lety
20
Venkovní žaluzie v bytě
myslíte si, že má smysl v bytě 3kk v 8 patře dělat venkovní žaluzie? Není to zbytečné vyhazovaní pe…
mikulas999
Před 7 lety
1
Spoluvlastnictví RD
Ahoj, vlastnim 3/4 dvou generacniho domu 1/4 vlastni jiny clovek ( ma teta ) ja obyvam spodek domu …
petraxname
Před 7 lety
4
Stavební firmy z okolí Ústí a Děčína - doporučte
Zdravím, scháníme stavební firmu na stavbu RD bungalov do 150m2 v okolí Ústí a Děčína. Tak prosím o…
barakara
Před 7 lety
6
Základová deska bungalov
Dobrý den,budu stavět bungalov 170m2 a zajímalo by mě jestli někdo zalejval základový pásy zároven …
iveta_89
Před 7 lety
26
BS Projekt Mělník - zkušenosti
Zdravím, máte někdo zkušenosti s projekční kanceláří BS Projekt z Mělníka? Děkuju za jakoukoliv …
lucka_dc
Před 7 lety
16
S kým stavět ze Zlínska?
Dobrý den, jsem další co byl napalen firmou ES. Zůstal mi aspoň projekt na dům, studnu a ČOV, který…
karmajkl
Před 7 lety
1
Zateplení štítových stěn nad střechou, jakou izolaci?
Pomalu začínám řešit zateplení štítových stěn na střechou. Dům je postaven z lepených hranolů 24 cm…
tomas80
Před 7 lety
2
1
2
…
630
631
632
633
634
…