Chalupa - cottage, vintage a stará patina

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Odpovědět
Profilova fotka
my rok! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Proc to lamat. Dokud je chut, tak se slavi :) Ja letos teda trochu zazdila darek pro manzu, musi si vybrat sam, k tomu jsme se jeste nedostali :-x
Odpovědět
a jak jste spolu chodili dlouho?
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme před svatbou spolu byli 4 roky ...ovšem s přestávkama :-N
Odpovědět
to jooo, to at se slavi :-D
Odpovědět
Profilova fotka
uspala jsem raubířku :-D Přidávám se do ankety - my jsme spolu 10 let z toho 2 roky jako manželé, a výročí nijak nehrotíme, dáme si vínko a zavzpomínáme :-)
Odpovědět
myslím že do roku manželství to budeme slavit každý měsíc, pak asi teda jen ročně :-) za měsíc to budou dva roky co jsme spolu :-D jinak balíčky zabaleny, Májo, Ene a Eliško :-) ( Ene, přibalila jsem ti víc než jsem chtěla.. na cedulce na balíčku jsem nechala pod izolepou vlas a nešel mrška ven, tak je tam :-D :-D :-D )
Odpovědět
ty brdo jofi, tak to mate vsechno skoro ve stejny cas, vyroci chozeni, vyroci manzelstvi... :-D
Odpovědět
jojo, ale jedním vrzem to brát nebudem :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme spolu chodili tri roky (to mi bylo 16-19 :-D ). Jof, no super, ten si dam pod polstar a budou se mi pak zdat vintage sny?? :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Vy jste ukecanééé :) Kaji x-) a gratulejšn tů jů :) My jsme také přes dva roky manželé :-)
Odpovědět
jsem tu opravdu snad jedina nevyvdana =-) :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Co by si cekala, kdyz jsem jdou lidi nejcasteji z beremka a kone :-D
Odpovědět
hmm,tak jsem asi svetla vyjimka..ja nejdriv narazila na strechu, stejne bych k dalsim tematum nic nemela..takze, to je logicky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Maji zajimave veci ve sleve http://www.tchibo.cz/is-bin/INTERSHOP...
Odpovědět
Cau devcata, jdu precist ty vase slohovky:). Ene, krasny dozy, kdes je sebrala? Ja jinak hlasim ze mam novy ubrus z prosteradla vyfoceny a v albu jsou jeste dva obrazky od Zoo, ktere cekaji na dalsi Zaramovane bratricky (hrozne spatne se mi shaneji ramecky, takze to jde pooomalu), plus je tam ten napis z Tchiba. Tak ja jdu cist:)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
En, co tam je zajímavýho ? =-)
Odpovědět
Jojo, docela se mi libi ten pribornik, ale nasetrim si asi na jeden dreveny primo do moji zasuvky, je 90 cm a urcite tam bude pasovat, prodavaji ho totiz u Sykory odkud mam i kuchyn. Zatim mam jeden "po tatovi", mel v nem naradi :-D Jinak ja jsem tady taky z beremka :-D
Odpovědět
jdu se mrknout na tu krasnou nevestu ;-) jinak ja peru normalni chemkou, ale bez avivaze. :-D
Odpovědět
Je Saru, krasna nevesta, opravdu :-) A ty saty x-) A navic mame skoro stejny prijmeni, ja jsem Urbanova, zatim :-N Jinak vdana 2 roky, spolu celkem sedmy rok. Je to trosku zmateny, jak v podstate reaguju na to co jste probiraly kdyz jsem tady nebyla :-D
Odpovědět
Profilova fotka
efi...moc krásné shrnutí celého našeho dne :-D :-D :-D
Odpovědět
a krásný písmenka.. já pořád nevím co s něma a tak sedí ve skříni :-N jinak mám novou tavnou pistoli, asi před půl hodinou koupenou, takže když nebudu psát, mám slepený prsty :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já si dnes holky udělám hezkej večer.....konečně budu doma, žádný povinnosti, nohy na stole...a třeba i něco vytvořím..... :-D
Odpovědět
tak jsem poprvé lepila a mně to déééé ! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jsi šikovné děvče :-p , my víme, a řekni od kud máš ten bílý nádherný buclatý ušatý květináč, sádelňák, ten cu x-)
Odpovědět
wow holky vy mate ulovky x-) jinak ja jsem taky svobodna ani s nikym nejsem veky proste svoboda na prvnim miste :-D :-p jsem si v ikei koupila knizku bydleni pro jednoho :-D
Odpovědět
Profilova fotka
COZE?? Sima byla v ikea???? :-o A neco si koupila? :-o No ja padnu, zazraky se deji :-D :-D Efi, dozicky jsou z antiku z Lipy. Ale jinak tam nemel vuuubec nic, ma mistnost asi tak 2,5*3 metry :-N :-N a ma hlavne obrazy.. sam o tom rika, ze je to takovy pokus :-D Takze do pokusu uz asi nepujdu a budu zkouset kontrolovat tamni bazary a zastavarny, tam se daji obcas najit poklady, jak mi ukazala Saru :) Ja jsem dneska hotovka, asi ten vikend na me dolehl. Byla jsem s tatou na houbach a pomalu jsem tam usinala. Tata houbaril a ja byla spis na prochazce :-N :-N Ale rizecky byly x-) a zitra bude veprove na houbach.. Jsem na pocitaci manzi, blbne mu na notasovi klavesnice, vypadavaji mi pismenka, ta se kdyztak nedivte. Mam zavirovany komp :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Majo, ten buclak mam taky, jenom bezovy. Je z Lidlu, miska na salat :-D
Odpovědět
ano ja byla v ikei a mam i katalog :-D koupila jsem si tam tu knizku vyhody zit single ci co teda stalo to jen 2 eura napady nic moc az na ty kyble navrtane na zdi :-D o vikendu jdu na blesak tak jsem zvedava co poridim uz mam ten kosik za 5 euro x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dorko .. už šiješ? Jinak v GG mají zlevněné ty červené misky s puntíkama ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?