Chalupa - cottage, vintage a stará patina

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Odpovědět
tak na pul hodky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jeste jsem chtela sondovat, jake byste si poridily nadobi - talire? A jaky gauc? Chtela jsem ektorp, ale uz se mi prestal libit |-|
Odpovědět
siiilnostěnne! :-D a gauč nemám, neporadim :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ty jsou krasny, ale do mycky? Gauc nemas, ale kdyby si mohla mit? :-D
Odpovědět
me se libi porad, ale prej neni moc dobrej, hodne mekkej a asi se jakoby v ty sedacce propadas...ale kdybych mela prachy nazbyt tak asi do nej jdu, jiny me nejak nezaujal nebo nevim..Do barvy asi seda, do hneda,bezova, olivova, jasna je svetla ale zas to je neprakticky :-| talire nejaky bily..vyrabej i silnosteny novy?
Odpovědět
Do mycky asi nevadi ne?
Odpovědět
proč né do myčky? Ty vydrží všechno ;-)
Odpovědět
si myslim ;-) ...hele me se celkem libi tenhle potah, ale asi by se okoukal http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro...
Odpovědět
Profilova fotka
No ty stare trosku popraskane se v mycce rozpadnou...
Odpovědět
uz se ti rozpadl nejaky? =-)
Odpovědět
jak popraskane??
Odpovědět
Profilova fotka
Ne, ale byla jsem tu odrazovana, at stare veci do mycky nedavam. Nekomu ze starsiho zdejsiho osazenstva se neco uz takhle poskodilo.
Odpovědět
na jakej mas zalusk gaus teda?
Odpovědět
Profilova fotka
myčku nemám, tak nevim.... U Halásků je zas nová fotečka! ;-)
Odpovědět
U Hlásků, ne? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
taky myčku nemám :-( , nemám ji kam dát, ale šikla by se. Jo, sári, další mé motání jsem přidala, baví mě to, ale měla bych se podívat jak se to skutečně dělá, aby to nebylo pořád stejné :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
jsme halasní Hlásci :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Prave nemam na zadnej gauc zalusk :-N Ale prave bych radsi nejakej "tvrdej" :) Urcite v prirodnim tonu nebo sedivy. Rozhodovat bude asi latka na potahu, tu bych chtela pevnou, takovou "vyrazne tkanou", coz jsou predevsim moderny :-(
Odpovědět
Profilova fotka
teda sorry...překlep....Omlouvám se a hluboce smekám HLÁSKOVi!!!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a Majo miska uplne bozi, jak od profika, fakt :)
Odpovědět
http://www.modrastrecha.cz/album/view...
Odpovědět
Profilova fotka
No prave, to je presne ona :))
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji, ženy, za pochvalu.. tahle už se mi taky celkem líbí, takže kdyby chtěl někdo mou první a druhou motaninu, jsou volné.
Odpovědět
Profilova fotka
ty vago...ta je.....taky bychom takovou potřebovali...tísníme se na maličké....na tuhle si v klidu dva lidi lehnou x-)
Odpovědět
Profilova fotka
No jo, ale hodi se pro tenhle styl?
Odpovědět
je docela moderni, ale kdyz modernu tak takvouhle :-D v ikea maj taky takovy ne?
Odpovědět
Profilova fotka
záleží pak na dalším ladění...ona se takováhle "čistá" moderna dá dobře kombinovat!
Odpovědět
tojo,tojo..to by se dalo dobre
Odpovědět
Profilova fotka
Efi by o tom mohla vypravet, ze ;-)
Odpovědět
Potrebuju radu, co koupit 1/2 rocni holcice k svatku a dvoulete k narozkam..nejlepe za nejaky mensi peniz :-N
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?