O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jak jste sháněli pozemek?
Dobrý den, zajímalo by mě, jak jste sháněli pozemek, pokud nabídka RK nebyla dostatečně dobrá. Uvaž…
luckyi
Před 9 lety
11
Kupní smlouva na koupi pozemku a financovaní u KB
Dobrý den, mohl by mi prosím někdo poskytnout vzor kupní smlouvy nebo jenom určitý výňatek u j…
korodujicividle
Před 9 lety
8
Plíseň v bytě, čím se ho zbavit?
Dobrý den potřebovala bych se zbavit plísně v bytě a savo nepomáhá.děkuji za případné rady :-) :-) …
nitro
Před 9 lety
13
Jaké čerpadlo do retenčky pro závlahu trávníku?
Mam retencku 4m3, dno cca 3m hluboko, hadice 50m 1/2" a prevyseni zahrady dalsi cca 3m. Jake čerpad…
olomonteum
Před 9 lety
13
Projekt, poradíte co změnit?
náš dům co by jste změnili dekuji
verunatom
Před 9 lety
15
Laminátová podlaha a podlahové topení. Jste spokojení?
Zdravím všechny, kteří se rozhodli, že si na podlahové topení daji laminátovku. Chtěla bych vědět, …
jadie
Před 9 lety
23
Dobry den, mate zkusenosti s projekty od firmy Euroline?
V nejblizsich dnech zakoupime projekt domu od Euroline. Konkretne bungalov 1379. Jsou projekty teto…
bila_vlcice
Před 9 lety
1
Rekonštrukcia 77 ročnej bývalej krčmy na bývanie
Pekný deň prajem, rád by som sa s Vami poradil vo viacerých témach ohľadne rekonštrukcie 77 ročne…
bohdanjmd
Před 9 lety
1
sponzor fóra
Arkýř - stavební povolení nebo ohláška
Dobrý den na garáži máme půdu, používáme ji na uskladnění věcí, bohužel tam není žádné okno, tak by…
petrmm
Před 9 lety
3
Spotřebiče Zanussi, jste spokojeni?
Pěkný den přeji :-) máte prosím Vás někdo spotřebiče Zanussi? Indukční desku, troubu s pyrolýzou,…
micheelll
Před 9 lety
2
Dvoje francouzské dveře v obýváku - HS Portál
Ahoj všichni, prosíme o radu :) Stavíme baráček a budeme mít spojenou kuchyň s obývákem - úzký a po…
hbboy
Před 9 lety
11
Kamenný koberec, jak jste spokojeni?
Ahoj, mate prosim nekdo dlouhodobejsi zkusenost s podlahou z kamenneho koberce? Uvazuji o poloze…
gulliver
Před 9 lety
1
Francouzské okno rohové vs. klasické
Zdravím střecháčci, chtěla bych argumenty jestli je do obýváku lepší klasické velké okno (např. 3x2…
lucianap
Před 9 lety
1
Světové strany - posazení domu
Ahoj vsem, muzu poprosit o info ohledne zasazeni domu na pozemek-viz foto. Terasa je v rohu domu.
terkasofinka
Před 9 lety
1
Závěsný držák na časopisy, kde sehnat?
Ahoj, nemáte někdo tip na závěsný držák na časopisy? Měli jsme tuším z Ikea, který se šrouboval na …
ira82_ra
Před 9 lety
2
Stavby HES Tišnov - reference
Prosím vás o jakoukoliv informaci o nějaké zkušenosti se stavební firmou Hes (dříve asi jiný název,…
crumble
Před 9 lety
2
Krb s rohovým prosklením - horší údržba?
Pěkný den, chceme krb s rohovým prosklením, ale kamnář nás od toho odrazuje, že v něm nakonec ne…
a_lexa
Před 9 lety
10
Varuji před nespolehlivým jednáním firmy Cemestav
Dobrý den všem, chci varovat všechny potencionální zákazníky před nespolehlivým jednáním stavební…
alllousek
Před 9 lety
6
Sedačka z euro palet, jaká je údržba?
Dobrý den, chci se zeptat jestli někdo nemá udělanou sedačku do obývacího pokoje z euro palet. Moc …
smajlik345
Před 9 lety
6
Jak velký bazén máte?
Kdo máte bazén na zahradě, jak máte veliký a hluboký? Pro kolik lidí, jak velkou společnost? Jaký r…
kurimka
Před 9 lety
28
Jak sehnat pozemek pro stavbu RD-Opavsko, Prajzská?
Ahoj, ráda bych se zeptala, jak jste koupili pozemek v lokalitách Opava, Hlučín a okolí, konkrétně…
jo5
Před 9 lety
11
Omezení vlastnického práva, co to znamená?
Dobrý den, nevíte někdo co přesně znamená v katastru nemovitostí: Omezení vlastnického práva- Věcné…
gabriel_brenka
Před 9 lety
3
Vybíráme povrch krbu - betonová stěrka
Ahoj, plánujeme stavbu krbu. Pravděpodobně bude vypadat velmi podobně jako na fotografii. Uvažovali…
zeneva
Před 9 lety
10
Čím odstranit montážní pěnu z oblečení?
Prosím o radu, marně jsem pátrala na internetu, jak lze vyčistit oblečení od montážní pěny. Pokud m…
noemi77
Před 9 lety
8
Pomozte mi vybrat vestavěnou troubu, prosím
Potřebovala bych pomoci s výběrem věstavěné trouby, tak aby poměr cena výkon byl dobrý. díky http:…
irena100
Před 9 lety
22
Zábradlí na terase, řešení
Ahoj, prosím o radu...Pořád se dohadujeme jak udělat zábradlí na terase - balkonu. Balkonové dveře …
multina
Před 9 lety
11
Jaky povrch dřezu?
Potrebovali bychom poradit co je lepsi na udrzbu a pripadne mozne poskozeni (odstipnuti napr. pri s…
nitro
Před 9 lety
1
Projekt k tepelnému čerpadlu
Oslovili jsme výrobce tepelných čerpadel se zpracováním cenové nabídky na TČ země/voda s plošným ko…
zuzka3112
Před 9 lety
3
HON Kuchyně Opava - zkušenosti
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s HON Kuchyně Opava?
marteenka30
Před 9 lety
1
Elektřina v koupelně
Dobrý den, rekonstruuji koupelnu ve starším bytě z 30 let. Je potřeba zde natáhnout kabely na pračk…
petradum
Před 9 lety
6
1
2
…
841
842
843
844
845
…