O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Rekonstrukce podkroví
Ahoj potřebovala bych radu bydlíme ve starém domě cca z 30tých let a je malý proto jsme se rozhodl…
goldman
Před 9 lety
4
Jak vybrat sprchové dveře do niky?
Chtěla bych poprosit o pomoc při výběru sprchových dveří do niky.Máme zděný sprcháč bez vaničky-s r…
marvac
Před 9 lety
1
Stavěl jste někdo rustikální dům s věžičkami?
Staval niekto rustikalny dom s vezickami?
requied
Před 9 lety
3
Jaké vybrat topení do bungalovu?
Máme bungalov o rozloze 180m2 a moje otázka zní jaké topení je nejlepší?podlahové vytápění určitě …
hbboy
Před 9 lety
7
Zateplení domu
Dobrý den.Rád bych se zepal na názory na zateplení RD.Máme postavený patrový dům z Heluz 44 a plánu…
hbboy
Před 9 lety
12
Umělý kámen - Technistone, Zodiaq na pracovní desku
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda máte zkušenosti s pracovní deskou v kuchyni z umělého kamene…
wassabi
Před 9 lety
21
Dobrý den,potřebuji poradit,máme vnitřní okna zlatý dub,jakou barvu interiérových dveří zvolit?
Dobrý den,potřebuji poradit barvu interiérových dveří,máme vnitřní okna barvy zlatý dub,podlahu ješ…
rebut
Před 9 lety
2
Leštěná dlažba za kuchyňskou linku, jaká je údržba?
Dobrý den, prosím poradíte, zda je dobrý nápad dát za linku leštěnou dlažbu? Chci velkoformát 60x60…
blevinka
Před 9 lety
3
sponzor fóra
Firma Bonerix, varuji před jejich přístupem
Varuji před touto firmou. Byla jsem jejich zákaznicí a musím říct, že mi při přenosu čísla k Vodafo…
z_1_z
Před 9 lety
1
2
...
...
5
6
157
Dřez v rohu kuchyně nebo v rovině?
Ahoj, prosím o zkušenosti a názory na umístění dřezu v rohu kuchyně. Děkuji
zuzaaanka
Před 9 lety
23
Vestavná mikrovlnka Amica AMG 20 BF - recenze
Hledala jsem levnou vestavnou mikrovlnku, která by pasovala k troubě Elektrolux EOC 3430 COX. Našla…
ally8
Před 9 lety
5
Atypické zastínění terasy, jak vyřešit?
Přemýšlíme jakým způsobem zastínit naši budoucí terasu. Nechceme zastřešení napevno, aby v domě neb…
bujibu
Před 9 lety
2
Dokončení hrubé stavby. Kolik by to stálo?
Poraďte prosím - máme možnost koupit hrubou stavbu rohového řadového domku (5+KK+2 koupelny+terasa)…
kaiserova
Před 9 lety
1
2
45
Jaké plastové okna zvolit?
Máme hotovou hrubou stavbu u našeho bungalovu a teď přemejšlíme jaká zvolit plastová okna? Rozhoduj…
radim83
Před 9 lety
6
Vyúčtování za vodu - reklamace
Dobrý den, máte někdo zkušenost s reklamací vyúčtování za vodu? V únoru jsme se přestěhovali a t…
iveee
Před 9 lety
1
Montáž držáku na komín
Dobrý den, chci se zeptat, zda někdo řešil podobný problém: Potřebuji namontovat tento držák na w…
petrmm
Před 9 lety
12
Kamnářský tmel DenBraven se drolí, tím se nám rozpadá komín
Dobrý den, Máme následující problém: Máme postaven nový rodinný dům a v něm postaven nový komín 8…
petrmm
Před 9 lety
11
Cena rekonstrukce - jak moc nás natáhli?
Co byste prosím považovali za adekvátní cenu za následující (materiál i práci)? - vybourání a nové…
kristyn.g
Před 9 lety
6
Příliš velké otvory pro kování kliky
Poradíte, co s tím? Kliky s větším průměrem rozety skoro nejsou, našla jsem jednu, ale ta se tam za…
imabeaka
Před 9 lety
3
WC jak velké místo na nohy?
Dobrý den, řeším rekonstrukci WC. Mám vybrané WC kombi, ale instalatér tvrdí, že kvůli odpadu, by…
kriistl
Před 9 lety
8
Bungalov 5+1 zhodnocení projektu
Ahoj,prosím o připomínky k návrhům bungalovu z hlediska uspořádání místností,využití prostoru. Na …
inkajanakova
Před 9 lety
9
Půdorys hotov - tak co říkáte?
Ahoj... poprosim o nazory navrhu. Knihovnu berte s rezervou-to je jen architektova vlozka😂,ze by ta…
terkasofinka
Před 9 lety
1
2
...
3
89
Zemina na 1m
Ahojte. Nemá niekto skúsenosť s navážkou hliny do väčšej výšky. potrebujem okolo domu naviezť na 1…
zmrz_lina
Před 9 lety
6
Jak vysoko nad indukční plotnu umístit digestoř?
Nechci hlavou bouchat o digestoř :-) Poraďte co je optimální
jaasminka
Před 9 lety
15
Stavba svépomoci - čím začít?
Ahojky stavitelé, jdu k Vám pro pár rad.Chceme začít stavět malý bungalov,svépomocí, máme vyhlidli …
sarkatr
Před 9 lety
21
Dřevostavba vs. zděný dům
Dobrý den, neustále diskutujeme o tom, zda si postavit barák z cihel a nebo nechat sešroubovat dře…
bamak
Před 9 lety
27
Co vás při stavbě nejvíce zaskočilo?
Ahoj střecháčci, ráda bych se zeptala, co vás při stavbě domku svépomocí nejvíc překvapilo? Myslím …
cirrusa
Před 9 lety
3
Jak vysoko umístit Listelu?
Vytváříme návrh koupelny a nemůžeme se jaksi shodnout nad umístěním listely. Do jaké výšky se dává?…
sinister44
Před 9 lety
12
Veřejnoprávní smlouva rekonstrukce podkroví RD
Zdravím, v RD v osobním vlastnictví plánujeme rekontrukci a jelikož máme větší barák, chceme (budem…
fotbalistka16
Před 9 lety
3
Vivus II nebo Central Group III
Dobrý den, ráda bych rozjela diskusi pro všechny, kteří uvažují o koupi nového bytu v novostavbě VI…
monca_t_fanda
Před 9 lety
1
1
2
…
839
840
841
842
843
…