Chalupa - cottage, vintage a stará patina

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Odpovědět
Profilova fotka
Toaletku, postylku, stul, kosiky... :-N Umrznou mi ruce...
Odpovědět
Profilova fotka
Holky .. fotky budou až někdy.. mladýmu se asi někdy v nestřeženém okamžiku podařilo upustit foťák a zasekl se hledáček 8-(
Odpovědět
8-(
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.... http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.... Hezký nápad .. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
to teda jo! :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Hustyyy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ene...seš šílenec...nech toho a dej si radši grog! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Za pul hodky budeme mit odvoz :) Nechat toho nemuzu, postylku ji musim dodelat k Vanocum, toaletku bych rada taky.. Kosiky az podle sil a stul nejspis na to jaro zustane... Mama mi uz slibila, ze mi bude prubezne varit caj :-N
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.manufaktura.cz/katalog/zbo...
Odpovědět
ja na tvrdo natírám v bytě, manžel pak nějak tvrděj spí, kdoví proč :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Hm, blby, ze tam nemaji rozmery. V byte bych taky natirala, ale sprejem se neodvazuju strikat, lita to pak vsude...
Odpovědět
ja tu jen sprejovala radiator, teda mazec :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-N A ja myslela, ze jsi uchylna na bilou a ono se to vsechno jenom obarvilo pri natirani radiatoru! :-D :-D
Odpovědět
tak tak, ono se to nějak šmejklo, teď jsi mne odhalila :D ( si asi pujdu koupit oranzovy a modry sprej a pojedu do jinych barev a zalozim si vlastni tema :-p ) :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
To by byla skoda, kdyz uz jsi ze spatneho natirani udelala prednost celeho bytu :-D Nebo tolik touzis po argentinskem baroku? :-D :-D :-D
Odpovědět
nojo, dnes mne ale v práci kolegyne presvedcovala, ze si mam vymalovat pokoj oranzove, ze to je uzasne osvezujici.. fakt mazec :-D :-D :-D achjo.. já neumím fotit..když se koukám na ty skandinávský blogy .. ach jo :-( :-( :-(
Odpovědět
Článek se načítá
ene : http://2.bp.blogspot.com/_dJW6WdI32sY...
Odpovědět
Profilova fotka
jofino, jak ene?! ona už svou postýlku má, mě ukazuj betle :-p :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jeeee x-) Ze bych sehnala drevene koule? :-D No vzhledem k tomu, ze postylka uz je nastrikana, tak nebudu vymyslet kraviny :)) Co blbnes? Ty umis fotit nejlip z nas vsech :-N A rozhodne vis jak co udelat, aby si dosahla kyzeneho vysledku. To ja nevim a nebavi me to se ucit :)
Odpovědět
no to nevim.. silně o tom pochybuju.. :-( .. ach jo, já na ty blogy raděj chodit nebudu .. depky .. depky.. :-(
Odpovědět
jof, ty umis fotit krasne...fakt ze jo, z toho mit fakt depky nemusis :-N Ty krabice jsou bozi, kdovi jakej maj rozmer, zas tak drahy mi neprijdou, ale aby pak neprisly nejaky mini krabicky
Odpovědět
Profilova fotka
Jezis a z ceho jako?? Tam mam depky furt, ze to tu tak nevypada a nikdy vypadat nebude. Ale z foceni? Co te tam tak uchvatilo, co by si neumela? Ja treba vcera zkousela vyfotit naseho fesaka Huga a bez stativu proste bez sance a ten se mi nechtel vytahovat (a neumim to na nej uchytit :-D ), takze mam pouze cernou fotku uprostred s rozmazanym oranzovym flekem :-N Ja se naopak od tebe ucim, ze na fotce nemusi byt vse, co si myslim, ze je dulezite, kdyz neni...
Odpovědět
na krabice z Manufaktu jsem se byla koukat, jsou super ( v prodejne z nich meli kvetinace :) ) a smutne jsem se na ne koukala, ale nechala jsem tam pres pet stovek za vanocni darek, tak jsem ji uz nebrala.. nemam to kam dat.. teda to jsem zjistila vcera vecer dalsi vec.. patlam se s vesakem a neni kam dat.. a dnes rano mi prisel pichackovy poradac.. kurnik, barak by to chtelo :-| ene, já mám stativ nejcastej koleno nebo si to dam na knizky, ale 95% fotek je bez stativu, ten beru jen na fotky ven nebo kdyz fotim treba vitani obcanku,.. alias pohled do kolebky a rodice u nej :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No ja to na tak dlouhej cas mela rozklepany i z kolena :)) (fotila jsem tu zapalenou dyni ve tme :) A tahat knizky pred batoletem se mi nechtelo, bych o ne mohla taky prijit :-D
Odpovědět
jof a jak sou ty krabice velky? nejsou mini? cca prumer das? :-D
Odpovědět
no prumer.. a4 je moc.. spis A5 by se do ni vlezlo.. asi ..
Odpovědět
Profilova fotka
Mam dilema, jakou latkou mam udelat povleceni do postylky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Hele poradte, ja vubec nevim jakou :-N Latky mam v albu. Jeste mam ruzovou s malymi bilymi puntiky a pak jednu ala gg... Moje typy zatim rikat nebudu, az jak vy :-N
Odpovědět
kyticky nebo kanafas :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Hm, dekuji nacelniku, ze si se me zastal :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?