O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Kuchyně Válek a Kačena - kdo máte zkušenosti?
Máte zkušenosti se studiem Válek a Kačena?Jak jste byli spokojeni s prací, návrhy...Díky
kpslunicko
Před 9 lety
4
Pracovní deska Egger - Vulcano hnědé
Nemá některá z vás?? Děkuji :-)
kristyn.g
Před 9 lety
7
Mám otázku ohledně interiéru, poradíte
Ráda bych se poradila ohledně obývací stěny. Jedná se o to že na stěnu již máme koupenou masivní du…
jo5
Před 9 lety
4
Sprchový kout ve dvoupatrovém RD
Prosím o radu ohledně sprchového koutu do dvoupatrového RD. Budeme mít 2 koupelny ( dole + nahoře )…
makkina
Před 9 lety
19
Kde koupit levně kvalitní krbová kamna?
Doporučíte mi, kde koupit levně kvalitní krbová kamna, nemusí být s rozvodem tepla, obyč do dřevost…
jenies
Před 9 lety
3
Rd v zahrádkářské kolonii - ano či ne?
Dobry den. Vlastni domek je nasim snem uz nekolik let. Na koupi pozemku zatim nemame, proto uvazuje…
sobii
Před 9 lety
18
Komín - kde a jaký koupit?
Zrovna teď řeším kde a jaký komín koupit byl bych rád za každou radu chci koupit komínovou sestavu …
vaclavikovi
Před 9 lety
10
Jak se pohybuje cena za pokládku podlahového topení?
Dobrý večer. Jak se tak pohybuje cena za pokládku podlahového topení? U nás se jedna cca o 160m…
akoinac
Před 9 lety
12
sponzor fóra
Topíte už v tomhle období?
Majetelé dřevostaveb: topíte podlahovým topením (třeba Fenix nebo i teplvodním) ? Nebo už pouze več…
tomy52
Před 9 lety
2
Cihelný recyklát do základu - ano či ne?
Jelikoz mam moznost mit vetsi mnozstvi cihelneho recyklatu za dobrou cenu, zvazuju jeho pouziti do …
tomy52
Před 9 lety
5
Nevím si rady - projekt
prosím poradte bungalov 120m obytna plocha 3 pokoje nevim jak si to vymyslet pozemek mame 750m a m…
slabici
Před 9 lety
4
Úvěr 600 pro mladé rodiny od SFRB
Ahoj střecháčci, plánujete si někdo podat žádost o tento úvěr 600 od SFRB? Nebo máte někdo již zkuš…
zamilovanadonej
Před 9 lety
1
2
42
Projektant Zlínský kraj
Zdravím, hledáme projektanta, který by byl schopný zajistit i stavební dozor v okolí Uherského Hrad…
z_1_z
Před 9 lety
2
Přemístitelné digestoře
Dobrý den, řeším rekonstrukci starého domu. Konkrétně se nyní zabývám kuchyní. Jelikož je dispoz…
jurly
Před 9 lety
2
Developerský projekt v záplavové zoně č4
chtěli jsme si koupit byt v novém projektu, který by se měl stavět, ale dnes jsme zjistili, že je v…
armvdd
Před 9 lety
11
Dvě hypotéky, či hypotéka a úvěr?
Zdravím, asi se to tu nekde už řešilo..ale ptam se, budeme brát hypo na rekonstrukci, po ocenění mů…
vladimirsvorba
Před 9 lety
28
Hypotéka ve výší 2200000 Kč
Dobrý den, ptám se jen tak orientačně co a jak. Chci se zeptat kolik cca platíte jak hypotéku tak n…
petrsv1000
Před 9 lety
18
Kompletní rekonstrukce bytu 3+1 78m2 v Praze - doporučení firmy
Dobrý den, omlouvám se, že vytvářím podobnou diskuzi těm, co už tu jsou, ale s dcerkou na rodičovsk…
04092010
Před 9 lety
2
Montovaná fasáda - zkušenosti
Nemá někdo zkušenosti z jakoukoliv montovanou fasádou hodně o tom uvažuji ale nevím jakou zvolit .
kiss732
Před 9 lety
1
Jak dál postupovat při dokončování domu?
Zdravím, ráda bych získala pár rad. Aktuálně jsme ve fázi zaklápění sádrošů a nějak jsme se zasekli…
littleluu9
Před 9 lety
9
WC bloky do nádržky na vodu ji ničí, je to pravda?
Chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s tím, že by WC bloky do nádržek na vodu, nádr…
kkoudelka
Před 9 lety
1
Kuchyně z bazaru
Dobrý den, jdu si pro radu. Koupila jsem menší byt, kde bydlíme s přítelem. Plánujeme rodinu a to …
requied
Před 9 lety
4
Vchodové dveře - madlo venku a klika zevnitř
Ahoj střecháčci, právě řešíme s manželem vchodové dveře, výplň máme Perito - Zuzana antracit grau,…
karla90
Před 9 lety
2
Izolace proti vlhkosti + radonu
Ahoj, mám dotaz ohledně izolace proti radonu+vlhkosti. Na pozemku máme vysoký radon, v projektu má…
rebut
Před 9 lety
14
Jak máte zařízenou šatnu u ložnice?
Jak máte zařízenou šatnu u ložnice? Máte tam pouze poličky nebo skříně? Chceme šatnu s klasickými d…
rados87
Před 9 lety
6
Zelená (vegetační) střecha, máte někdo a od jaké firmy?
Máte někdo zelenou střechu případně doporučíte dobrou firmu, která se tím zabývá? V projektu ji m…
sopta78
Před 9 lety
13
Můžeme si zaměřit základy pro dům sami?
Můžeme si zaměřit základy pro dům sami? Stavební úřad po nás nic skrz zaměření chtítnebude.
geodett
Před 9 lety
4
Dveře - otvíraní do WC nebo do chodby?
Ahoj bohužel máme WC o rozměru 87 x 160 s nejmenším unyvatkem co jsem našel. Opravdu hodně bych ch…
tomy52
Před 9 lety
30
Tip na tapetu v barvě krémová nebo sv.hnědá
Holky nedokážu si nějak vybrat z toho obrovského množství tapet...proto bych Vás chtěla prosit o ti…
tomy52
Před 9 lety
20
Návrh obývacího pokoje novostavby
Prosím o kontakt případně i cenu za návrh interiéru obývacího pokoje spojeného s jídelnou. Nevíme, …
interieryvyroba
Před 9 lety
2
1
2
…
846
847
848
849
850
…