Chalupa - cottage, vintage a stará patina

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Odpovědět
nevim proc mam zafixovane ze nemas ridicak hmm keine ahnung :-N njn jenze ja jsem svobodna bezdetna tak si muzu dovolit koupit az budu mit deti tak si asi boty za tolik a tolik tisic uz nekoupim. ja bych to spis nedala ze se mi to protivi uz jen to slovo sliz a me se nezdaji prasky az tak predrazene :-|
Odpovědět
a soucasne pri skole nekde pracujes simi?
Odpovědět
Profilova fotka
Koc, jsou i eko prasky, ale drahe :)
Odpovědět
jo to jo, ale prave ze eko bio je drahe..normalni prasky jsou cenove ok, ale neni to eko
Odpovědět
ehmm no me je 25 krast teda nekradu :-D ale zase nekourim nepiju na drahe vecere tez nechodim a jak uz jo tak to stejne neplatim :-p jako ze studuju v zahranici je pekna palka ale jak rikam snazim se neutracet za blbosti ted neutracim skoro vubec neb jsem si koupila tu kuzi na motorku a ta me stala skoro 10 litru :-x kdyz tak kupuju jen drobnosti :-p neb nemam vlastni byt a jak bych to vsechno stehovala :-N
Odpovědět
kolik tak stoji bio ci eko prasky?
Odpovědět
jak se vam libi ten?? http://cgi.ebay.de/Porzellanknopf-Ant...
Odpovědět
http://www.biosfera.cz/na-pradlo/ekod... napr a mnoho dalsich je to drazsi nez normalni, to je jako s bio potravinama
Odpovědět
Profilova fotka
Ja nechci zvrhavat debatu uplne jinym smerem.. Jenom z pozice, kdy dostavam mesicne asi 7600 rodicak, neni od veci si vydaje hlidat. Umim utracet i za kraviny, ale proste kdyz se spocitaji nektere vydaje, da se hodne usetrit na takovyhlech drobnostech. Treba mi ted mama davala cist clanek o poradu na jednicce, Krotitele dluhu? Treba tam radili rodine s vydaji na stiru, ze se radi koupou, ale kdyz omezi spotrebu vody a misto sprchace si koupi mydlo, usetri stokoruny, ktere mohou pouzit jinde. No tak nejak to vnimam v nasi situaci..
Odpovědět
urcite neni spatne se nad tim zamyslet...ja jse treba taky utracivej typ, rada utracim za obleceni, kableky, boty, cetky, kosmetiku, veci do bytu atd...ale na druhou stranu vim, ze kdyz to bude nutny(coz bude) dovedu se uskromnit a vim ,ze proste nektery veci jsou zbytecny a neni spatny vedet, kde usetrit
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak s tim, ze v Nemecku jsou kvalitnejsi vyrobky od stejnych firem, tak s tim souhlasim. Mama ma uplne tu samou zkusenost. Avivaz, prasek, vsechno je silnejsi v Nemecku, pro nas jako by to redili :-|
Odpovědět
celý život šetřit, na důchod si koupit fabii v základu a při prvním výletu v sobotu do globusu ji zbořit na kruháči :-D :-D :-D
Odpovědět
a já miluju Polsko x-) x-) x-)
Odpovědět
Jo to stopro jsou, at uz jidlo nebo drogerka atd..znacka stejna kvalita jina... 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
ene, naprosto ti rozumím, já si výdaje raději píšu, protože se umím taky rozšoupnout, Jurinův plat kolísá mezi 15-30 tis, a stejně neušetříme téměř nic, uzavřu to peníze budou...... :-x Co máš namyšleno za vánoční dárky pro Anežku? Už se taky pomalu začínám rozkoukávat, už jsem kontaktovala paní z Fleru na to andělské tričko a chtěla bych nějaké koníky, které teď u ní hrají prim.
