Chalupa - cottage, vintage a stará patina

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Odpovědět
Profilova fotka
Jde videt, na co myslis vic :-D Jsem totalne promrzla az na kost, ale mame hotovy suplicek do toaletky, slozenou postylku a ma nove dno x-) Ted jenom aby se umoudrilo trosicku pocasi a mohla jsem to aspon nastrikat.. Musim na netu prozkoumat uchytky, ale vsechny jsou zatim moc velky :( Porcelanove maji prumer 3,5 cm, to je desne obri, videla jsem je ted v tom Ma Maison, jedna takova uchytka by prevazila celou toaletku :-N
Odpovědět
já natírala teď doma.. to se bude dobře doma spát.. s vůní Balakrylu :-D
Odpovědět
obli nadhera x-) stoji taky v loznici???
Odpovědět
Profilova fotka
Sim, děkuji .. bohužel ne.. tam už se nevejde.. je hned před ložnicí na chodbě..
Odpovědět
ja bych ho asi mela u vchodu jako sedak :) a loznici jsi koupila nebo jsi ji dostala od bebicky????
Odpovědět
Profilova fotka
A to je to co melo klapnout, na co jsme mely drzet palce? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Sim, dostala od babičky.. taky bych ho měla u vchodu .. ale tam se nevejde.. tak je v chodbě - šatně... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
En.. ne, to na co jste měly držet palce už držet palce nemusíte, to je pasé |-| :-( ;-(
Odpovědět
co je paseeeeeeeee?? i tak je loznice moc klasna x-) ;-) no nic my jdeme tancit ucit se klasiku tak hezky vecer
Odpovědět
Profilova fotka
já chci taky tančit....chtěla bych tančit jen...lalalala :-D obli, peřinosedačka je fakt super x-) ene, dnes mi taky přišla toaletka...v super stavu x-) krásná, jen taky potřebuje přejet šmirglem...to dnes ještě zvládnu. A kdo ti zvládl udělat šuplík? :-o Hele a dostala jsi včera mail? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky holky ;-)
Odpovědět
jeste se pridam ja elisko, fakt dooost dobry a ty polstarky a sedak x-) sikula
Odpovědět
Profilova fotka
Suplik jsme delali s tatou :) Hele dosel, ale nevim na co cekam s odpovedi, asi jestli te nenapadne jeste neco jineho :-N :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jo, mám krásnýýý krygl s prsíčkama :-D :-p řekni si cifru, brouku ;-)
Odpovědět
http://www.dumporcelanu.cz/talir-hlub...
Odpovědět
Profilova fotka
Cerveny cibulak? :-N
Odpovědět
Článek se načítá
no právě! drsný! =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, nevím jestli znáte: http://www.interierdelarte.cz/galerie...
Odpovědět
Profilova fotka
husty...
Odpovědět
Profilova fotka
jojo moc hezký...asi se ta někdy stavim...ale asi jen na "výstavu" .........budou to asi pálky, co?
Odpovědět
Cau damy, objevila jsem krasny stul z masivu v nabytku v Bile Labuti na Porici, je to tam ted otevreno chvilicku, a maji tam fakt dobre ceny a hezke kousky... viz moje album, je to ten posledni kousek, nezapraseny, to lehce poznate... ;-)
Odpovědět
to je bozi....tak okamzite jsme se zamilovala do toho kostickovyho kresilka x-) ..ceny by me teda zajimaly 8-(
Odpovědět
Ten stul je za 7.400 Kc... coz mi prijde na masivni originalni kousek docela dobry, bohuzel jsem stranky toho obchodu na netu nenasla.
Odpovědět
Profilova fotka
Mne se hrozne libi ty zidle u stolu, kdy ma zidle v cele podrucky jako kresilko pro pana domu :)) To je bozi. Ted jsem si toho poprve vsimla i v ikea u tech zidli ingolf - to bude asi celkem "historicka" vec, ze :-N
Odpovědět
Profilova fotka
kami...no tak to Labuť určitě v nejbližšší době taky navštívím! :-N
Odpovědět
Saru, vyjed si vytahem az nahoru k Rozvarilum a sejdi jedno patro dolu, je to ve ctvrtym, maji tam i spoustu doplnku... Podrucky na kresilku pro pana domu.. :-D Naproti jsou i pro pani jsem si vsimla.
Odpovědět
Profilova fotka
Teda jako ze ingolf s podruckama se uz skoro neprodava a ja si jich vsimla az ted :) Hele, vy si vybavujete nejakou reklamu z televize, vune Fragrance(?) nejaky blondak s zenskou na plazi..?
Odpovědět
Profilova fotka
ne ne.... =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Právě mi dorazila látka do ložnice .. x-) Blanka je úúúžasná .. x-) x-) x-) Co Ty, Dorko..? Už jsi šila..? En, něco mi to říká.. ale nevybavuji si vůůůbec nic =-)
Odpovědět
Profilova fotka
obla...máš kráááásnou peřiňákolavičku! x-) x-) x-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?