Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Nejak si nevybavuju, ani jak vypada :))
Toz mame za sebou prvni sezeni nad vybavenim bytu. Zacali jsme koupelnama, kde mam aspon jiskricku naznak, co by se mi libilo.. "hnus, fuj, nechapu, jak se ti muzou libit takhle vyblity barvy, z te barvy na zdi bych se musel poblit.." Uza, fakt to zacina dobre. Jdu spat.
Je z ikea, sem se taky ptala :-D
Tak jsme vstavaly v pul sedmy, ze pojedeme do hudebky, vsechny jsem nachystala, pripravila svacinku, oblekla jsem nas, vyhrabali jsme se ven, sedli jsme si do auta, ujeli jsme 200 m a prisla sms, ze hudebka dneska neni ]-( chudak Anezka, vzdycky se tak tesi, snad se mi ji povedlo umluvit dostatecne...
tak leda hudebku doma....vytahnete nastroje, zpevniky :-D
Porad resim ty ,,budouci,, moje svetla. Nad konferencak a nad jidelni stul...uplne stejny, nebo podobny???
Koupelna des.. chtela bych mensi format obkladu a to je nepruchozi pres manzu, jemu se to nelibi, chce velky format :( Pro nej idealne modra :-D tak to fakt nee, pak se mu libi obklady do zluta-okr, to se mi rychle okoukava, bila neprojde, tak premyslim nad kapučínem, i kdyz bude stejne frfnat, ze je to vyblita barva... Dneska si chci postahovat konkretni obrazky a poskladat si to pred sebe, snad se to pak trochu hne...
Jo taaak, dekuju :) Odpoledne jdu ke kadernici, dite udam zase k babicce, takze bych mela mit i cas skocit se podivat na nejake obklady ke kamaradovi. Snad tam bude mit tenhle vzornik, ty barvy bych chtela videt.
maj dva druhy..jeden tusim ze jde pouzit i jako dlazba...ze je vic tvrda. Taky by me zajimalo jak vypadaj na zivo, poreferuj...jaky bys ty chtela format?