Odpovědět
kudowa zdroj,dziekuje bardzo :-D
Odpovědět
Článek se načítá
presne tak tez si myslim :) ja za jeden pokoj platim 5 tisic kuchyn a wc mam s dalsimi dvemi nevyhoda nemecka koleje a bydleni je strasne drahe!! i kdyz v cesku uz tez. z druhe strany ty mas jeste muze proste vse ma sve plusy a minusy. no jak mi dojde prasek teda spis ten gel tak premyslim ze koupim eko ted vesel novy na trh tak ho prubnu. napr.muj tata ma rad mydla ne sprchace nekdy mi prijdou ale ty mydla drazsi nez sprchac se jen sprchuju ve vane nesmim lezet a ani me to nebavi a voda rychle stydne :-N takze tam bez debaty :) no a bio veci neco je jen reklamni trh bohuzel :-| na cem jsem ted hodne usetrila ze jdu nakupovat az mi fakt dochazi ze nekreckuju a pak to vyhazuju coz ted uz nedelam. 8-)
Odpovědět
polsko miluju taky maji tam strasne dobre jidlo x-)
Odpovědět
je v cesku terra aktiv?? to je ten co chci koupit je od henkel a vychazi na 5 euro plus minus coz je 125 kc na 20 pracek to je moc penez za to??
Odpovědět
Profilova fotka
Simo, nic mi to nerika. Hodne si chvali prave nemecky Frosch. Jof, ty mas ale s Polskem spolecneho neco vic nez jenom ze se ti tam libi, ze ;-) Majo, uz pomalu shanim, nic extra to nebude. Mam pro ni detsky pribor, manza dneska prisel, ze chce dalsi drevene koleje :-D :-D a chybi ji v kuchynce nadobi, takze nejake sklenicky a talirky :) ma hned druhy den narozeniny, takze tech darku bude na vymysleni jeste hafo...
Odpovědět
na čem se šetřit nemá si myslím, je právě to jídlo, jinak ostatní je jedno jestli máte plus mínus pět deset tisíc, mne prijde, ze clovek vyzije naprosto se vším... treba kdyz jsem chystala svatbu ktera mela prijit na 40 000 predpoklad a pak jsme dvacku museli nenadale zaplatit za neco jinyho tak jsem ji udelala za 20 000 a naprosto v nicem se neomezovala... a to jsem si kupovala svoje saty, mame festovni prstynky a profi fotografa.. slo o to tomu venovat cas a vychytat to ;-)
Odpovědět
ene, ano.. manžel tam má rodinu a firmu 8-)
Odpovědět
jof co mas s polskem spolecneho to me zajima?? :) tady ten je v nabidce od dubna asi nakoupim zasoby mamce a dovezu maji i jine veci na cisteni tak ji vezmu celou sadu.
Odpovědět
jezis jofi, prozrad svoje prijmeni :-D a to jezdi kazdy den do polska =-)
Odpovědět
no G.. nad ń čárka a kratké poslední a :-D nejezdí, má na to lidi :-D :-D :-D
Odpovědět
vidim jof ze toho mame vic spolecneho krome povolani a do toho jeste polska rodina :-D
Odpovědět
tak to toho vim |-| Gralińka je zkomolenina ne?...a tchynku mas v Polsku ju?
Odpovědět
Profilova fotka
Jj, s jidlem souhlasim, taky mi chvili trvalo, nez jsem na to prisla :) U Anezky mam ale jasno, kdyz uz chce nejakou sladkost nebo mlsani, kupuju hlavne bio. Ne ze by v tom nebyly hnusy, ale je jich tam podstatne min. Naopak u nanuku misto Magnumu "zdravejsi" Misa :)))
Odpovědět
Profilova fotka
Ene, Kajča má taky hned 10.1. narozeniny, takže to taky nebudu moc hrotit, aby si na to nezvykala, jsem zastánce dvou tří hraček, nesnáším u ségry, když na to nemá a kupuje děckám hračky za desetitisíce, že se jim to nedá pod stromek, a oni pak očekávají od každého dary jako blázen. ]-( Ene to jsi rodila na termín, já měla 30.12. (uteklo mi vysoké porodné :-| ) Do jakých barev máte stromeček?
Odpovědět
hihi ja jsem 9.1 :) neni nad kozorohy :-D ja mam bily se zlatym vetsinou same hackovane andelicky a ty koule co jsme vyrabeli loni |-| x-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?