Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Jof, ty mas vazne nakupni horecku :)) Ja tam ted nakupovala poprve. Puvodne jsem mu psala, jestli by to zvladl v jinem rozmeru, coz se dost divil, ale pry by se to stihnout dalo. Pak jsem rovnou objednala s tim, ze predelavat to do jineho formatu by byla skoda :)) No a asi mi chtel vyjit vstric, aby se to fakt stihlo do narozenin, i kdyz mel dodani 1 tyden u dvou veci ze tri :)
Wow :) Vsude maji krabice tchibo, bueee
Kdyz jsem ty odkazy vkladala, tu petku jsem si zrovna rozmyslela, ze tu asi ne :-D Nejvic jsem nadsena pro posledni odkaz, ale asi jsem ovlivnena Amelkou :)
:-D Trojka je moc tmava, taky by prosvitala pres prouti. Ale urcite jsem ovlivnena timhle http://www.moje-rodina.cz/site-dekora... v te "jednobarevne" fialkove mi to tam pasuje dobre :))
Co fotku? Kamaradka si stahla z netu nejaky program, do nej nahrala fotku a program ji vyplivl predlohu, jakou barvou kde ma vysivat a vysledek byl bomba :)
Me napadlo jenom tohle na vysiti.. http://www.malinadesign.com/katalog-d...
Nebo jenom tu korunku, nekde jsem ji asi videla samostatne.. to by bylo taky paradni na polstar, bezovou bavlnkou :) Sem se prave zacetla na blogspotu do soni, chudak holka, pet litru barvy v aute :-N
Čaute bláznivky, včera jsme měli romantic večer chlap si skočil pro pivo do džbánku (původně mě chtěl taky opít a zneužít, ale jaksi asi včera nebyla ta správná konstalace :-D )a mě přivezl čerstvě upražené mandle a dívali jsme se na Němého Bobše, abychom věděli co nám to visí na zdi :-D
Z výběru eniných látek se mi líbi předposlední a poslední odkaz x-)
My tu meli vcera asi do desiti hodin kamarada, pak se presunul k segre, takze jsme hrali karty jenom dve hodky |-| Dneska mame jit taky na oslavu, ale dozvedeli jsme se to vcera... To zas bude jenom behani za Anezkou, aby neco nerozbila, takove akce moc nemusim.
hmm, to verim..ja jsem vcera pouze litala, sbirala sklenicky, varila kafe, dolejvala vinko, nosila s dodelavala obcerstveni
nad jehoz vyrobou odpo stravila asi 3 hodky 8-( ..uz nam nestacili ani zidle, tak jsem si pak prinsela Ikea schudky a na chvili jsem si sedla na ne...spat jsem sla v jednu, nez jsem to uklidila, narovnala do mycky(diky bohu za ni x-) )..takze paradni oslava :-|
Jof, sikula jsi, fakt pekne a inspirativni ;-)
Takove akce, kdy jenom delam obcerstveni a obsluhu, mam zase celkem rada :)) Ale nesmi to byt akce, na ktere se hraji deskovky, to me jinak neba :))
He, brouci mi prave usnuli spolu na gauci, to teda nevim, kam pujdeme, oslava je od dvou :-D