O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jaký je výhodnější úrok hypotéky?
Prosím ,jaký je výhodnější úrok hypotéky?Máme nabídku u České spořitelny úrok 2,4 s fixací na 8 le…
jumpmans
Před 8 lety
7
Dveře - stavební připravenost před osazením obložek
Dobrý den, mám dřevostavbu a v úterý nám budou montovat dveře ( konečně :- ) U jednoho stavebníh…
jumpmans
Před 8 lety
3
Jaký vybrat kávovar?
Dobrý den ,potřebovala bych poradit s výběrem automatického kávovaru.Chtěli by jsme si s manželem …
kkaccullka
Před 8 lety
9
Cena rodinného domu aneb kolik vás to zatím stálo?
Ahoj :) na jaře chceme začít stavět. už máme hotové projekty a čekáme už jen na povolení. Pořád ale…
lenulilinka3
Před 8 lety
31
Dům na zděný klíč - doporučení na firmu Jihočeský kraj
Finisujeme s projektem, výkaz výměr bude hotov každým dnem, tudíž moc prosím o doporučení na poctiv…
charado
Před 8 lety
1
Územní studie - postup?
Dobrý den, jelikož jsme se shodli, že naší rodině naše nýnější obydlí nestačí, tak chceme stavět…
charado
Před 8 lety
4
Kuchyňské studia - doporučení
Ahoj, chtěla bych vědět, zda víte, která kuchyňská studia jsou cenově rozumné a které předražené?
barca3979
Před 8 lety
24
Podlaha a dveře k nábytku dub san remo
Chtěla bych se zeptat, jestli tu někdo nemá nábytek v dekoru dub san remo a co by k němu doporučil …
mongi
Před 8 lety
3
sponzor fóra
Obklady na krb - beton vs. sádra?
Zdravím, chystám se obkládat krb. A otázka zní... beton nebo sádra? U betonu je nevýhoda že se…
zdenna
Před 8 lety
1
Posuvné dveře po zdi od Sapeli nebo Masonite
Ahoj, dotaz na ty, kdo mají posuvné dveře výše uvedených značek a nebo i jiných. Potřebuji vědět j…
plaintruth
Před 8 lety
3
Kanálek v koupelně - ano nebo ne?
ahojte :) Zajímalo by mě, jestli máte kanálek v koupelně? Chápu, že u sprchového koutu je to nutno…
bayt
Před 8 lety
8
Sušička, jaký typ, značka? Vaše zkušenosti
Prosím majitele sušiček, zda by mi napsali následující 1. Typ, značka sušičky 2. Sušička je konde…
kroupis
Před 8 lety
15
Koupelna a WC - spojit nebo nechat zvlášť?
Budeme časem rekonstruovat koupelnu a wc. A nevíme jestli koupelnu zvětšit o wc nebo to nechat zvlá…
kroupis
Před 8 lety
30
Mokré obklady, co s tím?
Dobrý den, Mohl by někdo poradit? Bydlime v dome dva roky a cca před pul rokem jsme začali mít mok…
kroupis
Před 8 lety
7
Zahradní architekt Ostravsko
Dobrý den, hledám zahradního architekta. Máte někdo s někým zkušenosti? Budu ráda za tipy na někoh…
kkkt
Před 8 lety
1
Lepená podlaha Egger Design + Flooring, zkušenosti
Máte s ní někdo, prosím, zkušenost? Jedná se o vinyl se dřevem. Děkuji!
tictac1
Před 8 lety
1
Přidat k vlastnictví pozemku také přítelkyni
Dobrý večer, s přítelkyní plánujeme svatbu a ještě před samotným obřadem začínáme řešit bydlení. Rá…
jakuda
Před 8 lety
29
Napojení dvou praček na vodu
Zdravím, řešíme prekérku. Přijela mi nová pračka, manžel zapojil, svítí, bliká, prostě samý úsměv. …
zuzka3112
Před 8 lety
6
Skryvka ornice
Dobrý den, zajímalo by mě jestli je nutné provést skryvku ornice pro zakladovou desku pokud je půda…
helusa27
Před 8 lety
6
Profil okna - Inoutic nebo Kömmerling?
Dobrý den! Máme objednaná okna profil Inoutic Eforte 84, ale zvažujeme změnu na profil Kömmerling 7…
kataw
Před 8 lety
4
Náhradní zdroj, jak máte vyřešený?
Ahoj.Jak máte vyřešeno připojení náhadního zdoje elektocentály.Manuální přepínání,Moc děkuji za odp…
jirkaa
Před 8 lety
4
Rohové okno v kuchyni + uspořádání
Zdravím, máte někdo zkušenost s rohovým oknem v kuchyni? A jak byste kuchyň uspořádali? Od spíže má…
verunky
Před 8 lety
17
REALIZACE FASÁDY RD Praha-západ
Shanim řemeslníky na realizaci fasády (vcetne zatepleni) novostavba RD Praha-západ. Termín realizac…
rad5
Před 8 lety
2
Vytápění pouze elektrokotlem - jde to vůbec?
Prosim o radu a zkušenosti. Mame rodinný dům 100m2, ztrata 7kW...Topenari nezávislé na sobě radili …
plaintruth
Před 8 lety
1
2
46
Komprimační páska - ano či ne?
Přeji všem krásný večer. Budeme objednávat okna a řešíme, zda pro utěsnění připojovací spáry mezi …
kataw
Před 8 lety
6
Retardér (zarážka) na zámkovou dlažbu
Prosím o radu - potřebuji na konec plochy se zámkovou dlažbou dát nějakou zarážku, ať z ní nejde sj…
standa777
Před 8 lety
4
Návštěva archeologů při kopání základů a stavba před vydáním povolení
Dobrý den, od února vyřizujeme papíry k ohlášce, měli jsme optimistické a naivní plány, že letos b…
puhelin
Před 8 lety
1
2
34
Výpomoc v domácnosti Kralupy nad Vltavou
Dobrý den, sháníme výpomoc do domácnosti do panelákového bytu (menší 3+1) v Kralupech nad Vltavou o…
lucijasek99
Před 8 lety
1
Soused a parkovaní před našim pozemkem
Ma nekdo zkusenosti jak se nejak rozumne domluvit se sousedem, ktery nam parkuje pred vchodem/vjezd…
aneri53
Před 8 lety
15
Zateplení fasády Vysočina
Ahoj stavebníci, potřebuji zateplit fasádu. Měl jsem domluveno realizaci na říjen, ale bohužel to p…
jurca77
Před 8 lety
1
1
2
…
660
661
662
663
664
…