O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Chceme koupit byt v Praze
Ahoj měli bychom zájem o koupi bytu v Praze, na lokalitě nám přímo nezáleží, nejlépe v dosahu metra…
dandaa
Před 10 lety
1
2
56
Koupelna návrh rekonstrukce - váš názor
Dobry den, sleduji vase diskuze a otazky a rad bych znal vas nazor na rekonstrukci koupelny 1,6m x …
zrzavahlava
Před 10 lety
2
Kterou variantu by jste zvolili?
Délka obýváku je 6,5m. Se stolem za gaučem se mi to zda těsné, a se stolem bokem zase strašně dalek…
xdagmar
Před 10 lety
15
Prosím má někdo dobrý recept na zavaření uzeného masa
Já našla 70 let starý recept po prababičce kde se má mlít do sklinek i vyuzená kůže ,aby se vytvoři…
jennifer
Před 10 lety
2
Květiny na terasu, poraďte s výběrem
Můžete mi prosím poradit s výběrem stromků nebo květin na terasu? Z jedné strany k nám je vidět a j…
rostlinky_cz
Před 10 lety
3
Vyvýšená terasa - nutnost zábradlí?
Hezké sobotní dopoledne, chtěla bych vás poprosit o zkušenosti / názory týkající se nutnosti insta…
rostlinky_cz
Před 10 lety
2
Máte prosím někdo zkušenost s Ecodomyiq?
Prosím o jakoukoliv zkusenost. diky
jjecminek
Před 10 lety
6
Nízkotlak nebo středotlak
Dobrý den, mohu se zeptat,jak poznám na našem sloupku s plynem,zda se jedná o nízkotlak,nebo stř…
hanluk
Před 10 lety
4
sponzor fóra
Odborní zapojení elektrické trouby - kde sehnat protokol?
Dobry den pred par mesiacmi mi elektrikar zapojil vstavanu ruru od whirpoolu bohuzial som bol nuten…
funtasta
Před 10 lety
1
Varná deska pro kombinaci s vestavnou troubou
Manžel trvá na kombinaci trouby a plynové varné desky tak, aby ovládací knoflíky nebyly na desce, a…
verunky
Před 10 lety
2
Zoufale nemoderní rodina - kuchyně
Zdravím. Po konzultaci v kuchyňském studiu jsem zjistila, že jsme zřejmě zoufale nemoderní rodina. …
malzenka
Před 10 lety
17
Vánoce už klepou na dveře, jaký budete mít stromeček?
ahoj, jelikož mam dilema jaký letos udělám stromek tak jdu na radu/inspiraci k Vám. Můžete kdyžtak …
stikobijec
Před 10 lety
1
2
56
Co na strop?
Dobrý den, máme máme RD s podkrovím, stropy máme z betonových panelů. Co na strop v 1NP, tvrzený po…
jkur
Před 10 lety
3
Jaké jsou parametry na okno na schodišti?
Dobrý den, neví někdo jaké jsou parametry na okno na podestě u schodiště? Platí tam nějaká pravi…
ratatooy
Před 10 lety
5
Úschova peněz - u advokáta či banky?
Na kolik vás vyšla úschova peněz u advokáta (my si bereme hypotéku na 950 000,-) při koupi bytu? A …
maceo
Před 10 lety
19
Trouba a varná deska Brandt - recenze
Máte někdo vestavnou troubu Brandt FP 1266.Uvažuji o koupi.Ráda bych věděla jestli se dá při pečení…
maceo
Před 10 lety
2
Obložení krbu - jak se pohybuje cena?
DObrý den, zajímalo by mě kolik by mohla stát práce za obložení krbu umělým kamenem. Plocha je 2m…
happylenulka
Před 10 lety
1
Nedodržení domluvené ceny od firmy
Zdravím, setkali jste se někdo s tím, že jste měli vypracovanou cenovou nabídku od nějaké fir…
vilicek1
Před 10 lety
11
Jak svést dešťovou vodu z okapů do jímky za domem?
Dobrý den, stavíme RD a nyní vymýšlíme jak svést dešťovou vodu z okapů do jímky za domem. Vodu bude…
nemik
Před 10 lety
12
Lampy - tip do ložnice
Máte prosím někdo tip na pěkné lampičky do ložnice? :-)
novottom
Před 10 lety
3
Stavební firma Brno / Brno-venkov
Dobrý den. Můžete mi prosím doporučit stavební firmu z Brněnska ? Chtěli bychom dřevostavbu na klí…
kucinkaa
Před 10 lety
7
Rozpočet Hypotéční banka
Zdravím, dával někdo poslední dobou rozpočet do HB? Nějak mi moc neřekli jak to vlastně chtějí …
almadin
Před 10 lety
5
Co byste změnili po pár letech bydlení?
Ahoj, zajímaly by mě postřehy, co byste změnili po pár letech, co bydlíte v domku, který jste si sa…
bbn
Před 10 lety
17
Stavbyvedoucí - stavební dozor
Na tohle jsem se posledně zapoměla zeptat. Při stavbě svépomocí stavbyvedoucí je podle stavebního z…
beatakralova
Před 10 lety
6
Řešení kuchyně - vaše postřehy
Budu ráda, když mi poradíte Vaše postřehy, už dělám několikátou variantu kuchyně, tohle mi vyšlo ja…
palenda
Před 10 lety
17
Čištění koženkové sedačky
Prosím nemá někdo zkušenost se špinavou koženkovou sedačkou např od legínů? Máme bílou sedací soupr…
sasha007
Před 10 lety
2
Probarvený profil u plastových oken
Uvažuji o plastových, případně plastohliníkových oknech, předběžně v dekoru antracit (vnějším i vni…
wawwaw
Před 11 lety
5
Trouba Whirpool s 6 smyslem - rada
Zdravím, chtěla bych poradit mám troubu 6 smyslem, když peču buchtu na plech, tak upeče dobře, ale …
rosslerova
Před 11 lety
1
Sousedi nechtějí plot mezi pozemky - kdo je v právu?
Dobrý den, před dvěma roky jsme koupili starší vesnický domek v řadové zástavbě s malou předzahrádk…
slabici
Před 11 lety
17
Koupě nemovitosti, na které váznou exekuce - zkušenosti
Hezky den, kupujeme domek přes relitku na kterém váznou exekuce. Máte s tím někdo zkušenosti. Re…
slabici
Před 11 lety
5
1
2
…
977
978
979
980
981
…