Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
jojo, taky jsem ještě mladáá :-p
ene, přesně jsi se mi trefila do vkusu! miluju růžovou výmalbu, oblouky, oranžové ložní práádlo, koženkové posuvné dveře, nábytek ze sconta a břečťááán x-) !! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
:-D :-D :-D :-D :-D Taky by si do nej hned sla, ze? :-D To uz mi prijde lepsi tenhle za mega :))) http://www.vdfreality.cz/detail.php?c...
To je desny, jak to lidi zkousej :)))
Ono je tu tak malo bytu, ze se nedaji prehlednout :-D Ale jinak priznavam, ze to u nas vypada hodne podobne, protoze jsem to v tech sedmnacti, kdy jsem to tu zarizovala, povazovala za hezke :-S :-(
Ene a vy hledáte byt? Koukám, že se to u vás cenově pohybuje podobně jako u nás.
Kolem milionu za 1+3. My ten náš koupili před 3 lety za 270 000, což je krása a měla jsem fakt štěstí. Během tý doby se to totuiž takhle neskutečně vyšplhalo.
Jukněte na link níže. To je moje vyhlídlá chaloupka, můžu se na ni jen koukat, nebot ted na mateřský to pro nás bude nereálný kupovat nějaké nemovitosti, ale aspon si představuju jaký by to tam bylo, ;-( tam by se dalo čarovat... je to kousek od našeho města, krásný letní bydleníčko v nádherným prostředí. No třeba v příštím životě.... :-)
http://www.sreality.cz/chaty-a-rekrea...
asi mi to uniklo... :) Jinak docela hrůza za 1,5 milionu. Pokud jsou u vás byty za 6-7set tak to snad ani neni šance ho prodat ne? Jinak můj muž si koupil byt 1+3 taky za 80 000. Ale od města, což už dneska nejde...
Jo a konečně jsem našla ty přihrádky na obálky, tak nějak dle mého gusta. Doufám, že mi to nikdo na aukru nevyfoukne, už tam pár lidí začalo přihazovat :-S
http://www.modrastrecha.cz/album/view...
tak to je síla! Velkoměsto, no. Ceny jak v Praze, že? I když tady to taky vyrostlo, ale ne zase tak extrémně. Ale my jsme malé město cca 20 000 obyvatel. Za to je tu ale krásně a neměnila bych. Domeček ve městě ři na venkově?
tak foť Enoošku!
Mony, chtěli by jsme tak nějak 20 minut od Brna, cca... vesnice nebo menší městečko... uvídíme no
no a Ježíškovi nepíšu, asi nemá na konvičku za 130euro :D natožpak na celou sadu :-( :-( :-( :-D
Tech kovovych tacku mam milion - darek od teticky k Vanocum :-N Brouseny muzu mit zas od mamy... taky se mi nejvic ta predstava uplne hladky nastolec a hladky poklop, jako maji na blogach x-) Nemeli by to v ma maison?
jo a otevřeli nám větší M&S a je tam aj ten plechový chlebník a plechová krabička na formičky, na provázky.. kdybych tam nebyla s manželem, už jsem bez výplaty :-N :-D