Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Dorko.. dobrá hospodyňka .. i .. :-D
Majenko, děkuji.. ale já potřebuju větší .. :-S minimálně těch 38.. Jako je to z tý ikei.
No o víkendu tam asi pojedeme.. když ne tenhle, tak příští .. takže na to holt podívám .. ale říkáte, že to z toho sundám a konstrukce zůstane.. ;-) A to je hlavní .. x-)
Jani, to mi teď fotla Maja :-D
Že já s tím stínidlem začínala.. panebože.. všichni mi chtějí pomoci.. a já vím stejně prd :-D :-D :-D
Děkuju moc holky.. slibuji, že až (jestli) bude hotovo.. tak Vám ukážu výsledek jako prvním, bez ohledu na to, jak to bude vypadat :-D :-D :-D
Hezky pripravene, ale takovy sileny babinec. Kdysi jsem byla na necem podobnem a byla tam i mala modni prehlidka.. ted to byla vylozene reklamni zalezitost.
Pozn. Jako správnej "džentlmen štramák" mi předává kytku VŽDY bez papíru .. a já pak držkuju, že jsem ho mohla použít :D :-D Mimochodem zrovna včera jsem jednu dostala .. :-D
Vy mě špiclujete !!!!
ja teda moc nevim jak bych to sundavala, ale ja mam ty s tou latkou a pod tim je jeste plastovy podklad, ty papirovy pujdou lip, to omrknes a uvidis..Hele nebude to pak lampa s puntickem ala GG, ze jo, ze jo, ze jsem to uhodla :-D
Kdybyste viděly tu "nohu" předtím .. :D .. Jsem se o tom zmínila doma.. a drahý hned, že "Naši mají něco v kumbále" ... Tak jsme tam při návštěvě šmejdili a objevil ji. Zděsi se a chtěl jí předemnou doslova schovat :D No, řeknu Vám .. na první pohled ani moje fantazie nebyla tak veliká .. ale pak mi bleskl hlavou bílá síla balakrylu, stínítko.. a .. táhla jsem si ji domu. Pak jsem tady v obýváku šmrdlala barvou (odnesl to i chudák fíkus) a teď tu stojí torzo natřené, nedotažené lampy bez stínítka :D
Ale mně se líbí ... =-) :-D
to zvladnes, ti verime ;-) ..jo je to dost zpevneny, aby to drzelo tvar..a co kdyby jsi ten ,,puntik GG,, natahla rovnou na to bily stinidlo?To by bylo lepci nez to kuchat ne?
A bacha! ja teda nesmiruju, to zas neeee.No to vis, mam urcity schopnosti, no :-D 8-) Bacha na me. a zadny paleni, nebo budu v noci chodit delat bububu :-N
Jako jestli zacnes dalsi desitku cukrovi nebo jak? :-D
Ops, kdyz si clovek uklidi, tak najednou zjisti, ze ma 6 dezertnich silnostennych, 8 melkych a 9 hlubokych :-x :-x
Konferencak, co to je?? S ditetem jsme takove vymozenosti zrusili :-D Mozna v novem, beztak uz jsou sbalene :) A cukrovi mi dneska taky nasi odvezli radeji pryc... no proste jeste ze te mame a ma to tu kdo fotograficky zachranovat! :-D A teda ta tva alba me mrzi, vubec mi neprisla zbytecna a o nicem nebo co jsi to psala :-(
Posledni dny chodim spat ve dve az k pul treti, radeji to zabalim dneska driv..
Hehe, s ditetem sedet na gauci s cajem, co to je? :-D Mame tu jidelni stul, u nej je jakztakz nadeje, ze bude mit clovek chvilku mit cokoliv horkeho z dosahu ditka.. Jinak mame za gaucem polici pro podobne ucely.