Chalupa - cottage, vintage a stará patina

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Odpovědět
Profilova fotka
fakt?! já jen koukám, jdi do něj...já bych ho totiž neměla kam dát :-p :-D
Odpovědět
http://www.peachyhollow.com/2009/04/0...
Odpovědět
Profilova fotka
:-D :-D to je na přivítanou pro oblu :-D
Odpovědět
dala jsem do alba Inspiro novou kolekci gg .. ochutnávka x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Maji .. zatím ano .. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
x-) :-D JÁ VÁS MYLUJU :-D x-) Už jsem vlastně úúúúplně zdravá :-p :-N .. Jo, holky.. napupmpujte ještě trochu a já navlíknu teplý ponožky a sednu ke stroji :-D
Odpovědět
naaaadhera x-)
Odpovědět
jofiel ráda dělá radost :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Obla, spíše Kadaňačku. A já zdravím Chomutov! :-) Jofiel, krásný ubrousovník.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj! jak je při pátku. Včera jsem tu nebyla byla jsem v Mělníce vyřizovat nějaký věci kvůli stavebnímu povolení na chaloupku.....no ale jak to tak vypadá, začne se až na jaře......
Odpovědět
Profilova fotka
Mony .. Tak zdravím do Kadaně.. to je kousek .. :-) x-)
Odpovědět
a pokud by jste chtěly vidět, jak krásný bílý polštář mi ušila Ene, mám to na blogu ;-)
Odpovědět
A to chceme :-D
Odpovědět
Profilova fotka
a jak se dostanu k tobě na blog?
Odpovědět
www.gralinka.blogspot.com ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
hele. mony já tě včera označila za maminu, máš už prcka nebo jsi v očekávání...nebo mistifikuješ tou dětskou postýlkou ? :-D Kolik ti je? Všechny jsme to práskly ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Jofi...ty máš tak krásný fotky...no protě paráda! Já mám taky postýlku a nemám prcka! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no jo, ale ty máš okrasnou, u mony to vypadá na "opravdickou" :-D
Odpovědět
Profilova fotka
polštářek vypadá krásně. Bohužel taky nemám stroj a při tom mě šít i docela baví. Jo na blogu máš fakt hezký fotky. Tos všechno vyráběla ty? Jinak já jsem zatím taková poloviční mamina ;-) Zatím mi mé dítko jen kope v bříšku, za to ale pěkně. Takovej malej útočník :-D Pokojíček a vše kolem už máme připravený, takže ted už jen čekáme. A čekáme a čekáme...
Odpovědět
saru děkujuu x-) já jsem taky mamina! nemám postýlku ale mám morčátko.. pana Marlena a plyšovou fretku která se dnes jmenuje Vilma! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jo a v květnu mi bude 32. Hrůůůza, že já jsem tu nejstarší baba :-p
Odpovědět
Profilova fotka
helehele, a půjčený mimčo na klíně :-D ty jo, tobě by to slušelo. ;-) Mony, zkoukla jsem vaše svatební fokty...krása, a ten výhled od restaurace x-) Kdy ten fotbalista vykoukne? :-D Věk neprozradíš? :-N
Odpovědět
jééé, mony gratuluju ! co to bude až to bude? :-) k blogu.. no co je s logem Gralinka v rohu, tak to je moje foto ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
to asi jsi, ale to nám neva, možná janipro je starší, která čte a moc nepřispívá, že, jani? :-p
Odpovědět
Profilova fotka
jofko, ty to měníš jak ponožky, udělej si album na koňovi s půjčenýma dětma :-D Čí je toto dítko?
Odpovědět
já jsem půjčovač dětí, jen co je pravda! já jsem taková hodná tetička :-D s tím koněm to je dost dobrý nápad ! :-D :-D :-D :-D toto je dítko bratra mého manžela.. malá Beatka
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju, budeme mít kluka (teda dle ultrazvuku). Těšíme se oba, ale na druhou stranu začínám už být mírně nervozní. Blíží se to.... Jinak jak koukám na ty vaše alba, tak jste všechny nák moc zručný, ne? :-D To tu budu trochu za černou ovci, jak jsem psala, já maximálně zvládnu něco natřít ... :-S Jo a Saru má fakt krásnou kolíbku v albu.
Odpovědět
Profilova fotka
Maja, a ten statek je kouzelnej!
Odpovědět
takže honem ženské ploďte a roďte, já ty kolébky potom budu dědit, joo? :-D a nebo mi pak můžete vaše drahé kinder půjčovat na vintage prázdniny, ať se s nima můžu aspoň vyfotit a dát fotky na koňa :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
A ty Jofi nic neplánuješ? Mony...díky...... ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?