O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Odvětrání spíže
Dobrý den, do projektu zděného domu jsem si prosadila vedle kuchyně u venkovní stěny vyzděnou spížk…
evelynka25
Před 8 lety
8
Kuchyně - radost nebo žalost?
Blíží se celková rekonstrukce našeho 3+1. Jsme manželé v předdůchodovém věku. Něco máme našetřeno. …
panelreko
Před 8 lety
10
Půdní vestavba - pomoc s dispozicí
Dobrý den, rozhodli jsme se zobytnit půdu v rodinném domě. Prosím o rady k navrženým půdorysům. …
panelreko
Před 8 lety
9
Otevírání oken směrem ven
Dobrý den, stavíme přízemní RD, a při řešení oken jsme narazili na to, jestli by pro nás nebylo vý…
1karel1
Před 8 lety
9
Vypínače a zásuvky Gunsan - recenze
Ahoj, nemáte někdo náhodou zkušenosti s vypínačema a zásuvkama Gunsan Moderna?Prodávají je v Hornba…
luculka23
Před 8 lety
2
Šikovný parketář z Brna a okolí
Hledám šikovného parketáře Brno, okolí. Případně jaké máte zkušenosti s položením parket (lepení, b…
solaris
Před 8 lety
3
Prosím máte někdo podlahu Moduleo jetstone 46942
Prosím ukažte kdo máte tuto podlahu (dekor) jak vypadá🙏🙏🙏 nejlepee fotoo🙏🙏dekuji vam moc🙂🙂
cizovi
Před 8 lety
1
Jaký kotel a topení do starého činžáku?
Ahoj Prosím potřebovala bych poradit. Budeme se stěhovat do bytu, který je ve starším činžáku. V …
hbboy
Před 8 lety
11
sponzor fóra
Bungalov - vytápění TČ versus topné fólie
Ahoj, prosím o radu, jaké zvolit vytápění? Mám novostavbu s plochou pro vytápění 114 m2 a ztráty 5,…
hbboy
Před 8 lety
3
Dům Largo 98 - máte někdo?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo dům largo 98 od RD Rýmařov. Jak se v něm bydlí a z…
lazlo
Před 8 lety
1
2
...
...
7
8
231
Stavíte někdo na veřejnoprávní smlouvu ve Frýdku Místku?
Dobrý den, stavíte někdo na veřejnoprávní smlouvu ve Frýdku-Místku nebo MSK? Zajímalo by mne, zda V…
nikive
Před 8 lety
1
VPS ve FM
Dobrý den, stavíte někdo na veřejnoprávní smlouvu ve Frýdku-Místku nebo MSK? Zajímalo by mne, zda V…
nikive
Před 8 lety
1
Nafukovací vířivka od Mountfieldu
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s nafukovací vířivkou? Mají je v Mountfieldu teď v akci, zvažujem…
wries
Před 8 lety
3
Jímka - plast nebo ocel a jaký objem?
Prosim o nazory, jestli je nesmrtelna ocelova i proto, ze pres ni muzu prejizdet autem nebo plastov…
ladislavpetra
Před 8 lety
10
Sprchový set - dotaz
Ahoj, při rekonstrukci koupelny si chci pořídit sprchový set. Ale zajímalo by mě pár věcí. Set si c…
zdenekr
Před 8 lety
1
Z čeho máte živý plot?
Ahoj,uvazujeme o zivem plotu mezi nami a sousedy.Nechci ale tujky.Mate nekdo Habr nebo Japonsky top…
liax
Před 8 lety
30
Litinové nádobí, jste spokojeni?
Ahoj, máte zkušenost s litinovým nádobím? Pokukuji po grilovací desce, jen se neumím rozhodnout, j…
liax
Před 8 lety
7
Zahradní architekt - ano nebo ne?
Dobrý den, jak jste řešili Vaše zahrady? Plánovali jste vše sami nebo si vzali na pomoc zahradník…
liax
Před 8 lety
5
Světla v kuchyni a obývacím pokoji
Dobrý den, prosím jaké máte světla v obývacím pokoji, který je s kuchyní. Mám mít světlo nad jíd…
char25
Před 8 lety
3
Otevírání dvířek tímto způsobem
Prosím, máte někdo zkušenost s tímto způsobem otevírání dvířek?
liax
Před 8 lety
3
Který bazén by jste vybrali? (dvě fotky)
Dobrý den,musím se rozhodnut mezi dvěma bazény.Bazén A-3x6m,zaoblené rohy,bazén B-7x3,2m.Typy schod…
petrsv1000
Před 8 lety
23
Jaké interiérové dveře?
Ahoj, od jaké firmy doporučujete pořídit interiérové dveře? Jaké máte ve dveřích výplně? A máte kom…
hubla
Před 8 lety
16
Omítky dřív než okna
Dobrý den, zajímal by mě názor na to, dělat omítky vnitřní když ještě nejsou namontovaná okna.. Nem…
misadan
Před 8 lety
3
Stěrka - epoxidová nebo polyuretanová?
Ahoj, hledám vhodnou podlahu do chodby, místo stávajícího terasa. Jaké máte zkušenosti s epoxidovou…
solaris
Před 8 lety
2
Jak napojit dřevěnou podlahu na keramickou dlažbu?
Jak napojit dřevěnou podlahu na keramickou dlažbu v kuchyňském koutu. Dá se to udělat bez přechodov…
solaris
Před 8 lety
3
Průmyslová mozaika. Máte zkušenosti?
Ahoj, prosím ty kteří mají průmyslovou mozaiku o nějaké zkušenosti. Jsem pro ni rozhodnutá, teď mě …
solaris
Před 8 lety
11
Vrzající plovoucí podlaha - co s tím?
Ahoj, ráda bych požádala o radu, máte někdo problem s vrzajici plovouckou? Po cca 4 letech nam v…
solaris
Před 8 lety
2
Skleněná mýdlenka, kde sehnat?
Ahoj, prosím poraďte kde koupit jednoduchou skleněnou mýdlenku na položení na umyvadlo? Jednoduc…
solaris
Před 8 lety
3
Mohu to zadělat?
Chci se zeptat někoho kdo má zkušenost jestli mohu tu spodní část zadělat. Jde o to že zedníci mi t…
zdenna
Před 8 lety
4
Projekt RD bez plynu - lze dodatečně?
Hezké ráno! Prosím o radu - stavíme RD, nyní dáváme okna, stěhovat bychom se chtěli příští rok v lé…
petramana
Před 8 lety
1
1
2
…
659
660
661
662
663
…